Premiile Oscar
Raspunsuri - Pagina 2
mcm spune:
Am vazut Crash si Brokeback mountain. Nu stiu inca ce premii au luat dar mi-au placut foarte mult.
Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)
Teodora D. spune:
gasiti aici lista castigatorilor, rochii, coafuri,tot tacamul...
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
gasiti aici lista castigatorilor, rochii, coafuri,tot tacamul...
Parerea mea este k se putea si mai bine, la banii lor... Multumim, oricum !
Raza de soare, curand sotie de pui alintat
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
pepenash spune:
Nu prea am putut dormi azi-noapte, asa ca am vazut si o buna parte din spectacol. Dintre filmele nominalizate nu am vazut foarte multe, asa ca mi-e greu sa-mi dau cu parerea, dar m-am bucurat ca George Clooney a luat macar un premiu din cele trei pentru care fusese nominalizat. De altfel, mi s-a parut ca el a avut si cel mai inteligent discurs, fara sa multumeasca "tuturor oamenilor pe care i-a cunoscut vreodata". Fetele, mare parte din ele, au aratat de zile mari, avand tinute si coafuri pe masura evenimentului. A fost un adevarat show pe "covorul rosu".
adrienne12 spune:
Mie nu mi s-a parut asa de spectaculos ca in alti ani. Nu m-a amuzat Jon Stewart, prezentatorul. Mi s-a parut ca e mai comic in show-ul lui de pe Comdedy channel decit a fost aseara. Cred ca singura lui poanta a fost ca G. Clooney le spune iubitelor lui “Good Night and Good Luck” apropo de birfele ca e cel mai sexy barbat si ca nu poate sta intr-o relatie. Toti prezentatorii din ultimii ani au avut poante subtile, politice etc… M-a dezamagit ca a luat Oscarul Reese; eu as fi votat pt. Judi Dench, caci imi place f. mult. Clooney trebuia sa ia filmul pt. regie. Filmul lui e intr-adevar de exceptie. Nu am vazut Brokeback Mountain si nici n-am de gind sa-l vad. M-am saturat de filme cu gay. N-am nimic impotriva lor dar dupa ce am vazut ultimul film al lui Pedro Almodovar care avea scene XX rated mi-a pierit cheful de astfel de subiect. In rest nu stiu ce au spus criticii dar J.Lo avea o rochie mai decenta (fata de alti ani) insa coafura era oribila, cu fruntea descoperita care ii facea fata patratoasa. Foarte multe rochii negre. In alti ani parca erau si culori mai vesele.
liris spune:
pe mine la ceremoniile oscar ma intereseaza doar rochiile. in rest e numai politica ... show-ul mi se pare slabut, prefer un show facut cu 1000 de lire in BBC, dar cu oameni inteligenti si cu idei si fara fite de 15 milioane/film ...
acum rochiile ... mi-au placut: rochia tipei din Pride and Prejudice, rochia aceea mustar (deosebita), rochia lu' Uma Thurman, Nicole (preferata mea) a fost ok la rochie,cu parul asa simplu drept pe spate a aratat foarte tinara, pantofii ei insa nu sunt topul preferintelor mele, mi-a mai placut Garner's empire waist gown, interesanta rochia lu Charlize, complete unflattering rochia lu Felicity Huffman, Dolly Parton kitschoasa ca de obicei cu rozul ala bombon, Sandra Bullok so-so. In rest n-am vazut Julia Roberts, Zeta ... destul de putine dintre cele faimoase rau ... or schimba pampershi pe acasa.
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by liris
pe mine la ceremoniile oscar ma intereseaza doar rochiile. in rest e numai politica ... show-ul mi se pare slabut, prefer un show facut cu 1000 de lire in BBC, dar cu oameni inteligenti si cu idei si fara fite de 15 milioane/film ...
acum rochiile ... mi-au placut: rochia tipei din Pride and Prejudice, rochia aceea mustar (deosebita), rochia lu' Uma Thurman, Nicole (preferata mea) a fost ok la rochie,cu parul asa simplu drept pe spate a aratat foarte tinara, pantofii ei insa nu sunt topul preferintelor mele, mi-a mai placut Garner's empire waist gown, interesanta rochia lu Charlize, complete unflattering rochia lu Felicity Huffman, Dolly Parton kitschoasa ca de obicei cu rozul ala bombon, Sandra Bullok so-so. In rest n-am vazut Julia Roberts, Zeta ... destul de putine dintre cele faimoase rau ... or schimba pampershi pe acasa.
Liris, hai www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70611" target="_blank">aici.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Mona_B spune:
Bag si eu nasu'un pic la barfa, aici!
Am STIUT ca va lua Crash premiul cel mare. Aproape am tzupait de bucurie cand maestrul Jack Nicholson l-a anuntat!Ma temeam un pic pt.soarta lui, din cauza lui "Brokeback..."homosexualitatea fiind un trend actual si destul de mediatizat; imi amintesc de un alt film asemanator in Germania acum doi ani, Der Schuh der Manitu, (Papucu'lui Manitu)o stupizenie de film care s-a bucurat de un succes imens la nemti. Nu-s puritana, doar ca Crash nu putea fi trecut cu vederea in favoarea unui asemenea film.
Mona