Nou stil de viatza (89)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Fetele, eu iau o saptamana de pauza de la regim ;) Saptamana viitoare reintru in ritm. Sambata eu plecat fetele la Lyon pt o saptamana, la cumnata-mea. Asa ca suntem eu si sotzu singurei si ne facem de cap. In fiecare seara ne plimbam prin Paris (ca nu prea avem ocazia cand suntem cu fetele) si testam restaurantele. Duminica am fost la un restaurant chinezesc cu bufet ŕ volonté. GROAZNIC! Mananci pana crapi!
Pe cantar n-am curajul sa ma urc. Mi-e ca cedeaza nervos! Sau ca trec instant la categoria 70-80!!!
Promit solemn ca de cum vin fetele acasa, ma reapuc de alergat!

Nici aici nu se serbeaza 8 martie. Poate doar vreo manifestatzie feminista. Noroc ca m-a sunat tata azi dimineaza, si mi-a zis si sotzu LMA. Iar diseara iesim iar in Paris la vreun restaurant. Dintre totzi colegii, doar unul (de origine elvetziana) ne-a adus flori si ne-a zis LMA) In rest nika-nika (macar o majorare de salar de la sefi ceva...).

Pupici,
Mih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, mersi pentru zambile!
Carmen, eu trebuie sa merg la munca dar chiar daca as fi gasit inlocuitor nu cred ca as fi mers in tara pentru ca sper sa ajung la concertul DM din iunie de la Bucuresti.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Tzuni, mersi pentru zambile!
Carmen, eu trebuie sa merg la munca dar chiar daca as fi gasit inlocuitor nu cred ca as fi mers in tara pentru ca sper sa ajung la concertul DM din iunie de la Bucuresti.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Delidana , am sanse sa te vad in iunie?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Carmen, Ioana, Zuzi, Delia, Tzuni,Daria, Mik, Mia, Sabina, Doina, Cami, Sigrid, Cookie, Paula, Anca si celelalte fete va urez si eu LA MULTI ANI si distractie placuta daca sarbatoriti cumva. Aici nu se tine..inschimb e ziua mamei pe la sfarsitul lu' martie.

Carmen, ce ma bucur ca ai mai revenit si ca te simti mai bine! M-ai ghicit bine..revin si eu pe masura ce-mi revine dispozitia! Pupici!

Tzuni spor la munca! Ai primit vreo floricica ceva azi? Nici un admirator secret?

Delia, cum ai sa rezisti fara sotior? Eu si Lilly am fost plecate o luna in Ro si mi s-au lungit urechile de dorul sotului.

Mik, ce mai papi azi? (Ce bine suna praji si torturile pe care le-ai facut! Cred ca te pricepi de minune la facut dulciuri!)

Daria, tu mai numeri puncte?

Ioana, multa sanatate!Sper ca Delia sa se simta mai bine si sa se poata reintoarce la gradi ca sa te poti recupera si tu. Eu te inteleg perfect.Stiu cum e.

Zuzi
, esti o frumoasa!

Pup toate fetele! O zi superba!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetili,
io azi tin disociat, adica mananc numa` ciukalataaa Am cedat tentatiilor de pe birou

Olo - ooo, singuri-singurei, deci lasa ca arzi tu caloriile
Delidana - adica Depeche Mode ???
Edit; CRistina - da, tin tot ww, nu are rost sa ma chinui cu fomile groaznice, nu pot, lucrez si apoi acasa ... Pupici lui Lilly !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Io stiu, mai Tzuni.... . Sanse exista dar mai stiu eu ce se poate intimpla pina atunci? Deja am inteles ca sint probleme cu procurarea biletelor, o prietena de-a mea a incercat sa comande pe net si i-au luat banii fara sa-i mai dea si biletele. Nu stiu daca a reusit sa-i recupereze....
Daria este vorba despre Depeche Mode, intr-adevar. Sint fana inraita de la 14 ani.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Fetili,
io azi tin disociat, adica mananc numa` ciukalataaa Am cedat tentatiilor de pe birou

Rusine! Rusine! Rusine!
Tine aici:
Eu muncesc de azi dimineata cu un cremshnit mare cat toate zilele, pufos si vanilat langa mine, pe birou. L-am primit de la un coleg. Si am ambitia sa nu ma ating de el!

Mergi la inceput

Tzuni, marita cremsnitul ala urgent ca altfel nu te vad bine.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

Tzuni, marita cremsnitul ala urgent ca altfel nu te vad bine.

Nu, multumesc, incerc sa tin postul.
Daca am cum sa te ajut cu privire la concert....
Vezi ca biletele abia din 12 (de duminica) se pun in vanzare. Pana acum s-au putut face doar rezervari. Asa ca, prietena ta o fi inteles gresit ceva. Zic si eu...

Mergi la inceput

Eu am inteles ca abonatii Connex pot cumpara bilete de pe net. Poate ca ai dreptate, or fi fost doar rezervari. Vom vedea. Sa inteleg ca iti vei lua si tu bilet?
N-am priceput faza cu postul...incerci sa nu-l maninci ca tii post dar iti place sa-l tii pe birou ca sa....te uiti la el ca e frumos?

Mergi la inceput