Postul Mare-sa-l tinem impreuna
Raspunsuri - Pagina 10
irina.c. spune:
Tzuni,cand vrei tu sa treci sa-mi zici pe pm,ca sa fiu pe-acolo 
Meg incearca mai bine cu ginco biloba -capsule,din cate stiu eu e unul dintre cele mai bune produse pentru memorie,sotzul meu foloseste in sesiuni si e foarte multumit.Katty,ce de-a bunatati
.Si noi vrem sa sfintim casa in postul asta,cu ajutorul lui Dumnezeu.
Kia,sa-mi spui cum au iesit
Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today
Gabrielama spune:
14 martie, ziua 9 de Post
Buna dimineata!
va doresc o zi calduroasa si cu soare in suflet (caci afara nu prea avem sanse).
Irina, retetele tale suna minunat! De mult vroiam sa fac falafel si nu stiam cum; ba mi-am cumparat si naut si il tin in dulap de cateva luni. In week-endul asta fac sigur! Humus ai facut vreodata?
O zi buna, doamnele mele!
Gabi
irina.c. spune:
Buna dimineata!Gabriela,n-am facut hummus inca,saptamana asta cred ca o sa incerc,dar sa cumpar niste naut.In selgros nu era si trebuie sa ma duc la Unirea ca sa cumpar.In schimb am luat o linte foarte buna,fara nici o coaja.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today
Tzuni spune:
Buna dimineata!
De cand a inceput postul, imi incep zilele citind dimineata rugaciunea zilei respective. Ati incercat vreodata sa le cititi? Sa stiti ca sunt foarte frumoase, te umplu de curaj si bunatate si (trebuie sa spun si asta) sunt suficient de scurte incat sa merite efortul de a le citi! Incecati si voi.
Eu nu prea am timp de gatit, asa incat ma multumesc cu amestecuri de legume congelate, fructe si seminte, migdale.
O zi frumoasa!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
megbeng spune:
tzuni, unde gasesti "rugaciunea zilei"?
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
irina.c. spune:
Meg,vezi aici:http://www.viatacrestina.org/Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today
daniela_daneza spune:
Am facut sambata ciorba de fasol uscata , sarmale de post si placinta cu mere , care deja duminica la pranz nu mai era ...Mi-am luat tofu: cu ardei si marar, humus, masline , astea in specila pt . servici.Atata ati vb de naut si linte incat in curand voi incerca sa fac si eu,pt. inceput m-am uitat la ele pe raft in supermarket.
Recunosc ca stau prost la cititul rugaciunilor, dar spun in gand zilnic cele pe care le stiu...
Intentionez sa fac si eu festanie , acum in luna martie , ca am inteles ca este f bine, mai ales ac se zice ca acum se fac si multe 'rele".
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Gabrielama spune:
15 martie, ziua a 10-a de Post
Buna dimineata!
ma tot intreb, unde se ascunde Primavara....
Gabi
irina.c. spune:
Buna dimineata!Gabriela,buna intrebare!Eu vreau sa ies in oras,si va trebui sa scot din nou cojocul de la naftalina
.Va postez rugaciunea zilei,ca tot a adus aminte Tzuni de ea:Rugaciunea de MiercuriDoamne Atotputernice #351;i Atotandurate! imi aduc aminte ca Te-ai nascut Om din Sfanta Fecioara in pestera si ai fost vandut cu treizeci de arginti de ucenicul cel vicelan, ca sa ne rascumperi pe noi, pacatoii, de sub puterea diavolului. Pentru aceasta, Te rog, indura-Te de mine, vanzatorul!Primeste, Doamne, aceasta mica a mea rugaciune, si umilita a mea vointa, ca ma intristez pentru ca Te-am intristat, si ma amarasc pentru ca Te-am suparat fara de numar. La Tine, Prea Bunule Mantuitor, am toata speranta, si cred ca Tu, care din iubire de oameni ai primit sa fii vandut pentru noi, Te vei indura si de mine acum, ca sa ma mantuiesti de chinurile cele de veci, si sa ma invrednicesti imparatiei Tale.Nu Te departa de la mine, Doamne, si ajuta-mi, ca in toate sa fac voia Ta, si sa nu Te mai rastignesc in toate zilele cu faptele mele cele pacatoase, nici sa Te batjocoresc cu cugetele mele cele rele, precum faceau iudeii cei necredinciosi in timpul Sfintelor Tale Patimi, ci ca femeia cea pacatoasa sa-Ti spal picioarele, cu lacrimile ochilor mei, pentru ca sa ma invrednicesc a auzi si eu din Gura Ta cea dulce: "Iertate sa-ti fie pacatele.." Amin. Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today
Tzuni spune:
Buna dimineata!
Multumim irina
pentru rugaciune. Chiar azi s-a intamplat sa am o mica problema si sa n-o pot citi acasa! Dar uite ca, gratie tie, am citit-o acum. Multumesc inca o data!
Gabriela, si eu vreau primavara! Si vreau multa liniste sufleteasca. Sper ca nu e prea mult...
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel