Viata in Japonia (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

gasiti branza feta si aicihttp://www.baharu.com/e-shop/indexen.htm.
e ca branza telemea de acasa si in plus taxa de livrare nu e decat 600y.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

aici http://www.baharu.com/e-shop/indexen.htm

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Merci fetelor!

Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Hello evribadi

Fetelor am si eu o intrebare pt cele care locuiesc in apart/case proprietate aici in Japonia, cum e viata la casa/mansion in Jap. ?
Noi vrem sa ne cumparam un mansion si socrii ne bat la cap ca e mai bine la casa ca iti ramane pamantul, dar mie mi se pare ca e mai bine la mansion, avand in vedere distanta intre case in jp si faptul ca nici macar nu poti sa visezi ca ceva privacy din cauza vecinilor si a sistemului asociatiilor de locatari de aici..Please, as vrea sa aud ceva pareri de la cele mai experimentate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella@ spune:

Pentru fetele care cauta branza feta:
eu aici unde stau gasesc astfel de branza mai mereu la magazinele:Daimaru,Mejia,Qanat,Vivre.
Se gaseste si branza dulce(cottage cheese) si urda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

quote:
Originally posted by kawaichan

Hello evribadi

Fetelor am si eu o intrebare pt cele care locuiesc in apart/case proprietate aici in Japonia, cum e viata la casa/mansion in Jap. ?
Noi vrem sa ne cumparam un mansion si socrii ne bat la cap ca e mai bine la casa ca iti ramane pamantul, dar mie mi se pare ca e mai bine la mansion, avand in vedere distanta intre case in jp si faptul ca nici macar nu poti sa visezi ca ceva privacy din cauza vecinilor si a sistemului asociatiilor de locatari de aici..Please, as vrea sa aud ceva pareri de la cele mai experimentate.

daca ai posibilitatea sa-ti faci casa e mai bine, ue stau la mansion m-am mutat acum doua luni(parca), iar cu locatarii daca nu faci galagie si ii respecti nu ai nici un fel de probleme..
la casa ai avantajul ca ii poti face o gradina frumoasa etc...

........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna japonici
kawaichan eu stau la casa si chiar imi este foarte bine..ai si mai multa intimitate decat la apartamente.....
am o gradinita cu flori ,zarzavaturi...am loc si de un gratar(vara)
eu zic ca e mai bine la casa
multa bafta

o zi buna tuturor

"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Akuma cand v-ati mutat v-au pus cumva sa semnati un regulament de bloc? ca mai nou asa am auzit ca e..

Hanako cam ce supafata are terenul vostru? Din pacate aici pamantul e fff scump si mic(gen 120m patrati la vreo 1500 de mani minim) Si cand ma gandesc cat mai vine si construitul ma ia cu ameteli...
Fetelor mersi mult pt pareri, mai astept si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

nu, nu cred, dar ma sa-l intreb pe Dragul vietii mele...

........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

si eu stau la casa si e ok,e mare si spatioasa,iar Naomi are loc de joca cat vrea...in primu rand e diferenta de spatiu,al doilea rand poti avea o gradina de folri si,de ce nu zarzavaturi si multe alte avantaje

Mergi la inceput