inscriere clasa intai
As avea nevoie de un sfat din partea voastra,va rog.
Am intrat in febra inscrierii in clasa intai si nu stiu care ar fi cel mai corect criteriu dupa care sa aleg viitoarea scoala:renumele invatatoarei,desi scoala nu este cea mai cea,sau renumele unei scoli.Locuim in sectorul 4 si am auzit numai lucruri bune despre scoala 79 si despre o anume Dna invatatoare Burlan,si in acelasi timp ne-a fost recomandata Dna Plesa Viorica de la scoala 129.Stie cineva ceva despre aceste scoli si dne invatatoare sau aveti alte recomandari?
Raspunsuri
grati.ela spune:
Daca distanta fata de casa nu conteaza eu iti recomand scoala 79 (langa Lic. Creanga). Eu asta as alege! Gratiela
mamimo spune:
Multumesc Gratiela.
Si distanta e importanta,tinand cont de ora la care incep cursurile si de traficul infernal din orele diminetii,insa mai importanta este scoala.Oricum,stam cam la aceeasi distanta fata de oricare dintre cele doua scoli despre care stiu cate ceva,iar despre celelalte scoli mai apropiate de casa (111 sau 190) nu stiu prea multe.
Am inteles ca la scoala 79 se intra cu greu,stii ceva despre asta?
Am auzit numai lucruri formidabile despre dna invatatoare Bostan,insa am inteles ca deja clasa sa a fost formata din octombrie anul trecut...
grati.ela spune:
Ozana mea este clasa I la 190. Eu sunt tare incantata de invatatoare - i se potriveste tare bine. Scoala arata bine pe afara, dar interiorul lasa mult de dorit. Nu-mi place ca sunt si copii din familii mai "triste" dar asta este riscul scolilor de cartier. Oricum, dupa 79 la mare distanta insa vine 190 in topul rezultatelor la Teste Nationale in ultimii 2 ani. Ce parere am: cere o evaluare scrisa de la gradinita (dar facuta cu mult simt de raspundere) si mergi la doamna invatatoare vizata atat cu caracterizarea copilului cat si copilasul. Daca este cu adevarat o invatatoare de elita va sti daca se potriveste copilului si te va indruma in cazul in care simte ca nu-i va crea toate conditiile sa evolueze optim. succes! Gratiela
dandr69 spune:
Si eu sunt in cautare de scoala/invatatoare pentru inscriere in clasa intai.Ne poate cineva recomanda vreo d-na invatatoare la sc 79 sau 81, in sect 3? astea ar fi mai aproape de noi.
Va multumesc!
mussette spune:
tu in ce sector stai de fapt? 79 este in sectorul 4 nu in 3. la 81 eu nu te-as sfatui, doar daca nu ai alte solutii mai bune
mussette
cami2003 spune:
Despre Scoala nr 143 din sect 5 - str Banu Maracine stiti ceva? Oare cum sunt doamnele care vor lua clasele I la toamna?
Gina_40 spune:
Sunt in aceeasi situatie, inscrierea in clasa I. Ce stiti despre scoala nr. 80 , Calea Dudesti. Poate cineva sa recomande o invatatoare la aceasta scoala?