Aa, si tipu'ce l-a interpretat pe Truman Capote, a meritat premiul din plin. Great performance!!
Mi-am schimbat si parerea despre Clooney. A reusit sa ajunga la maturitate artistica ( macar atat ) si-a fost rasplatit!
eu ma bucur denuma ca a luat Reese Witherspoon premiul pt.. cea mai buna actrita, mi se pare ca joaca super si trece foarte bine de la un personaj la altul.Abia astept sa vad Crash acum, mai ales ca e cu frumusetea de Ryan Phillippe (sotul lui Reese)
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Eu am adormit, asa cum era de asteptat, cu 5 minute inainte de marele eveniment. Dar din cate citesc aici Crush probabil merita cu varf si indesat premiul. Sincer, nici nu as fi vrut sa castige Brokeback... pentru ca mi s-ar fi parut un premiu acordat doar pentru a nu fi acuzati de discriminare sexuala.
De Reese Whiterspoon nu comentez... mi-a placut in Legally Blonde.. pentru ca-si juca bine rolul de blonda . Dar nu as considera-o o f. buna actrita. Si parca Judy Dench isi asteapta de prea mult timp Oscar-ul .
Ma bucur pt. George Clooney... si pentru tipul din Capote... in rest..parca nimic spectaculos...
Si cu cata bucurie am asteptat si am urmarit premiile acum 2 ani cand Lord of The Rings a castigat tot ce a putut .
Vlad
Sa traim bine!