La bine si la greu, impreuna - 8

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

vezi TABI- ai un motiv bun sa nu lasi lupta:menogonul care evident e pacat sa-l lasi sa expire!!!si chiar daca tu ti-ai propus inainte ca pana la 30 de ani sa ai un bebe ce-ar fii acum sa-ti propui ca pana la 40 ani sa-l ai????

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

kla draga: zau ca-i un motiv bun. Dar nu ma speria cu numarul ala asa de mare: 40 de ani????Hai, poate 31 sau 32, dar 40... Nu o sa stiu sa mai fac probleme de mate de clasa I daca fac bebelul la 40 de ani

Mergi la inceput

TABI doar nu vei fi singura care face la 40 de ani copii....ADRIANA ILIESCU a facut la 67 parca...si acum este o mamica fericita......

sau cazul SAREI(din biblie)care la varsta de 99 de ani i-a zis Domnului:doamne da-mi copii sau voi muri!iar d-zeu s-a indurat de ea si i-a dat un fiu!chiar si la varsta ei copilul a fost binevenit!

sper ca ti-ai revenit si esti cu zambetul pe buze !

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

kla: iti multumesc din suflet Si uite ca zambesc un pic

Mergi la inceput

TABI azi zambesti un pic...maine un pic mai mult...peste o saptamana vei rade ....iar peste o luna-doua imi vei spune ca ai inceput din nou stimularile.....si eu ma gandesc sa renunt cateodata....ma lasa puterile....dar dupa cateva minute imi zic:cum sa renunt dupa atatia ani???e si pacat....daca nu treceau atatia ani era altceva dar acum e tarziu sa renunt....si pur si simplu am ajuns sa fiu dependenta ...adica nu ma pot lasa...daca o luna nu fac nici un tratament imi vine sa intru in pamant de suparare....

Mergi la inceput

kla: O sa fie bine pana la urma, oricum ar fi. Am o strategie in buzunarul secret, o sa v-o spun daca imi iese pasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

...Ca tare bine zici,Kla.Tabitha,ascult-o ca se pricepe f.bine la incurajari!Parca ar fi facut psihologiaEu sunt foarte de acord cu ea . Iti propun ,insa,o alta limita:35.Suna mai bine decat 40,si este mai putin stresanta decat 31 sau 32( numai maine nu-i poimaine).
pt.amandoua.

nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Fetele, maine e prima zi de primavara.....va doresc o primavara cu multi bebelasi, cu multa sanatate, si multa fericire. Pupici.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa arunc cu optimism in stanga si in dreapta ca la mine da peste...luati colea la muica ..io va dau cu galeata da ce sa fac daca nu au d'nii decat o halba???

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Nusy: multumesc

Mergi la inceput