Probleme cu dulciurile
Raspunsuri - Pagina 2
Cori-Cori spune:
quote:
Originally posted by anelize
Un borcan de Nutella de 750gr ti-a ajuns o saptamana????? Pai e bine,draga mea.La mine nu sta 2 zile in frigider.....ca mi-e mila sa il las singur acolo,sarmanul borcan,si mi-l leg de gat
Off-topic: Nutella nu se pastreaza in frigider
On topic: incercati cu miere, poate va piere pofta de dulciuri. Eu am reusit, de ceva timp (de vreo 2 ani), performanta de a manca dulciuri doar la sfarsit de saptamana (sambata si duminica). In rest, miere si fructe cat cuprinde. De dragul dintilor mei
.Succes la ne-mancatul de dulciuri!
Corina
anelize spune:
quote:
Originally posted by Cori-Coriquote:
Originally posted by anelize
Un borcan de Nutella de 750gr ti-a ajuns o saptamana????? Pai e bine,draga mea.La mine nu sta 2 zile in frigider.....ca mi-e mila sa il las singur acolo,sarmanul borcan,si mi-l leg de gat
Off-topic: Nutella nu se pastreaza in frigider. Scrie pe borcan, chiar se insista asupra acestui aspect. Desi, la alea 2 zile cat rezista bietul de el (borcan, n.a.), tot n-are importanta
.
On topic: incercati cu miere, poate va piere pofta de dulciuri. Eu am reusit, de ceva timp (de vreo 2 ani), performanta de a manca dulciuri doar la sfarsit de saptamana (sambata si duminica). In rest, miere si fructe cat cuprinde. De dragul dintilor mei. Nu stiu cum am reusit, ca si eu eram o mare amatoare de dulciuri... Chestie de ambitie, cred
.
Succes la ne-mancatul de dulciuri!
Corina
Daca ar ajunge saracul borcan in apropierea frigiderului ti-as asculta sfatul,dar asa,nu am de ce.

Cu miere....hm.....eu manac toata ziua NUMAI fructe,legume(daca trece o zi fara sa mananc fructe sau legume nu ma simt deloc bine) si,atunci cand mi-e pofta de dulce, miere.Degeaba...daca nu bag in gura niste ciocolata simt ca MOR.Efectiv simt ca ma topesc.Recunosc,sunt ciocoholica si nu pot sa ma vindec.
Chiar azi i-am l-am pus pe prietenul meu sa imi jure ca,daca voi muri inaintea lui,sa imi arunce in groapa o ciocolata,sa fiu fericita si pe lumea cealalta. Stiu,am inebunit,dar nu e de la cioco...