Gradinita Wonderland Nursery School

Gradinita Wonderland Nursery School | Autor: anemona

Link direct la acest mesaj

Fiind in cautarea unei gradinite care sa o primeasca pe fiica mea care are aproape 1,8 ani, am facut o lista cu foarte putine gradinite care primesc copii la aceasta varsta, pentru ca marea majoritate primesc copii peste 2 ani.
Dintre cele vizitate, cele la care mi-as dori eu sa o dau nu au locuri acum, locuri sunt abia din toamna sau daca se va elibera cumva un loc, dar oricum exista liste de asteptare si deci sanse sunt destul de mici. Au mai ramas doua posibilitati, dintre care una este aceasta gradinita, <Wonderland Nursery School >, pe care urmeaza s-o vizitez.
Are cineva copilul aici? Stiti ceva macar din auzite despre aceasta gradinita ? Mi-as dori mult sa am macar cateva pareri de la mamicile care au trecut pe acolo sau au auzit cum e.
Dar despre gradinita <Ursuletul de Plus> (la care am inteles ca ar preda Catalin Crisan muzica) stiti ceva?
Va multumesc si astept ajutorul vostru.

Anemona

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

As vrea sa readuc aceasta intrebare pe prima pagina, in speranta ca cineva care stie ceva despre gradinita Wonderland va vedea si imi va raspunde.
Astept cu mare interes, poate totusi ma vede cineva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

Anemona,eu stiu despre ursuletul de plus si este super ok si ti-o primeste pe cea mica ,are si transport si unt numai copii mici ca si a ta la grupa mini. Du-te si viziteaz-o si o sa-ti placa .Fina mea o sa o dea pe cea mica acolo ,d-na directoare este o cunostinta de-a mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

eu am avut copilul la WNS, daca vrei detalii te rog intreaba-ma pe PM exact ce vrei sa stii.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria-Olivia spune:

Andries, poti da mai multe detalii despre aceasta gradinita? Fetita mea are 19 luni si as vrea sa o duc la ei. Ma ajuti cu mai multe detalii, pls!
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Anemona, ce coincidenta.
Si eu vroiam sa deschid subiect.
Eu trebuie sa ajung sa o vizitez, ieri insa a fost mama cu Rayan si a venit cu o impresie foarte buna.
Directoarea ma asteapta la un interviu, dar nu stiu cum sa ajung, eventual doar dupa job.
Nici preturile nu le cunosc, dar le voi afla.
Dupa ce o voi vizita iti spun ce si cum.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Crinuta, eu am deschis acest subiect anul trecut, cand cautam gradi pt fetita mea. Pana la urma am ales alta gradinita.
Si eu am vizitat WNS si mi s-a parut ok. Ce nu mi-a placut a fost faptul ca aveau catering si mi-au zis ca le dau inainte de somn numai ciorba, iar felul doi il primesc dupa somn, fiind incalzit la microunde. In plus, sala pt grupa mica era undeva la subsol, cu o ventilatie cam deficitara. Nu aveau wc-uri pt copilasi. In rest este ok, cred ca se ocupa bine de ei.
Merita sa faci tu personal o vizita.
Succes lui Rayan !!

Anemona

Mergi la inceput

Aaaaa, si eu ma pregateam sa iti spun sa mergem impreuna sa o vedem.
Nu face nimic.
Am sa imi fac timp sa o vad, mai ales ca e relativ aproape de noi.
Voi ce gradinita ati ales pana la urma?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta, noi suntem la Little Giants in Pta Victoriei de aproape un an.
Sa ne spui si noua impresiile tale despre WNS, dupa vizita. Partea cea mai atractiva la WSN este ca au limba de predare engleza. Sunt curioasa daca intr-adevar asa este, sau este doar "intensiv" si vorbesc in romana si apoi traduc.
Poate ne spune cineva care stie...

Anemona

Mergi la inceput

Anemona, ar fi super sa se predea engleza intensiv, eu exact asta caut pentru Rayan.
Stii ceva de tarife? Sper ca nu sunt piperate...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput