Vacanta in Germania

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Buna, fetelor!(pot sa ma adresez asa?)
Voi vorbiti de avion...De cand ma stiu am si eu un fix, mi-e frica sa urc in avion...Nu are legatura cu atentatele, pur si simplu e o teama inexplicabila...Sigur, daca as fi obligata sa fac lucrul acesta probabil ca as trece peste asta dar atita vreme cat am posibilitatea sa aleg...nu stiu daca ma intelege cineva.Eu am in Essen o fosta colega din facultate, ea m-a sunat si mi-a zis sa iau avionul si sa las prostiile...Apoi vine problema financiara.Am salariu de bugetar...M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Marilen, mergi cu autocarul nu e asa de rau.
Daca zici ca n-ai mai iesit din tara, nu e chiar cumplit cu autocarul, mai vedeti una alta.
Uite, noi i-am avut musafiri pe nasii nostri in noiembrie; si nu ca nu si-ar fi permis avionul, aveau alta problema sa care de aici dulciuri, haine etc si la autocar ai voie triplu ca bagaj fata de avion. Si pina la urma au venit cu autocarul si n-a fost rau, le-a placut. Nu-ti face atitea probleme despre transport, si fetita ta nu chiar mica mica, eu zic ca veti suporta calatoria bine si cu autocarul. Opririle sint destul de dese. Mai ales ca va fi si vara, noaptea nu e asa de frig.
Vacanta placuta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by narcisa

Andreia, la curse last minut cu 70 esti conditionat si de o anumita perioada de timp poate fi si o saptamana. Si daca ea merge la Essen atunci va avea nevoie de Constanta-Dusseldorf dus intors costa pt. august 360€, de aceia ne-am hotarit noi pt. Frankfut anul acesta, ne costau per total cu 300€ mai mult fata de Frankfurt.
Iar la pretul de 200€ dus-intors in august nu sint sigur e perioada vacantelor; noi anul acesta pt. ca nu au curse pe Hannover vom zbura Frankfurt-Constanta cu Condor, tarom nu are pe Constanta si ne-au costat peste 300€ de persoana. Pe Bucuresti poate gasi.
Chiar nu e simplu cum pare cu charter pe Constanta.
narcisa

Narcisa, exact asta am scris si eu in mesaj, ca daca azi afli de oferta, maiine sa te poti si urca in avion.....
Am citit ca voi veti zbura anul asta de pe Frankfurt ca ati gasit mai ieftin decat de pe Düsseldorf......

Acum, daca ei i-i e frica sa se urca in avion, si cum iese prima data din tara, cred ca e ok si autocarul. Incearca sa te interesezi la Eurolines cit te costa biletul dus-intors si...........sa va bucurati de vacanta!

Mergi la inceput