Endometru, ovulatie, monitorizari - 113

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

liano, ne-om intelege noi cumva cu lozul ala
kitta, suntem cu pumnii stransi
mishulina, nu maio treci pe aici? am aparut eu si ai disparut tu, eh?

de luna asta incep sa-mi monitorizez si eu TB, ca asa mi-a zis dr, cica sa prestez "la fix"..nu se stie daca dupa antibebe o sa fiu mai fertila sau o sa am 1-2 cicluri anovulatorii..oricum, pe ciclul asta din martie inca ma protejez, dar de la inceputul lu aprilie...

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Fetelor, am intrat numai sa va spun ca nu mi-a venit CM ca lumea (de ieri seara nici o pata pe chilot, doar pe hartia igienica), am luat un test si maine dimineata ce-o fi, o fi. Va pup si ma rog sa fie bine!

Mergi la inceput

Doamne, Tabi, zau ca m-au luat emotiile te rog mult, mult, orice ar fi intra maine sa ne zici si noua care e treaba
ne rugam toate sa fie exact asa cum vrei tu!!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

moldoveancoooo nici io nu am stare..ete ca tot intrai sa vaz ce faci..cu riscul ca mi'o fur de la grasu..da io iti tin pumnii ..stransii..stransiii...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Tabitha am si eu emotii pentru tine, abia astept ziua de 13 martie. Ma rog sa fie totul bine pana atunci

Bianca

Mergi la inceput

Liana sa-mi fie cu iertare , io credeam ca esti la ski, dar ce mai conteaza, bine ca esti in concediu, nu ca noi care am sarbatorit 8 Martie muncitoreste

Bianca

Mergi la inceput

Tabitha abia acum am recuperat mesajele din urma si am aflat ca vei face testul maine, iti simt tristetea, daca as putea ti-as da cu drag un dar din pacate numai Dumnezeu poate face asta.

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetele,

Va urez cu intarziere, dar mai bine decat niciodata, La multi ani tuturor femeilor aspirante si neaspirante .
Eu am facut cu al meu sot un tur de forta , cluj-buc-cluj , dar important este ca am ajuns inapoi cu bine.
Tabi tin pumnii sa iasa testul pozitiv.
Eu ce sa zic, numai D-zeu stie ce e cu mine. Sun in ziua 28 a cm, nu mai stiu in ce zi am avulat sau nu, ori in 11, ori in 13, ciclul nu a venit inca, temperatura bazala a scazut de la 37 , la 36,9, burtica ma doare de 3 zile ca si cum ar veni ciclul alte simptome NIMIC..deci vedeti si voi ce dilema am
Asi foarte frumuoasa floricica de la Razvanel

Va dulce pe TOATE

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna dimineata, fetelor. In primul rand nu vreau sa aud pe nimeni cu "Imi pare rau!". Sunt mai influentabila de felul meu si daca o sa incepeti cu asta, o sa incep si eu sa plang. Deci am nevoie de incurajarile voastre, nu de pareri de rau. Stiu ca va pare rau, dar nu vreau sa vad scris acest lucru. Sper ca sunt inteleasa si ca nu mi-o luati in nume de rau. Asadar, azi ziua 30 am facut testul Clear Blue de dimineata. A fost total negativ, adica o singura linie, oricat m-as fi chiorat eu sa o vad pe a doua. Imi pare bine ca stau ok cu moralul, plansul l-am tras luni seara, preventiv Mi-am luat TB azi dimineata: la ora 6.00 era 37,1 iar la 6.45, ora la care iau TB de obicei, era 37,2. Dumnezeu sa mai inteleaga ceva. In seara asta opresc utrogestanul si vedem ce o sa se intample. Nu am simptome de ciclu, e numai mizeria aia maro care se ia pe deget si pe hartia igienica.

Va pup pe toate si incepem o noua luna de atac. Sa speram ca iepurasul ne va aduce ceva frumos la fiecare dintre noi.

Mergi la inceput

tabi, esti sigura ca te-ai uitat bine? ca si eu am patit ceva similar..am zis ca e negativ, l-am aruncat, apoi am citit pe DC ca ar p[utea fi pozitiv si daca a doua liniuta e mai slaba sau apare maitarziu...asa ca ce crezi? l-am scos din cosu de gunoi si m-am uitat cu atentie, la lumina naturala, nu la becu de la baie....SI A DOUA LINIUTZA ERA ACOLO
e destul de ciudat ca ai in continuare TB peste 37...
stiii ceva? daca chiar nu e, hai ca ne luam de manutza de luna viitoare,vrei? e mai usor asa, impreuna

Mergi la inceput