Ziua de nastere a sotului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipriana spune:

Problema este ca ziua mea de nastere este doua zile dupa a lui. De obicei ne serbam ziua impreuna. Avem acelasi loc de munca, dar cand si-a invitat colegii la "o cafea" la ora 12.00, fiind intrebat "cu ce ocazie" a omis sa spuna ca ne serbam ziua noastra. Apoi la 16.00, cand se termina programul trebuia sa mergem sa luam copilul de la gradinita si el mi-a aratat ca este f. invaluit cu niste intarziati la cafea si a trebuit sa plec eu dupa copil. L-am asteptat acasa, sa vina cat mai repede, sa fim impruna, dar, el si-a mai gasit de lucru (lucruri care putea fi amanate sau nici macar planificate pentru acea zi). Apoi, de ziua mea ne-am facut planuri sa mergem la o cabana, dar, culmea si-a programat o alta intalnire de voluntariat.
Sunt dezamagita, si am vrut sa aflu si parerea voastra, chiar dac, din greseala am postat mesajul intr-o rubrica nepotrivita.

Cipriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Mai Cipriana,fiecare cu ograda lui!Tu stii cel mai bine ce fel de relatie si obisnuinte aveti.Oricum nu mi se pare deloc potrivit si frumos cum a procedat sotul tau.Voluntariat?Chiar de ziua voastra?Hmmm!Daca era sotul meu dormea la usa...

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Fie ca aceste Sfinte Sarbatori de Paste sa va infloreasca-n suflet speranta si pace,stralucitoare ca florile,binecuvantandu-va cu tot ceea ce e mai bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Cipriana pacat ca el considera normal sa participe la o actiune de voluntariat chiar de ziua ta ,asta inseamna ca acolo undeva departe in timp s-a intimplat ceva in cuplul tau si tu nu l-ai oprit sa analizati situatia ,nu stiu ceva acolo,trebuie ca tu sa te uiti in urma si sa vezi unde-i "bubita" ,eu cred ca intr-un cuplu in care totul merge OK aceste evenimente le petrecem cu cei dragi si linga cei dragi .Veve bravo !asa moderator mai zic si eu !

AuraGalerne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Hm, foarte neplacut ce ti s-a intamplat. Si eu la un moment dat m-am lovit de treaba asta cu statul la o bere. De Sf. Marie noi ne serbam ziua impreuna. Si eu si sotul meu purtam numele fecioarei. Ideea e ca in ziua respectiva, fiind si zi de salariu, mi-a spus ca -si cinsteste amicii cu o bere la o terasa si apoi vine acasa ptr a ne serba ziua cum planuisem. Din pacate socoteala de-acasa nu a fost la fel cu cea din targ. Colegii au complotat si l-au ademenit sa ramana mai mult cu ei, iar al meu sot, avand un orgoliu de mascul cat casa, nu s-a lasat mai prejos. Si uite cum stateam eu pe la 12 noaptea si-mi asteptam barbatul care isi inchisese si mobilul ca sa nu-l mai sun. Imagineaza-ti ce idei mi-am facut. La ce scenarii teribile m-am gandit. Ei bine, a doua zi, cand in sfarsit am reusit sa ma calmez nitel, nu am facut scandal dar i-am spus clar: "tu ti-ai serbat ziua ieri, iar astazi e randul meu la distractie; acum fa bine si du-ma la discoteca. Nu accept nici un refuz". N-aveam chef de nici o discoteca dar asa m-am razbunat eu pe escapada lui. Stiam ca e mahmur si-l doare capul dar l-am dus in acel loc zgomotos. L-am chinuit in acea seara, dar sa stii ca de-atunci niciodata nu mi-a mai facut gafe de-astea. Daca vrea sa stea cu baietii la o bere ma suna si imi spune unde este. Iar cand e vorba de aniversari, nici macar nu intra in discutie sa le serbam separat. Fie ne tratam colegii in pauza de pranz, la servici, fie daca ii invitam dupa program suntem prezenti amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

quote:
Originally posted by mariana_flo

Ei bine, a doua zi, cand in sfarsit am reusit sa ma calmez nitel, nu am facut scandal dar i-am spus clar: "tu ti-ai serbat ziua ieri, iar astazi e randul meu la distractie; acum fa bine si du-ma la discoteca. Nu accept nici un refuz". N-aveam chef de nici o discoteca dar asa m-am razbunat eu pe escapada lui. Stiam ca e mahmur si-l doare capul dar l-am dus in acel loc zgomotos. L-am chinuit in acea seara, dar sa stii ca de-atunci niciodata nu mi-a mai facut gafe de-astea.

Bravo , Mary !
Cipriana , incearca si tu aceeasi metoda ! Oricum , spune-i cat de mult te-a dezamagit , iar daca se intampla si a doua oara , traseaza-i sarcinile pe a doua zi si iesi si tu cu...fetele ! Cel mai bine ar fi sa faci in asa fel incat sa nu mai rateze o ocazie asa deosebita !
Succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Cred ca ar trebui sa fie mutat subiectul ca vad ca se cer sfaturi...Situatia se complica...

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolan spune:

[size=1] Am intrat doar ca sa va salut si sa felicit pe cei care au realizat acest site. Am inceput sa ma documentez de la voi, pentru sunt intr-o continua nevoie de cunoastere, avand in vedere ca sunt un tanar tatic cu o frumusete de fetita si mai tot timpul ma izbesc de . Inca odata felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:
Originally posted by dolan

[size=1] Am intrat doar ca sa va salut si sa felicit pe cei care au realizat acest site. Am inceput sa ma documentez de la voi, pentru sunt intr-o continua nevoie de cunoastere, avand in vedere ca sunt un tanar tatic cu o frumusete de fetita si mai tot timpul ma izbesc de . Inca odata felicitari!

Bine ai venit!
Itzi recomand:
http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=38
Contaminare placuta!

DeDe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina6 spune:

mhh...

Marina6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Nu imi pare cava iesit din comun...
Si eu cand eram in campia muncii imi serbam ziua la birou si ajungeam acasa mai tarziu... Uneori treceam si pe la o bere la terasa...

Mergi la inceput