Postul Mare-sa-l tinem impreuna

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

18 martie06-ziua a 13 a de postBuna dimineata,dragelor!Daniela,bine ai venit si Dumnezeu sa te ajute pe cale!
Azi n-am chef de gatit.As manca o shaorma(de post).Oare unde gasesc,in oras?Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

bun gasit! am reusit pana la urma sa fac supa de rosii dupa care tot tanjeam, ca pana acum am mancat doar "la plic"..si cum ieri am fost la socri, am adus vreo 5 borcane cu to'felu (praz cu masline, zacusca, sfecla rosie cu hrean), smochine, banane, iar acasa am facut si saleuri, deci avem mancare pe vreo 3 zile :)
irina, cu ce e shaorma de post?? nu am auzit (inca) de asa ceva?!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by megbengirina, cu ce e shaorma de post?? nu am auzit (inca) de asa ceva?!"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
Are falafel(piftelute de naut)in loc de carne.Am inteles ca se gaseste de cumparat pe undeva prin Tei,dar nu ne-am mai dus pana acolo.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Dragelor, eu m-am aprovizionat cu ciocolata negra, fara lapte, ca asta e cea mai tare ispita pentru mine: ciocolata.
Azi : pateu inedit cu ciuperci, bors de legume cu ceapa, legume putin calite cu ulei de masline. Mere si am mai facut o portie de mucenici cu zeama si muulte nuci jumatati ...

Am cumparat cu 100 mii un bidon mare de ananas bucati si-mi iau in cutie la servici. Asa ma satur si mananc discret fara sa fac pofta la altii.
Am tot cautat tofu, dar se pare ca se vinde repede.
Pupici,
Rodica si barbatii din dotare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

19 martie, ziua a 14-a de post

Maine incepe saptamana a treia de post. Au mai ramas 5.

O duminica frumoasa!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

cat de indiscreta sunt daca va intreb daca voi reusiti sa tineti nu doar postul spiritual, ci si pe cel trupesc?

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata tututor!

20 martie, ziua a 15-a de post si o noua saptamana; in care, se pare, va veni primavara!

Sa ne ajute bunul Dumnezeu sa mergem mai departe!

Pentru mine e o saptamana cu emotii; o sa imi aduc, pentru prima data, fetita la gradinita......... uf!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata, sunt aici, alaturi de voi!

Gabriela, tinem pumnii!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Buna dimineata intr-o noua saptamana de post! Vine primavara. Uraaaaaa!!!

Megbeng, da.

Gabriela, succes cu gradi! Ti-am trimis si un PM pe aceasta tema.

Irina, !

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Buna seara,dragelor!Eu n-am avut net azi,de aceea nu v-am salutat de dimineata.
Gabriela,succes la gradinita ,sa dea Domnul sa fie totul bine!Si eu sper ca vine(in sfarsit)primavara!Meg,referitor la intrebarea ta,cel putin pana acum am reusit,sa vedem acum cu ce-o sa ne laudam la sfarsitul postului.Vorba aia,sa nu zic hop pana n-am sarit!
Voi ce mai faceti bun?Eu am facut o supa-crema de legume,si acum ma duc sa fac o baclava si sa pun niste linte la inmuiat,ca imi lipseste pateul.Va pupic si o seara frumoasa!Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Mergi la inceput