Mamici casnice (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

super felicitarile!
fla, a ta a fost preferata alexei.
andreea, a ta e preferata mea
anculina, multa sanatate si refacere rapida! te asteptam la povesti.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata ,fetele!
LA MULTI ANI!
Miha ,multumesc!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna fetelor

si LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!

in sfarsit o dimineata in care ma trezesc si e soare!!!!!ura!!!!
daniela,multumesc de cafea,chiar imi place sa o beau in fata calculatorului cu voi.ce faceti de 8 martie??

svetlana,11+

Mergi la inceput

Fetele ,multumim!Ne-au placut!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_de_bebe spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA,SA FITI SANATOASE SI MAI ALES IUBITE!!!!

Mergi la inceput

Cami ,esti fericita ?
L-ai vazut pe Varlaam?
Mai ,cum mai stati cu bici si cu abdomenele?V-ati lasat?
Flavia ,la sala ai fost?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

fetelor din timisoara este careva pe la mamicute casnice?

voiam sa va intreb de un magazin de haine de gravidute ca aici am vazut cateva modele dar sunt foarte,foarte scumpe si parca nici la calitate nu e cine stie ce.pe mine niste rochite de vara m-ar interesa si cum merg in iunie acasa as fi vrut sa-mi cumpar de acolo ceva.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

DE LA ISABELLA PENTRU MAMICI !

aici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Casnicute harnicute:) pt urari.

Danelutza cred ca trebuia sa apara o felicitare la link-ul respectiv, mie imi apare "sign in" la hotmail:)

Dana n-am fost inca la sala, tot zic ca astept primavara, ca pe vremea asta mi-e lene sa ies din casa doar ca sa merg la sala, fie si cu masina:)
In rest... pauza abdomene la mine.

Svetlana eu sunt din Tm, dar cum nu mai stau acolo merg destul de rar. Eu mi-am luat niste hainutze de gravidutze faine din Terra, de vara, dar sigur mai sunt si alte magazine.

Bianca ai mai venit in Cj la dr?

Fug ca urla Sara, revin.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

www.netfuncards.com/card783/view.html" target="_blank">inca una pt doritoarele de primavara. Eu una am obosit s-o astept.
N-am timp asa ca fug.. cu bici si abdo pauza totala de 4 zile ca-s cu rusii0n opgrada si nu ma lasa..... dar in 2 zile intr-u-n ele-n forta. Fug la gogoasa cea pusa pe prostiiiiiiii

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput