Mamici casnice (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mai ,eu de 8 martie arat ca babau.Treaba cat cuprinde,manechiura nefacuta,par valvoi etc..Vai de capul meu! Sunt o sclava!
Noroc ca am primit un tel de la Libraria online ca imi ajunge o carte si m-am mai inveselit.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

ma bucur daca v-a placut felicitarea mea...si mie mi-a placut la nebunie

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

Cred ca petreceti toate ,ca numai eu mai intru pe aici.Mai sterg un praf ,mai arunc un ochi,mai dau un paianjen,mai arunc un ochi.....etc.
Cumnata-mea se duce diseara cu fetele in oras,Ce viata pe ea!.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Dana,nu plange ca-ti tin companie

eu am primit "felicitari" doar din tzara,atat.
colegul habar nu are ce zi este astazi
am vorbit cu el la tf. acum 5 min si-mi zice: "cheri,ce faci? ce fac copii? cat de frig e la Montreal?!"
Nu i-am spus nimic.Astept sa "citeasca" calendarul...
Sa vezi ciorba de limba ce-i dau deseara daca nu-si aduce aminte ce zi este astazi!

eu is paci.
si stau putin.
daca va faceti aparitia facem conf.
astept sa inceapa Teo sa-l vad pe Botezatu ce scoate pe piata

La multi ani!

Mergi la inceput

Io-s deprimata!.Astept o carte care nu mai vine,am treaba si n-am nici un spor,arat ca dracu de neingrijita etc.
Ma duc sa-i tai unghiile copilului.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICUTELOR CASNICE!NUMAI SANATATE ,BUCURII SI IMPLINIRI!

RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by ange

Sa vezi ciorba de limba ce-i dau deseara daca nu-si aduce aminte ce zi este astazi!

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Dana sint si eu pe aici. Nu ca nu m-ar scoate soatza la restaurant, dar Isabella e moale rau, nu are chef de nimic, mai doarme, se trezeste, mai plinge, sper sa-i treaca.
Asha ca... mai fetelor, haidetzi sa chefuim aicisha, am facut rost de taraf
beuturi mai am de cind era colegu'flecau
o masa
ceva pe masa

Gata, va astept

Stitzi cum fac femeile in Italia, se duc vreo citeva la restiurante de luxuri, din alea unde se dezbraca berbantzii, cica asha petrec ele ziua femeii, cu barbatzii, dar nu ai lor, ai altora.

Ange imi placu chestia cu ciorba de limba

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Ce-o fi aia ciorba-n limba?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Miha,nu rade ca am vorbit serios

Dana,eu mi-am tras blugii pe mine si bluza de pijama am pastrat-o.Nu o dau jos pana deseara.Nu am chef pur si simplu sa ma fac mumoasa astazi

Mergi la inceput