Postul Mare-sa-l tinem impreuna

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Aveti aici linkul catre

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5777&SearchTerms=retete,de" target="_blank">RETETE DE POST

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

nu stiu scumpa ce sa zic....eu tin disociat pe zile...dar mai stii am vazut retetele pe care le-a postat Tzunisi poate poate...

oricum Doamne-ajuta!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Irina, gasesti aici:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60040&SearchTerms=mancare,de" target="_blank">LINTE - mancaruri gustoase de post

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Tzuni,multumesc pentru ambele link-uri.Primul incepea cu mancarica de praz cu masline,pe care am facut-o si eu azi,dar nu cu praz,ci cu ceapa.Fetelor,de azi pana joi inclusiv se citeste la vecernie www.nistea.com/canonul_mare.htm" target="_blank">Marele Canon de Pocainta al Sf. Andrei Criteanul.Daca nu puteti merge la Biserica,il puteti asculta la Radio Trinitaschiar acum,a inceput la ora 16.Pentru Bucuresti frecventa e 95,3 mhz FM,dar se poate asculta si pe net.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Si eu -am hotarat sa tin postul,chiar vreau sa-l tin pe tot,sper sa reusesc.Nu am mai tinut niciodata tot postul decat o saptamana o data parca.Dar m-am gandit ca niciodata nu e prea tarziu.Sper sa ma ajute Bunul Dumnezeu.Eu din pacate nu pot merge la biserica nu stiu unde e,nu am bani de bilete...etc.Dar daca incep sa citesc Biblia?Nu e bine?Si cartea de rugaciuni?In care parte a zilei trebuie sa te rogi?
Si la sfarsit mai vreau sa va intreb cum e cu postul sufletesc?Adica ce trebuie sa fac?
Va multumesc ff mult.

invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

vreau sa impartasesc cu voi doua ganduri:
1.o sa pot posti pentru ca mama nu stie, ea, draga de ea, de frica sa nu-mi fie foame (am 24 de ani, nu 12!!!) ma tot indeamna sa postesc la batranete sau vara, in postul SF Marii..mereu ieseau discutiipe tema asta, acum, singurica doar cu sotul, e alta poveste
2. ma simt extrem de fericita si am un sentiment interior extrem de bun, ca de fiecare data DUPA ce s-a dovedit ca am luat o decizie buna...bucuria e cu atat mai mare cu cat pot impartasi aici cu voi multe din framantarile pe care le am, putem face schimb de retete culinare, ne incurajam si ,motivam reciproc!
imrpreuna e mult mai usor!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ana-Maria21

Si eu -am hotarat sa tin postul,chiar vreau sa-l tin pe tot,sper sa reusesc.Nu am mai tinut niciodata tot postul decat o saptamana o data parca.Dar m-am gandit ca niciodata nu e prea tarziu.Sper sa ma ajute Bunul Dumnezeu.Eu din pacate nu pot merge la biserica nu stiu unde e,nu am bani de bilete...etc.Dar daca incep sa citesc Biblia?Nu e bine?Si cartea de rugaciuni?In care parte a zilei trebuie sa te rogi?
Si la sfarsit mai vreau sa va intreb cum e cu postul sufletesc?Adica ce trebuie sa fac?
Va multumesc ff mult.invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

Ana-Maria,am gasit pe net o biserica ortodoxa in Montreal,poate e aproape de tine.Uite link-ul:http://www.sfnicolaemtl.com/.Vad ca exista si un numar de telefon al preotului,poate iei legatura si cu el,daca ai nevoie de un sfat.Slujbele zilnice si de duminica le poti asculta si pe net,la Radio Trinitas.Desigur ca poti citi Biblia,iar rugaciune poti sa faci oricand ai tu timp,important e sa te rogi.Iar postul sufletesc inseamna sa te abtii de la rele(invidie,barfa,ura,etc.)si sa faci pe cele bune in locul lor.Post usor si Doamne ajuta!Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

si eu voi tine postul.normal ca cel mai usor va fi cel fizic!!
eu azi am mancat covrigi si cafea de dimineata,o banana pe la 17 ca nu mai puteam de foame si pe la 18,cand a fost gata am mancat pilaf cu ciuperci si salata de ardei capia copt!

maine vreau sa fac ciorbita de fasole!

noapte buna!

post usor si Doamne ajuta!!

Madutza

http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Multumesc Irina dar nu se deschide linkul pe care l-ai trimis.Oricum stiu o biserica aproape de mine si chiar am vb cu mami azi si a zis ca o sa tina si ea post Lunea,miercurea si vinerea si poate o conving sa mergem amandoua.Osa luam abonamentul lui tati si al fratelui(ca ziceam ca nu am bani de bilete)Sper sa ajung la biserica.
Iti multumesc ff mult.

invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

Mergi la inceput

Ana,uite incearca acum,ca o sa se deschida:http://www.sfnicolaemtl.comIrina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Mergi la inceput