Viata in Japonia (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Se pare ca eu am fost norocoasa,cand am venit in decembrie din Romania nu m-au controlat la vama si am putut "introduce" toate cele 20 de kg de mezeluri,branza si ciolane afumate!
Picasso ce mi s-a parut mie ca semana cel mai mult cu branzica de acasa a fost branza feta proaspata,nu din borcan.
De cumparat eu personal nu am vazut nicaieri insa am mancat cand am fost la Disney,la micul dejun de la Hilton.
De atunci mereu caut cand merg intr-un magazin nou,l-am pus si pe barbatu-meu sa manace multa ca sa tina minte gustul,sa stie ce vreau.
Inca nu am gasit,speram ca in Carrefour sa gasesc dar am fost dezamagita,acolo am gasit insa seminte de floarea soarelui sarate si bune ca in tara ,ce se oftica al meu ca nu poate sa le manance asa bine ca mine!
Asa...
Lume,lume!!!!!!!!
Dupa multe luni de nervi si plimbari in Yokohama am deosebita placere sa va anunt ca sunt fericita posesoare a unui permis de conducere japonez,obtinut cu mare truda ieri!
Cel mai tare ma bucur ca am scapat de idiotii de acolo,sper sa nu supar pe cineva dar pe bune ca japonezi mai prosti ca acolo nu am avut onoarea sa intalnesc.
Dar nu mai conteaza !!!!!!!!

Stefania 22 + si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Stefania felicitari si sa il pastrezi sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Stefania felicitari ! Taihen ne ! Zi-ne si noua cum a fost la proba de condus, plsss:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picasso spune:

MAMALUIDAVID MII DE MULTUMIRI,dar unde ai cumparat brinzica????Caci eu tot incerc aici si nimeni nu mi explica.Va rog sa nu rideti de mine,in curind fac 6 luni aici si chiar nu stiu multe!Nu ma pot adapta la bucataria japoneza total pt ca sint romanca si stiu prea bine cu ce am crescut,ca fiecare in tara lui,nu?Aveti mila de un biet crestin si luminati i calea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Picasso locuiesti chiar in Gifu? Incearca la Grand Chef, acolo au tot felul de produse aduse din Europa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Sfefania felicitari!Acuma bafta la condus si putine accidente si muuulte puncte pe carnet.
Bine ca ai scpat....eu deabia incep toata trevadura de imi vine sa ma opresc la

Si eu am avut noroc la vama...chiar acuma cand m-am intors incarcata cu salamuri banatesti,kaizere taranesti si ciolane afumate....si nici nu mi-a deschis bagajul...dar in avion inainte de aterizare au spus ca din cauza gripei aviare nu avem voie sa bagam in tara salamuri si orice fel de carne.(si pt ei nu conta ca e porc,va da-ti seama)
Picasso daca spunea-i mai devreme iti trmiteam niste telemea de vaca pe care am adus-o din Ro si am aruncat jumate ca nu am mancat-o ...

boze
floricele pe campii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE LA TOATA LUMEA!

STEFANIA, felicitari! Sa stapanesti sanatoasa carnetul si daca ne-om intalni vreodata, trebuie sa-l si uzi!
Fetelor,mi-ati facut pofta de bunataturi de-ale noastre...norocul meu e ca nu sunt insarcinata si ca plec peste o saptamana acasa!!!!!!UUURRRRAAAAA!!!!
DEVYLLA, nici mie nu mi-au deschis niciodata bagajul, dar de data asta parca imi este cam frica sa-l burdusesc cu mezeluri! Ce ma sfatuiesti?
Fetelor si baietilor, va doresc un weekend cat mai placut si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Lory_k nu stiu ce sa te sfatuiesc.Sora mea a avut bagajul pierdut,exact ala cu toate mezelurile...si s-a interesat in toate partile daca are voie sa bage carne in tara.Si i s-a dat un nr de telefon,a sunat,si respectivul a intrebat-o din ce tara?Si a primit raspuns ca din Romania nu se accepta carne deoarece Romania nu elibereaza nici un atestat ceva...ea a avut noroc si a primit bagajul a doua zi intreg.
Acum depinde cat de norocoasa esti.Eu data trecuta cand m-am intors,mi-a deschis bagajul si pluteau salamurile printre haine...dar pe vames nu l-au interesat salamurile mele...el se uita la marginile valizei...dar atunci nu era cu gripa asta aviara
Eu zic ca asa putin nu are nimica....bafta oricum

Un week-end placut tuturor!

boze
floricele pe campii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Merci mult DEVYLLA! O sa ma straduiesc! Oricum, cu tot riscul tot imi aduc cate ceva!Te pup!

Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Branza,sunca presata,carnati de tot felul se gasesc la orice magazin brazilian...http://www.bomprecomercado.com/panfleto.asp
Asta este un magazin din Nagoya care face delivery prin takyubin.Nu stiu cat de clar se vede in poza dar au branza de vaca foarte buna(queijo fresco-1290yeni/400g),nu e prea sarata,ce e drept un pic cam scumpa.Se poate comanda in japoneza.Sper sa va fie de folos!

26+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput