Ajutati-ma, am un copil nascut cu spina bifida
Raspunsuri - Pagina 2
akella spune:
Draga loredana405, nu dispera, nu capota. Sunt si eu alaturi de tine. Am o fetita nascuta prematur, cu suferinta cerebrala la nastere, si cu sechele motorii grave in prezent. Stiu ce inseamna noptile nesfarsite, nedormite, cu gandul la propria neputinta de a face ceva (tu insati) pentru copilas.
Pot sa-ti spun din experienta mea cu Daria, care pe 18 martie va implini 4 anisori si de-abia acum invata sa stea in fundulet. Noi mergem la recuperare in Bucuresti, la Spitalul "Marie Curie" (fost Budimex), in Pavilionul Recuperare Psihomotorie. O internare de 2-3 saptamani inseamna 2 sedinte de kinetoterapie pe zi, fizioterapie, ergoterapie, masaj etc. Pot sa-ti spun ca sala mare de gimnastica este destul de bine dotata cu tot felul de aparate, iar terapeutii sunt foarte buni.
Trebuie sa te inarmezi cu rabdare si credinta in Dumnezeu si in copilul tau, si veti depasi impreuna toate greutatile.
Ana
loredana405 spune:
multumesc de mesaj si iti doresc si tie multa sanatate copilasalui tau as dori sa te intreb daca nu sti ,daca se fac si electro stimulari acolo la centru?
loredana405 spune:
ADRIANANGI AM PRIMIT MESAJUL TAU SI ITI MULTUMESC MULT AM SA INCERC SA IAU LEGA TURA CU DINSI .DIN NOU ITI MELTUMESC MULT
Corina75 spune:
Draga Loredana,
Baietelul meu are si el o problema care necesita operatie, dar in orice caz nu de gravitatea celei a copilasului tau: asa ca ma gandesc la tine si la celelalte mamici care sunt in situatia ta, si imi inchipui prin ce treceti, daca mie mi-e frica de mor pentru ceea ce ne asteapta.
Ce sa-ti mai spun? Multa sanatate si speranta...
Ma rog la Dumnezeu sa fie bine si sa-ti vezi copilasul alergand cu ceilalti copii...cat mai repede.
Cu mult drag,
Corina si bb Andrei 24.11.2004
daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: http://community.webshots.com/user/corina1975
loredana405 spune:
ELI05miai zis sa caut pereck sau motomed am intrat la motomed dar nu stiu denumirea aparatului .daca te rog poti sa-mi scri mai multe despre acest aparat.este al tau?cum e casi ortezele pe picior ?de ziceai ca are program fix cum te rog sa-mi explici nu pot sa-mi dau seama cum arata si ce face .cu el trebe sa umble?sai il ajuta sa stea in picioare cum e?
akella spune:
Loredana405, da la centrul unde merg cu Daria se face fizioterapie, care consta in galvanizari uscate, electrostimulari etc. Se fac pentru manutze, picioruse, la spate etc. In cazul fetitei mele chiar au functionat, au dat rezultate.
Ana
mmag spune:
Loredana,
capul sus si increderea la Dumnezeu.
Avem o afacere in domeniul marketingului iar liderii nostrii internationali, Jim si Nancy Dornan, s-au confruntat cu aceasta provocare cu multi ani in urma. Copilul lor, Eric, a avut de suportat 3 atacuri de meningita si 11 operatii in primele 9 luni din viata sa. Au urmat alte interventii chirurgicale pe creier. Desi a ramas intr-un scaun cu rotile, viata lui Eric a fost salvata si nu doar atat. Acum el are peste 25 de ani si participa la olimpiade sportive pentru persoane cu dizabilitati. Datorita dedicarii si dragostei parintilor el duce o viata plina de satisfactii, calatorind cu ei in tarile unde isi construiesc afacerea.
Este adevarat ca toate acestea s-au intamplat in California, dar exista speranta oriunde.
Elenalove27 spune:
Draga Loredana , nu pot decit sa ma rog pentru baietelul tau care este de varsta baietelului meu (2 ani si 3 luni si are si el operatie la inima si multe altele...)
MULTA SANATAE
deci, o sa ma rog pentru baietelul tau sa fie bine si sa treaca cu bine peste acesta grea incercare a vieti.
Elena
loredana405 spune:
si noi ne rugam seara de seara cu sotul si alex ptr sanatatea lui si atoti copiilor care sint bolnavi.multa sanatate la toti copilasi si noua parintilor petere sa mergem tot inainte cu progrese multe ptr pui nostri