La bine si la greu, impreuna - 8
Raspunsuri - Pagina 6

bubuleana spune:
tabi, iliuta, bubulina si pt toate fetele:
s-a anuntat ploi in aversa cu multi pe metru patrat - pentru voi curajoasele si luptatoarele!!!
PS Doamne, ce greu merge forumul astazi...
bubuleana

iliuta spune:
Tabitha, toate suntem niste luptatoare.
Bubulina, Bubuleana, pICCA, Kla, Dasha, Avalon, Liana, pmihaela.....si pt. toate aveti cate un de la mine.
Mihaela

pmihaela spune:
Parca ar fi ceva miscare azi pe-aici
Am mai scris pe-aici dar inca nu m-am prea lamurit, asa ca poate ma lamuriti voi. Am facut analizele hormonale din ziua 3. Rezultat FSH 10,34, putin peste limita superioara, iar estradiol 23,45, sub limita inferioara care e 30. Voi ce parere aveti??? Am motive de ingrijorare, ca de-abea luni merg la dr., si pana luni mai e asa mult .
Va pe toate, si la bine si la greu sa fim impreuna!

Tabitha spune:
Bubuleana: sa dea Domnul sa ploua cu bebei la fiecare
Iliuta:
pmihaela: cel mai bine ar sti sa-ti raspunda MOana. Eu as zice doar din auzite si nu vreau sa gresesc.

kla78 spune:
salutari gagici!!!
am intrat sa va salut si sa va trimit cate un virtual pt fiecare!
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Avalon spune:
Mihaela, am vazut ca ai intrebat ce semnificatie au rezultatele analizelor tale... fetele au tot evitat sa-ti dea raspunsul, sunt sigura ca nu din rea-vointa sau nestiinta... pur si simplu ca vestile nu sunt foarte bune. Nu vreau sa intri in panica, dar trebuie sa-ti spun ca FSH-ul este cam maricel la varsta ta (analiza asta 'masoara' rezerva ovariana, cat si calitatea ovulelor). Este cam la limita si trebuie sa te grabesti. Este adevarat ca au fost si execeptii, si aici nu pot sa nu amintesc de Tia, care a ramas insarcinata cu FSH 26. Vestea buna la tine e ca estradiolul e bun (chiar daca apare sub limita), un estradiol mare ar fi 'mascat' un FSH si mai mare.
Citeste aici niste raspunsuri legat de rezerva ovariana: http://reclama/intrebari.php?src=rezerva+ovariana&Submit=Cauta&cx=search
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

pmihaela spune:
Avalon, multumesc mult de raspuns, ca e de bine sau nu, pana la urma asta e, tot trebuia sa aflu, numai ca de-abea luni merg la dr., dar daca fetele asa au considerat, nu-i nici o problema, dar stii cum suntem noi sa stim tot . Cred ca imi va da ceva tratament, ca refuz sa cred ca nu se poate face nimic pt. asta, stie ea Moisica ce sa faca. O sa citesc si ce mi-ai trimis tu.

Dasha spune:
tuturor,
Nu am mai reusit sa scriu pentru ca am fost foarte ocupata zilele astea dar am mai tras cu ochiul .
Iliuta, bravo fetita , nu trebuie sa iti pierzi sparanta ca pana la urma va fi ok.
Eu ma simt cam aiurea ca de o saptamana nu mai imi trec uratii ,nu stiu de ce Dumnezeu si am niste dureri ciudate.
Va pupic pe toate si Have a nice day!
Tabi ai dreptate in legatura cu linistea de pe forum ;
eu recunosc ca nu scriam uneori pentru ca era foarte lent.....
Never say never!

iliuta spune:
Dasha, mai bine de mine ca nici nu mai stiu de cand n-am mai avut CM, cum nu mi-am mai pus plasturi................o sa vad eu pe 27 ce-mi zice medicul.
Sa ai si tu "a nice day", si toate fetele.
PS: poate mai intri pe mess din cand in cand.....
Mihaela