Probleme cu lubrifierea

Probleme cu lubrifierea | Autor: carla2005

Link direct la acest mesaj

Poate imi recomanda cineva vreun tratament pentru asa ceva sau un gel special ca nici nu stiu ce sa cer la farmacie! De la o vreme am observat ca am inceput sa am astfel de probleme!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Durex Play, la orice farmacie, usureaza situatia dar nu trateaza!
Probabil este o problema hormonala si trebuie sa vezi de ce natura, cel mai bine sa intrebi un medic.
Mie pt. o problema hormonala de tipul asta mi-a dat Colpotrophine unguent.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Carla, noi folosim gel lubrifiant de la Durex, este foarte bun.
Nu este nici scump, in jur de 100,000 ROL, dar este foarte eficient.
Poti sa-l iei din orice supermarket, noi il luam de regula din Pic.
Sigur o sa-ti placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

Si LovePlus au niste pliculete mici ca de sampon (costa 10.000) si sunt simple si cu aroma de capsuni Alea cu capsuni sunt super...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Va multumesc pentru raspunsuri! Hei ma bucur sa vad din ce in ce mai multe fete din Pitesti pe aici!
Ideea este ca eu vreau si un copil, iar gelurile astea daca se poate sa nu aibe rol de anticonceptional! Nuprea ma pricep la lubrifianti din astia dar cam asta ar fi problema! La medic am fost si mi-a dat mai multe tratamente pentru candida, dar problema cu lubifierea nu s-a rezolvat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

e unul si la cora de la dr soleil. e mai ieftin .

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

noi folosim Durex Play .Nu e anticonceptional.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

quote:
Originally posted by felicia74

e unul si la cora de la dr soleil. e mai ieftin .

Mie nu mi-a placut asta lubrefiaza la inceput si in timpul procesului devine cleios (sau cel putin asa se intampla la mine). L-am folosit de doua-trei ori si a fost la fel asa ca l-am aruncat.
Pt. mine LovePlus rules! (capsunici, capsunici ) ... a, si nu are efect anticonceptional

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Eu am folosit crema de galbenele ca daca am vazut ca daca fetele o folosesc la masarile vaginale m-am gandit ca nu are ce sa deuneze acum ma gandesc daca am facut bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by carla2005

Va multumesc pentru raspunsuri! Hei ma bucur sa vad din ce in ce mai multe fete din Pitesti pe aici!
Ideea este ca eu vreau si un copil, iar gelurile astea daca se poate sa nu aibe rol de anticonceptional! Nuprea ma pricep la lubrifianti din astia dar cam asta ar fi problema! La medic am fost si mi-a dat mai multe tratamente pentru candida, dar problema cu lubifierea nu s-a rezolvat!

daca mergi la o farmacie si ceri un lubrifiant sunt o gramada de feluri, culori, miros si firme!!! nu trebuie sa iti fie rusine!!
din cate stiu eu si din cate am folosit , nici unul dintre lubrifiante nu au rol de anticonceptional!! bine ar mai fi!!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005) si nepotzica alexia
Pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitz-kitz spune:

Eu zic ca ar trebui sa prelungiti preludiul.In timpul preludiului se produce lubrifierea naturala.

"Cand o usa a fericirii se inchide,o alta se deschide;dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi"Helen Keller

Mergi la inceput