Tenerife
Raspunsuri - Pagina 2
roxanicea spune:
buna laura,
nu-ti cere scuze, ca nu ai de ce...;mie imi pare tare rau ca nu ti-a parvenit mesajul...si din pacate l-am sters din outbox....;imi e o ciuda de mor!!!!!! scrsesem multicel.
oare il mai gasesc printr-o arhiva ceva? ma poti sfatui tinand cont ca esti mai veche si mai experimenatta pe dc?
oricum, in mare, scrisesem de bine si sa nu-ti mai faci probleme ca va fi ok.
astept raspunsul tau in leg cu ceva arhiva unde as putea gasi mesajele sterse....si daca nu putem recupera acel mesaj, iti mai scri o data.
esti singura pers care imi spune ca nu a primit de la mine raspunsul pe pm.dar lasa ,nu te speria, ca mai scriu o data cam ce editasem in e-mailul precedent si o rezolvam. stai linistiat, te rog.
pupilici
roxi foto
Laura T spune:
Roxi, daca l-ai sters din outbox nu cred ca il mai poti recupera. Iata ca eu nu l-am sters pe al meu si il reiau aici. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Roxi, indraznesc sa te mai deranjez cu niste intrebari:
- m-am uitat pe pozele voastre si am vazut ca erati imbracati cam gros, cand ati fost? era asa racoare?
- la ce hotel ati stat? cum era statiunea (unde ati stat?)? cum erau camerele, curate?
- cum era mancarea pe la terase/restaurante? buna, scumpa, ce stil?
- voi ati inchiriat masina? cat a costat si de unde ati luat-o, exista si in aeroport? benzina am auzit ca e ieftina, dar parcarile? iti inchiriaza cu carte de credit romaneasca? lasi ceva garantii?
- ati fost printr-o agentie de turism romaneasca sau individual?
- cum ati ajuns in fuerteventura? e departe? cu feribotul? se fac excursii de acolo?
- ce statiuni ti-au placut mai mult in tenerife?
In concluzie, merita sa ajungem pe acolo (nu ca acum as mai putea renunta...) sau o sa plangem dupa bani?
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 11 luni) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
roxanicea spune:
laurici,
eu...am indraznit sa iti scriu pe mess-ul de yahoo. sper sa nu te fi deranjat. as fi vrut sa vb on line sis a le clarificam toate cate vrei sa le afli.
tu sa ma intrebi si eu sa-ti spun tot ce stiu. cred ca e mai comod asa. vrei sa ne palavragim maine pe mess. dupa 10 dimineata...pana pe la 2-3 pm? oricand ,in intervalul asta. te deranjeaza?
merci!pupi!!!!!!!!
seara placuta!
roxi foto
Laura T spune:
Roxi, mersi, e ok. Am incercat sa te contactez, dar nu erai on-line. Astept sa vorbim cand poti.
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 11 luni) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
anacami spune:
Buna!
A fost cineva vara aceasta in Tenerife? Laura?
Trebuie sa plec saptamana viitoare (statiunea Costa Adeje), si tare bine mi-ar prinde niste impresii/ eventual sfaturi!
Multumesc anticipat!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Laura T spune:
Am fost la inceputul lunii iulie, la h. Siesta 4* din Playa de las Americas. Totul a fost la superlativ! Daca vrei ceva amanunte, spune-mi...
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
anacami spune:
Buna Laura!
in seara asta plec...
nici nu stiu ce as putea sa te mai intreb...
cum a fost drumul (am inteles ca vreo 6 ore dus,6 intors), Futura Airlines este ok?
cum sunt localnicii dpdv al felului in care te trateaza (nu am auzit lucruri prea bune despre spanioli in general), ce ar trebui sa vizitez neaparat,...,am un amalgam de intrebari..
Multumesc anticipat!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Laura T spune:
Abia acum am vazut mesajele tale. Noi am zburat fractionat Buc-Madrid si Madrid-Tenerife, cu Blue Air si respectiv Iberia.
Serviciile mi s-au parut f. bune, in excursii organizate nu am fost, caci am inchiriat masina si am mers de capul nostru, am facut turul insulei, shopping (erau reduceri, preturi f. bune), iar serviciile fara repros. Si am mai mers cu vasul cu fundul de sticla, ca sa "intalnim" balene si delfini!
Distractie placuta, astept impresii...
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi