Postul Mare-sa-l tinem impreuna

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Sunt si eu alaturi de voi chiar daca mai de pe margine si vreau sa va multumesc pt retete, imi sunt de maaare ajutor. Va pup si va doresc putere mare si credinta!

PS: Oare e adevarat ce zicea preotul acela citat de cineva la inceputul subiectulu, cum ca dpv intim se "mai admite" cate o scapare de la cei casatoriti?

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Multumim pentru rugaciuni. Cine le are pe toate, pentru fiecare zi ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

felicitari pentru subiect irina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

andora, fiecare dupa puteri... nu e chiar justitie ortodoxia asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by nora2005

Multumim pentru rugaciuni. Cine le are pe toate, pentru fiecare zi ?Nora

Nora,uite aici:http://www.rugaciuni.org/Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

va imbratisez pe toate..azi am alergat toata ziua,am mancat o portie de cartofi prajiti de la MAC si o salata...
cu sexul...hm..am fost extrem de surprinsa ca sotul meu a zis, cand l-am intrebat daca facem sex, ca daca tot postesc, nu e pacat sa imi stric postul? ca el e ok..doar ne giugiulim

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Am citit subiectul vostru cu interes, imi place si va doresc sa va intareasca Dumnezeu sa tineti tot postul. Eu nu tin decat miercuri si vineri pentru ca inca o alaptez pe gaza mea care are 6.5 luni.

Megbeng, aici MAC a anuntat ca la cartofii prajiti folosesc lapte praf, poate ca nu este cazul si in Romania dar eu zic mai bine sa intrebi.

Ica

Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

16 martie,ziua a 11 a de postBuna dimineata!Ica,bine ai venit!Fetelor,eu nu stiu ce sa gatesc azi.Cred ca o sa fac niste cartofi prajiti,cu usturoi si mamaliguta alaturi.Ma mai gandesc.
Va doresc o zi frumoasa!Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata tuturor!

si o zi cat mai frumoasa si usoara!

Eu am o zi luuunga si grea, dar o scot la capat pana la urma.

Irina, poate niste paste pentru pranz? Cu sos de rosii, ustoroi, niste ciupercute.... mmmm, tare bun!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Ica1975, si eu am tinut postul Craciunului si o alaptam pe fetita mea de 6 luni pe atunci. Si totul a fost OK. Nu te lua dupa gura altora care iti spun ca ii va lipsi una si alta. Nu e adevarat. Dumnezeu iti vede stradania si va avea grija de copilul tau, stai linistita. Eu abia acum am intarcat-o, de nevoie, ca plec duminica.

Duminica asta plec pt o saptamana in strainatate la o conferinta. Si acolo nu voi avea intotdeauna posibilitatea sa comand eu de mancare, meniul este prestabilit pt cei peste 100 de participanti, la pranz si la cina. Am vorbit duminica trecuta cu parintele (e si duhovnicul meu) la biserica si a zis sa mananc ce mi se pune in fata, dar sa intensific rugaciunea. Asa voi face, dar m-a nimerit din plin, ca eu cu rugaciunea stau mai prost decat cu postul...

Cum/cat de des va rugati voi in perioada asta? Ma refer la cele care aveti copii, serviciu etc? Ce rugaciuni spuneti? Stiu ca este o intrebare profund intima, dar, daca se poate, as vrea sa stiu!

Cea mai populara mancare de post la noi (si cel mai simplu de facut) este: cartofi copti cu ceapa rosie si cu ulei. Se coc cartofii in coaja la cuptor. In timpul asta se taie ceapa rosie, se sareaza si se "ineaca" in ulei. Dupa ce s-au copt cartofii, se curata de coaja, se zdrobesc si se mananca cu amestecul de ceapa cu ulei. Delicios si simplu. Noi mancam in mod traditional vineri seara.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput