intrebare legata de vechimea in munca

intrebare legata de vechimea in munca | Autor: katoiu_4u

Link direct la acest mesaj

va rog fumos sa-mi raspundeti si mie, daca aveti cunostinta desigur, ce credeti despre situatia urm: data prob a nasterii o am pe 27 aprilie; 12 luni (cu continuitate)la locul de munca actual le implinesc pe 04 mai 2006, insa lucrez si la o alta societatea, cu contract de munca-timp partial, de 3 ani si jum. vreau sa stiu daca luna care-mi lipseste pt implinirea celor 12 (pt obtinerea CIC) se calculeaza (adauga) din vechimea de la societatea la care lucrez partial.
va multumesc anticipat!
adriana

piulitza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Te poti folosi doar de contractul de munca cu timp partial, nu e nevoie de norma intreaga, doar sa fie 12 luni.
Nici continuitatea nu e conditie, daca la prima slujba de care vorbeai ai venit prin transfer. Continuitatea se refera la cotizatie, nu la locul de munca.

Indeplinesti conditiile ordonantei oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

cer si eu o lamurire la acest subiect pt ca mi se pare
apropiat de ceea ce ma intereseaza si pe mine. vreau sa stiu daca in cazul in care in ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului mama isi schimba serviciul fara sa aiba intrerupere nici o zi (dar fara transfer) este afectat in vreun fel dreptul la indemnizatie pt cresterea copilului.
va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Da. M-m referit la transfer in sensul de "fata intrerupere", nu ca modalitate de a schimba slujba.

Mergi la inceput