La bine si la greu, impreuna - 8

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

am sosit
va pe toate fara exceptie..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna dimineata ! Sa aveti parte de o zi buna, fara incidente si numai cu vesti de la foarte bine in sus. Haideti, zambiti, viata e frumoasa ! Impreuna vom trece peste orice !

speciali pt. Liana, care ne-a lipsit mult (motivat )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Doamne......................ce liniste...............si .....merge forumul.
Fetelor, pe unde umblati??Ati intrat deja in weekend???

Mihaela

Mergi la inceput

Fetele cred ca presteaza, sunt ocupate acum... Liniste... Sa nu le deranjam....
V-ati trezit???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari

eu una nu prestez....nu ca n-as vreadar n-am cu cinebarbatoiul meu vine acasa doar la noapte sau maine......si pe langa asta oricum nu pot presta...desi eu sper ca pana la celalalt FIV sa raman graviduta natural....am mai auzit eu cazuri si na...eu sper cum fac mereu....sau mai bine zis visez cu ochii deschisi...

oare la subiectul asta chiar nu mai vine nimeni cu o veste buna?

si lipsesc fetele care erau inainte zi de zi aici....NATASHA,MURA,si multe altele...ce o fi cu ele?

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

kla: lasa ca le tinem cald locul fetelor, speram sa vina cu vesti bune, ca daca-i asa le motivam absentele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Da, da, da, daca e asa o sa le motivam absentele

Mihaela

Mergi la inceput

Buna dimineata. Va urez o saptamana minunata si sa aveti grija de voi. Eu raportez: mi s-a depistat un chist de mare frumusetea, ca atare tratamentul recomandat este AC Yasmin 2 luni de zile. Trec asadar pe tusa. Inca stau si ma gandesc daca sa mai continui sau nu in lupta mea. Poate ca a venit timpul sa renunt si sa las locul altora mai norocoase. Va doresc tot binele din lume si sa va dea Dumnezeu implinirea dorintelor cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

TABITHA nu vreau sa aud asa ceva!cum sa renunti????nici sa nu te gandesti la asa ceva!acum esti dezamagita ,stiu,te inteleg....plangi cateva zile,descarca-te,iar dupa ce nu mai ai lacrimi ia-ti inima in maini si mergi mai departe!D-zeu ne va ajuta pe toate dar pe rand....candva iti va veni si tie randul.....hai capul sus !da-mi manuta si hai sa mergem mai departe impreuna cu toate fetele !

eu mereu cand faceam stimulari ma alegeam cu cate un chist(chiar si cu clomifen,gonal etc)dar dr nu-mi dadea tratament numai daca dupa 2 cicluri nu-mi treceau....si de multe ori am avut noroc sa treaca singure....asteptam mai multe luni e adevarat...dar tie cu YASMIN sunt convinsa ca in 2 luni vei fi ca noua!

hai fii curajoasa !

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

kla iubita: iata cum sta situatia: luna viitoare fac 30 de ani. Mi-am propus demult ca pana la 30 de ani sa fiu insarcinata. Si eram sigura ca asa se va intampla. Iata insa ca nu am nici o sansa. Luna asta e pierduta, ca deja azi sunt ziua 11, urmatoarele 2 luni AC, ajung asadar in luna iunie, cu speranta ca am scapat de chist (lucru care nu-i deloc sigur). Urmeaza perioada de vara cand sigur nu voi avea la cine sa merg la Giulesti. Abia la toamna sa zic ca as putea relua lupta. Nu mai pot. Am obosit. Stiu, la teorie am fost tare intotdeauna, dar practica de data asta m-a doborat. Poate ca totusi voi incerca sa o iau de la capat, dat fiind ca am vreo 3 fiole de menogon care e pacat sa expire, nu-i asa? Multumesc mult.

Mergi la inceput