bilete avion Istanbul-Bucuresti: de unde?
V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti si pe mine unde sa caut bilete de avion Istanbul-Bucuresti si retur in luna iulie. Site-urile pe care le stiu eu aici gen travelocity etc nu admit ca oras de plecare oras care sa nu fie in SUA sau Canada. Noi vrem sa mergem in Turcia la vara dar din Istanbul vrem sa dam o fuga si in bucuresti si sa ne intoarcem in Istanbul de unde ne intoarcem in sua (ca sa fie round trip). Multumiri anticipate.
Raspunsuri
fatima spune:
adrienne, poti sa incerci chiar la agentiile sau pe site-urile turkishairlines.com...sau tarom.ro..desi cred ca poti cumpara chiar si pe loc bilete la tarom, la cat de putini pasageri au de la o vreme din cauza charter-elor blu air...(mult mai ieftine)..acum o saptamana am zburat chiar pe ruta asta, istanbul-bucuresti..abia daca eram vreo 15 persoane in total..
roxanicea spune:
adrienne,
roaga pe ceva parinte sau frate,sora ,ruda de gradul 1 in acre sa ai incredere, sa-ti cumpere din romania, biletul pe ruta care te intereseaza pe tine. trimite-le banii si se rezolva. merge persoana respectiva la agentai tarom sau al alta agentie care vinde bilete tarom sau turkish si iti cumpara biletele. asta e tot.
succes!
numai bin!
coincediu minunat!
pupi
roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea
ocebine spune:
Merge pe www.sidestep.com - mi-a dat undeva in 6 iulie $322 cu tarom...
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
adrienne12 spune:
Multumesc fetelor. schimbare de planuri. Am vorbit cu agenta mea in Los Angeles care m-a sfatuit sa ma duc intii la Bucuresti pt. ca pe cursele Istanbul Bucuresti nu am voie cu bagaj mai mult de 20 kg!!! Voi stiati asa ceva? Eu in mod sigur voi avea mai mult. prin urmare am rezervat pina in bucuresti, apoi Bucuresti-Istanbul o sa iau separat iar intoarcerea din ostanbul e rezervata de asemeni. Multumesc mult pt. info.
roxanicea spune:
buna!
da e adevarat ceea ce ai auzit :se permite bagaj de 20 kg la cala si 10 kg la bagaj de mana/ pe pers. pt ca e zbor scurt. pentru "long courier" se accepta 30 kg la cala si 10 la bagaj de mana, parca. dar la cele pe distante mici in cadrul aceluiasi continent sau pana la un nr de vreo cateva mii de mile este regelmentarea cu 20 kg.
drum bun!!!!!!!!!!!!!!
vacanta minunata!
roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea
adrienne12 spune:
Multumesc mult fetelor. Am luat bilete de avion cu turkish Airlines pt. 16 iulie... Ce mi se pare mie bizar este ca biletul e de fapt $80 restul (pina la $250) sint taxe. Cum e posibil sa fie taxele de 2 ori pretul biletului?
lizi32 spune:
eeeehh nu te mai mira: ce vrei sa iti spun ca pretul unei masini de 42 mii euro este format din 20 mii euro pret cif si 20 mii euro taxe??!?!?!
asa e aici: taxele sant uriase si se aplica la mai tot!
oricum felicitari pt bilet si vacanta si te asteptam la Stambul
fatima spune:
offf, mi-ai adus aminte lizi..de o experienta cu taxele in turcia..am trimis odata 2 valize in istanbul cu cargo, urmand sa le iau peste cateva zile de acolo si sa le aduc in ro cu masina..proasta inspiratie..am platit doar ca sa le scot din vama cat nu faceau toate lucrurile din ele..plus ca a trebuit sa astept vreo 2 zile pentru ca am ajuns cu 15 min. mai tarziu si au inchis..la vama, da..incredibil..si cum era vineri..am asteptat pana luni..
adrienne12 spune:
Ciudat! La masini (ca la orice lucru de altfel) nu ar trebui platit o taxa un anumit procent din valoarea bunului respectiv? Altminteri e bizar...Ce mai voiam sa va intreb (scuzati-mi ignoranta). Cum va descurcati voi cu tocmitul? Eu detest sa ma tocmesc dar se pare ca in Turcia asta e de la sine inteles... De abia astept... dar din pacate vacanta e inca departe: 16 iulie... de abia am timp sa slabesc. prietenul meu mi-a facut capul verde ca dulciurile din Turcia sint cele mai bune.
fatima spune:
pai de, e doar tara baclavalelor, si a rahatului (scuzati), si a alvitei.....
cat despre tocmit..eu sunt experta..pai eu fac asa..ma arat interesata, mai schimb 2-3 vorbe cu comerciantul, mai o glumita, mai un cuvant, doua, pe limba lui, mai ca sunt conationala cu Hagi - mai ales turcii (dar nu numai)au un adevarat cult pt. Hagi..intreb cat costa, iar cand imi zice pretul fac ochii mari cat cepele, "glumiti, nu?", ofer jumatate si plec..apoi ma striga, ma intorc si chiar daca nu obtin jumatate, tot scot un pret bun..
..cumparaturi placute..