La bine si la greu, impreuna - 8
Raspunsuri - Pagina 5

Tabitha spune:
kla, pmihaela: am incetat sa mai pun utrogestan, azi ar fi a 3-a zi de intarziere. De fapt a inceput sa vina CM, dar este f. inchis la culoare si f. putin cantitativ. Mai mult se ia pe hartia igienica, cand merg la baie, decat este pe tampon. Sper ca pana luni sa vina ca lumea. Problema este ca luna asta dr. mea nu este la spital iar dr. Moisa are mobilul inchis. Eu cu cine fac IAD luna asta? Cand o fac, dat fiind ca habar nu am care este prima zi??? Zau ca nu as vrea sa pierd luna asta, sub nici o forma. Va pup si va doresc tot binele din lume.

Andrusha spune:
Tabitha din cate mi-a spus mie Moisa, se incepe numaratoarea de cand incepe sa vina "ca lumea" adica prima picatura sangerie . Daca vine pana in ora 18 e ziua 1 si daca vine dupa 18, se numara ziua 1 urmatoarea zi. Pupici si bafta!
Andra
"If you can find a path with no obstacles, it probably doesn't lead anywhere" - Frank Clark

Tabitha spune:
Merci, Andrusha. Am inceput o noua luna si am un plan de bataie care nu prea are sanse de reusita, dar nu pot sa stau cu mainile in san vazand cum trece timpul. Am scris la Superpacientele lui Moisa ce si cum.

lucia1 spune:
Tabitha,poate Moisa si-a inchis tel de cand am sunat-o eu,poate nu mai vcrea sa fie deranjata
.tu cand ar trebui sa ai ovulatie?nu cadem amandoua deodata?Te pupic!

Tabitha spune:
Lucia: in principiu (dar luna asta vad ca nu e a principiilor ) ar trebui sa am ovulatia pe 22 martie, in ziua 13.

bubulina1 spune:
Neata fetelor, am intrat sa va pup pe toate din partea lui piccaflor care momentan nu poate sa intre pe forum, dar cu prima ocazie va intra sa va povesteasca mai multe.
Speranta moare ultima!

iliuta spune:
Fetelor, a fost sotul meu acasa..... ...super.Am discutat cu el, si daca pe 27 imi zice la ambulatoriu ca nu pot face Fiv, am hotarat ca vom strange bani si vom merge la privat. Nu vom renunta!!!!
Va pup pe toate, si sa auzim de bine. Cam gol la subiectul asta.
Mihaela

oanadinu spune:
buna fetelor.va urmaresc de multa vreme si ati fost nemaipomenite pt mine.am vrut sa intru de nenumarate ori dar nu am indraznit.locul meu aici nu e niciunde,sau poate zis ma incadrez la multe subiecte.nu vreau decat sa va multumesc pt faptul ca sunteti aici si am vazut cat de mukt au contat vorbele voastre de cate ori a avut cineva nevoie de ele.v am descoperit la fibrom.nu stiam nimic si datorita voua am invatat enorm.dar mai am.va urez sanatate si va spionez mereu,

Tabitha spune:
iliuta: bravo, fata luptatoare ce esti tu Dumnezeu te va ajuta
Banuiesc ca linistea se datoreaza faptului ca merge f. greu forumul.