produsele "la vitrine magique"?
ati auzit de ele? a folosit cineva? sunt niste preparate extrase din insecte (da, ati citit bine), descoperiri ale doctorului docent biolog Mircea Ciuhrii, care trateaza diverse afectiuni ale pielii si nu numai: varice, pete, negi, alunite, zona zoster, micoze, candidoze, arsuri etc.. o prietena a incercat crema impotriva varicelor si pe cea pentru diminuarea alunitelor cu rezultate mai mult decat excelente. se pare ca sunt aproape miraculoase. dar eu as dori sa aflu daca produsele din gama cosmetica (crema anticelulitica, crema antirid) sunt la fel de eficiente?
Raspunsuri
fatima spune:
chiar n-a auzit nimeni? se pare ca sunt faimoase in strainatate, au luat numeroase premii, dar ca de obicei, romania nu-si apreciaza valorile cum ar trebui..am inteles ca doctorul Ciuhri a semnat un contract de colaborare cu americanii, acolo va produce pe scara larga preparatele, de unde vor fi importate in romania..trist,dar adevarat.. ele sunt produse la o scara mai mica la institutul din bucuresti..si se vand deocamdata sub forma si denumiri de produse cosmetice, pentru ca din cauza birocratiei din ro ar fi durat ani pana ce ar fi fost omologate ca medicamente..ma interesau mult cremele..
anairda36 spune:
Fatima nu am auzit dar m-ar interesa. Da-mi mai multe amanunte, sub ce denumire sa le caut si am sa incerc sa gasesc.
fatima spune:
nu stiu exact daca au inceput deja sa fie produse in america..in romania pot fi procurate din cate am auzit direct de la Centrul Stiintific Insect Farm, din strada Toamnei, nr.100, Bucuresti. au si suplimente nutritive (HEPATITO-LIZ, IMUNO-MAX) si produse cosmetice cu efect terapeutic „Fly-Fly”. eu am auzit doar de ele, nu le-am incercat, as fi vrut mai multe pareri, dar cum nu am gasit..cred ca o sa le comand si va tin la curent..
Otilia spune:
Aici exista "La Vitrine Magique", dar este cu totul altceva.
E un catalog de vinzare la distanta de tot felul de prostioare "magice" pentru casa, gradina etc.
Uite: http://www.vitrinemagique.com
"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."
daniella4 spune:
Si eu as fi fff interesata mai ales de niste produse pt alunite si varice!
Dar in link-ul Otiliei nu pare sa fie vorba de asa ceva...
Daniella, mama lu'Alexis
baicualina spune:
fatimanu stiu si nici nu am auzit despre asa ceva
poate afli mai multe....m-ar interesa si pe mine....
Alina
mamica
de
Diana aproape 6luni
bobi spune:
dati cautare pe google "ciuhrii vitrine magique", primul link va duce la un articol din formula as. suna fff interesant!
bobi si bb andi
sunt confuza... sau poate nu?
Oliv spune:
Salut! Eu am fost pana la centrul de pe strada Toamnai si am luat doua tratamente impotriva caderii parului, ma aflam intr-o perioada in care ma speriasem de cat de mult imi cadea parul. Dar nu am facut tratamentul pana la capat, nu pot sa spun nimic. Intre timp problema cu parul s-a rezolvat de la sine, eu ma simt f bine cu samponul Hofigal. Cel de-al doilea tratament era pt sotul meu, nici el nu s-a tinut de tratament. Insa eu cred in acest tip de tratament, l-am ascultat de f multe ori pe d-l ciuhrii vorbind pe la tv. Multumesc Fatima pt informatii, cand voi avea drum am sa imi iau crema pt alunite, ma intereseaza, si o sa incerc si o crema antirid. Sanatate si numai bine!