Viata in Japonia (34)
Raspunsuri - Pagina 15
hanako2004 spune:
BINE AI VENIT "exotic"
ma bucur mult cand vine cate cineva nou
zine cate ceva despre tine
fetelor unde sunteti???
va pupo zi buna
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMILY comoara noastra poze
Samurai-lady spune:
Buna fetele si bebeii,
Am ajuns cu bine la Japonica.Am prins timp super la Timisoara,Kenutz
a fost incantat de curtea si gradina alor mei.
Voi ce mai faceti ?
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Dandush spune:
Samurai-lady **OKAERI` Cum te-ai distrat in vacanta??
Exotic** bine ai venit printre noi!! Iti doresc sedere placuta si de luuuunga durata.
Fetelor, am mai scris aceeasi chestie la "Prieteni dintotdeauna", dar vad ca nu m-a bagat nimeni in seama, deci insist . Nu-mi place sa fiu shitsukoi , dar de data asta n-am incotro.
Am observat ca noi, japonezutele , ne lafaim in trei parti.( "Mamici din Japonia=Prieteni dintotdeauna", " Fazan in Nihon go= Un ochi rade ,unul e vanat" si " Viata in Japonia = Calatoriile sufletului". E cam mendokusai sa cauti mesaje pe toate 3 paginile , nu credeti?? Hai sa ne restrangem cumva sa ne fie mai usor.
O zi buna!
D.K.
Samurai-lady spune:
Da,ar fi super sa facem un singur subiect,ca si eu caut in 3 parti:)
Dandush,ne-am distrat super akasa.
Eu nu am mai fost akasa de 7 ani,de cand am venit in Japonia.
A fost prima data cand l-am dus pe Kenutz in Timisoara si a trebuit
sa-l prezint rudelor si prietenilor.Am avut doar 10 zile la dispozitie si am fost mai tot timpul in vizite.
Kenutz a zburdat toata ziua prin curte si tot ne spune si akum ce fain e sa ai o casa cu park,cika.Noi suntem blokisti aici si parka il simt ca i-ar fi plakut o casutza cu putina gradina.Dar...asta e sunt skumpe casele aici.
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Dandush spune:
Ma bucur ca v-ati simtit bine, dar de ce ai stat atat de putin timp??? Eu merg in Ro. aproape in fiecare an, dar de fiecare data stau o luna. Exact! Cam 10 zile am nevoie sa rezerv pentru neamuri si prieteni, deci am nevoie de ceva timp si pentru mine.
D.K.
Samurai-lady spune:
N-am vrut sa lipseaska Kenta mai mult de o saptamana de la gradi.
Abia a inceput-o si nu mi-ar fi plakut sa lipseaska o luna.
Plus ca sotiorul doar atat si-a putut lua concediu.
Noi mergem si ne intoarcem DOAR impreuna,e cam o regula la noi la calatorii in strainatate.
Tu mergi cu copilashii cand mergi akasa?
Samurai-lady si bb Ken
Web-poze Kenutz
devylla spune:
asa fetelor...parca mai prinde viata subiectul
nush cum se poate face un singur subiect si daca se poate face.Yo le-am trecut pe prima pagina...daca aveti voi o idee spuneti ca nus prea stralucita la ora asta...
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Dandush spune:
Da, Samurai-Lady, noi mergem mereu cu copiii. (fara, nici n-as avea ce cauta acasa la mama). Anyway...........important e ca te-ai simtit bine.
Devylla ....eu as spune sa inchidem unul din ele(poate cel de pe "Prieteni dintotdeauna", ca si asa suntem mereu pe pagina 5), si sa stam doar aici. Hai ca ma mai gandesc si revin.
D.K.
dolphin9913 spune:
BUNA FETELE am ceva de cand nu am mai scris aici.. veste noua, a dat DOMNUL sa vina si la mine bebe 2 , sant tare fericita , nici nu-mi vine sa cred ca am ramas insrcinata. Ca am o fetita acum poate fac si un baietel sau chiar fetita ca nu se supara nimeni. Sapt viitoare ma duc la control abia astept kyaaaaaa va pupic si BUN VENIT FETELOR NOI
POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA
Dandush spune:
Dolphinas ...sa dea Domnul sa fie cu ochi. In caz ca este ....iti doresc SARCINA USOARA .
D.K.