Ajutati-ma, am un copil nascut cu spina bifida

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredana405 spune:

Mergi la inceput

orice informatie, veste,tot cel poate ajuta pe alex la noi este bine venita. multumesc mult

Mergi la inceput

mmag orice informatie, veste,tot cel poate ajuta pe alex la noi este bine venita. multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

loredana405,
scuze daca ma repet, dar incearca sa-ti inscrii puiul intr-un program de recuperare care sa includa, pe langa kinetoterapie, electro-stimulare (fizioterapie) si hidro-kinetoterapie (inot) care face minuni pentru musculatura, chiar daca nu da din picioruse inca. Daca esti din Bucuresti, iti pot recomanda eu cateva locuri unde poti merge cu copilul, unde merge si fetita mea si chiar se vad rezultate.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Aparatul se numeste MOTOMED si este de la firma Reck.Da o cautare pe google si cauta cuvantul "motomed" si o sa-l vezi cum arata.E ca o bicicleta,dar mai performant.

Mergi la inceput

AKELLA eu sint din satu mare aici nu se face ionizari si nici electro stimulari

Mergi la inceput

AKELLA eu sint din satu mare aici nu se face ionizari si nici electro stimulari am fost cu alex cind avea vreo 6 luni la 1 mai unde este si bazin de inot dar de 2 ori am fost acolo si alex tot facea bronsita si pe urma doar prin spitale eram cu el pina isi revenea si asa nu am mai mers la 1mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Si noi am fost la 1 Mai,la recuperare,cand fetita avea 3 ani .Mi s-a parut cel mai bun centru de recuperare,in comparatie cu Mangalia,Techirghiol,insa este extrem de departe.La vara ne-am propus sa mergem din nou acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

loredana405,
gata, am inteles! N-am stiut din ce oras esti. Pacat ca la voi in oras nu se fac electrostimulari, au rezultate foarte bune... Mergi cu Alex la vreun centru mare de recuperare (la voi in Satu Mare sau in alt oras)? Daca poti, vino in Bucuresti, la Budimex; te internezi cu copilasul 2 saptamani si faci si kinetoterapie (de 2 ori pe zi), si masaj, si electrostimulari sau galvanizari uscate (fizio), si ergoterapie etc. Te rog spune-mi daca te pot ajuta cu ceva.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Loredana, sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine peste asta si sa va faceti bine. Nu stiu nimic despre boala bebelasului tau dar daca vrei ma pot interesa in Cluj-Napoca la Spitalul de Recuperare ce anume s-ar putea face pentru el. Pupici
Silvi si bebe Alain

Mergi la inceput