Viata in Japonia (34)
Raspunsuri - Pagina 6
Akuma spune:
auziti ceva, de fapt ce zic barbatii romani despre noi, nu stiu daca-i banc sau nu, dar cam asta se discuta in romania....
de ce a scazutt natalitatea in romania , pentru ca nu maii sint femei, de ce ?
-pe alea frumoase le-au luat italienii si araboii
-pe alea urite si grase americanii
-pe alea cu nasu mare japonezii
daca stau bine sa ma gindesc e aproape de adevar..
........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.
Lory_k spune:
SALUTARE LA TOATA LUMEA!
Akuma spune:
uitati fetelor ce probleme au unii care s-au saturat de prea mult bine, am evitat sa raspund si de obicei ocolesc acea arie ...
si ca sa -i raspund celei care a deschis topicul, da, sa se intoarca la barbatul din vis care cindva a aruncat-o si acum ca nu-i merge lui bine relatia incearca sa adune ramasitele de gunoi aruncate cinva, asta doar pentru moment ca oricum el nu se va opri din cautarea idealului,iar fata in problema ar fi bine sa se intoarca la el ca sa-l lase pe actualul sa-si gaseasca femeia care-l merita...
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71973
edit: scuze cu plecaciune celorlalti useri si moderatorilor ca mi-am iesti putin din matca dar cind citesc asemenea prostii imi vine sa ma duc sa-mi fac harakiri..
de-aia le dau eu dreptate barbatilor care insala pentru ca nu poti sa stii ce monstru de femeie ai la usa...
penibil si dezamagitor..
........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.
devylla spune:
Mey Akuma...ca sfat prietenesc.....nu te mai chinui,ca nu e cazul...oricum nu ar intelege nimik
Si in al doilea rand cand ai zis de nasul mare...mi-am si dus mana pe nas sa verific...hmm...reflex probabil.
boze
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
mamaluidavid spune:
Buna japonici!
V-ati facut planuri pentru "golden week"?
Noi ne-am hotarat sa mergem la Hawaiians,a fost cineva? Nici sotul nu a fost deci nu stim la ce sa ne asteptam.
Pentru cine nu a auzit este o statiune, "spa resort",la vreo 2 ore cu masina de Tokyo,m-am uitat pe site-ul lor si pare interesant,poti face masaj ,tratamente faciale si multe altele plus ca au si parc de distractii pe vreo 4 teme parca.
Dar daca a fost cineva va rog sa imi spuneti ce parere v-a facut,e ultima escapada inainte sa vina bb si vreau sa fie perfect.
Stefania 21 + si David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
devylla spune:
Stefania...nu stiu de locul unde mergeti voi..oricum distractie palcuta...si sa aveti o vacanta placuta.
Noi in golden week mergem in fiecare an undeva.Anul trecut am fost in Kyoto,intr-un loc superb.Noi mergem intr-un grup mai mare...organizatorul e cumnatul meu...insa anul asta cam toata lumea e ocupata...si nu stim daca mai mergem undeva...decat daca o fi mai aproape de noi ....oricum noi nu prea stam bine cu finantele ca sa mergem departe...
Bafta miercuri si sa ne spui ce ai facut!
Gata am fugit ca m-amn intins...
boze
floricele pe campii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by Akuma
uitati fetelor ce probleme au unii care s-au saturat de prea mult bine, am evitat sa raspund si de obicei ocolesc acea arie ...
si ca sa -i raspund celei care a deschis topicul, da, sa se intoarca la barbatul din vis care cindva a aruncat-o si acum ca nu-i merge lui bine relatia incearca sa adune ramasitele de gunoi aruncate cinva, asta doar pentru moment ca oricum el nu se va opri din cautarea idealului,iar fata in problema ar fi bine sa se intoarca la el ca sa-l lase pe actualul sa-si gaseasca femeia care-l merita...
edit: scuze cu plecaciune celorlalti useri si moderatorilor ca mi-am iesti putin din matca dar cind citesc asemenea prostii imi vine sa ma duc sa-mi fac harakiri..
de-aia le dau eu dreptate barbatilor care insala pentru ca nu poti sa stii ce monstru de femeie ai la usa...
penibil si dezamagitor..
........................
Akuma, draga de ce ma barfesti pe la spate, eh??? De ce nu ai venit la subiectul unde am postat sa-ti spui parerea???
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
lorelei_19 spune:
quote:
penibil si dezamagitor..
Akuma, ia un , l-ai castigat cu brio cu randurile de mai sus. si respecta te rog in viitor regulamentul: 04. Incercati sa combateti idei, nu persoane.
Cu respect,
Lorelei_19, moderator
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
soma spune:
quote:
..
-pe alea frumoase le-au luat italienii si araboii
-pe alea urite si grase americanii
-pe alea cu nasu mare japonezii
...
asta cu nasu mare e cam adevarata! Dar care sa fie legatura, ca nu-mi vine??
Am o banuiala dar nu stiu daca se confirma in cazul japonicilor..