Viata in Japonia (34)
Raspunsuri - Pagina 7
hanako2004 spune:
buna japonici
hop si noi ca nu mai intrasi cam de multisor..insa sunt ocupata cu invatatul
si noi ne-am facut planuri pt golden week vom merge in CHINA sau in TAI
in tai am fost si anul trecut si mi-a placut foarte mult
asi mai merge insa parca asi vrea sa mai vad si ceva nou
va pup si va doresc o zi buna
papalici si numai bine
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze
Akuma spune:
quote:
Originally posted by lorelei_19quote:
Originally posted by Akuma
uitati fetelor ce probleme au unii care s-au saturat de prea mult bine, am evitat sa raspund si de obicei ocolesc acea arie ...
si ca sa -i raspund celei care a deschis topicul, da, sa se intoarca la barbatul din vis care cindva a aruncat-o si acum ca nu-i merge lui bine relatia incearca sa adune ramasitele de gunoi aruncate cinva, asta doar pentru moment ca oricum el nu se va opri din cautarea idealului,iar fata in problema ar fi bine sa se intoarca la el ca sa-l lase pe actualul sa-si gaseasca femeia care-l merita...
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71973
edit: scuze cu plecaciune celorlalti useri si moderatorilor ca mi-am iesti putin din matca dar cind citesc asemenea prostii imi vine sa ma duc sa-mi fac harakiri..
de-aia le dau eu dreptate barbatilor care insala pentru ca nu poti sa stii ce monstru de femeie ai la usa...
penibil si dezamagitor..
Akuma, ia un , l-ai castigat cu brio cu randurile de mai sus. si respecta te rog in viitor regulamentul: 04. Incercati sa combateti idei, nu persoane.
Cu respect,
Lorelei_19, moderator
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
da, stiu ca am incalcat regulamentul forumului, dar nu al sufletului, e o diferenta, nu ?
nadia, nu ar trebui sa te deranjeze ca te-am " criticat " aici ca oricum eu pentru tine sint un nick si o ssemnatura, da, eu sint "ala rau" dar tu???( retoric)
........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.
Nadia1976 spune:
Akuma, singurul lucru ce m-a deranjat din postarea ta a fost lasitatea. Te invit la subiectul meu sa discutam; vino acolo si poti sa ma numesti monstru, daca asta crezi tu, nu am nimic impotriva, dar te rog sa te abtii de la comentarii la adresa mea prin spatele meu; Fa-o cavaleresc.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
lorelei_19 spune:
Akuma, bine ca-ti faci macar mea-culpa
ii dau dreptate Nadiei, du-te la subiectul ei si spune-ti parerea daca vrei, dar fara sa folosesti asemenea apelative, in mod civilizat.
cu respect, Lorelei_19
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
Picasso spune:
Dupa cele citite stiu ca pic ca mucii in fasole,dar tare mult vroiam sa l intreb pe DAN ce fel de produse se gasesc in acele magazine?Italia kara,Franta kara?????Eu am fost de curind in Nagoya dar nu am gasit decit un mic magazin cu produse de import[ Italia,Franta,Tailanda parca...].As minca o brinza buna ,de numa...Nu brinza cu mucegai sau mai stiu eu ce,nici feta aia in ulei de masline.Haideti fratilor,sintem romani ,si stim bine ce gust are o brinza buna!Nu am pretentia sa fie ca in Romanica dar macar sa se asemuiasca!Si ce bun ar fi un salam de casa,si niste cirnati de casa,si un ciolan afumat de purcelus...Nu rideti de mine si nu aruncati cu pietre,tare mult imi lipsesc....
soma spune:
quote:
Originally posted by Picasso
Dupa cele citite stiu ca pic ca mucii in fasole,dar tare mult vroiam sa l intreb pe DAN ce fel de produse se gasesc in acele magazine?Italia kara,Franta kara?????Eu am fost de curind in Nagoya dar nu am gasit decit un mic magazin cu produse de import[ Italia,Franta,Tailanda parca...].As minca o brinza buna ,de numa...Nu brinza cu mucegai sau mai stiu eu ce,nici feta aia in ulei de masline.Haideti fratilor,sintem romani ,si stim bine ce gust are o brinza buna!Nu am pretentia sa fie ca in Romanica dar macar sa se asemuiasca!Si ce bun ar fi un salam de casa,si niste cirnati de casa,si un ciolan afumat de purcelus...Nu rideti de mine si nu aruncati cu pietre,tare mult imi lipsesc....
nu se exista "salam de casa,si niste cirnati de casa,si un ciolan afumat de purcelus, o brinza buna"
numai prin micul trafic de frontiera cand vii de acasa.. Fara carnati, cruditati ca nu le treceti (am ramas fara carnati de Craciun.. haha. se uitau vamesii la ele si le miroseau si iar se uitau. Le-au bagat la laborator. Au luat tot.. )
Picasso spune:
Soma,am mers la bucatarie sa vad ce mai face pizza din cuptor si stind eu asa ma fulgera gindul ca am scris o prostie.Fratilor,iertare ca n am specificat:MI E POFTA.NU CA M AS ASTEPTA SA GASESC ACELE PRODUSE IN SHOP URI.DOAR STIU UNDE MA AFLU<CE DUMNEZEU!Eu as fi vrut sa stiu daca se gaseste altfel de brinza,asemanatoare cu ce gasim acasa.Scuze daca nu m am exprimat cum trebuie.
Picasso spune:
Soma,am mers la bucatarie sa vad ce mai face pizza din cuptor si stind eu asa ma fulgera gindul ca am scris o prostie.Fratilor,iertare ca n am specificat:MI E POFTA.NU CA M AS ASTEPTA SA GASESC ACELE PRODUSE IN SHOP URI.DOAR STIU UNDE MA AFLU<CE DUMNEZEU!Eu as fi vrut sa stiu daca se gaseste altfel de brinza,asemanatoare cu ce gasim acasa.Scuze daca nu m am exprimat cum trebuie.
Picasso spune:
Am uitat sa spun ca eu cind am venit am avut in bagaj salam de Sibiu si cascaval vidat,dar nu mi l au luat si bine au facut ca baiatul meu nu a vrut la inceput nici un fel de ,,mezel,,japonez si am avut ce sa i dau.Dar Soma,poate ca si vamesii au dreptate.Eu stiu fete care au venit aici in bagaj cu borcan de 5 kg cu untura in care erau bagate bucati de carne si afumatura de porc.Acum,nici chiar asa! Or fi zis ca venim la foamete aici!
Akuma spune:
serios? eu daca eram in locul lor imi luam si un sac de malai, un butoi de muraturi, ah si vreo 5 kg de slanina afumata..
........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.