La bine si la greu, impreuna - 8

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

IO te cam urmez peste tot pe unde ai scris...
Hai fugutza..lasa matalutza jelitul ca nu face bine la ten!!!
PLEASE!!! stop crying!!!
DANY
Io te sustin....si te incurajez... va fi bine...vei vedea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Dany: nu ai obosit alergand dupa mine? Te pup dulce, fata buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaau spune:

Tabitha,

Eu sunt nou venita si evident ca nu pot sa te cunosc - atat cat putem sa ne cunoastem prin intermediul randurilor postate aici - atat de bine precum celelalte fete...As vrea sa-ti spun o mica povestioara...Mai demult am avut ocazia sa citesc niste carti din colectia ''Supa de pui pentru....( suflete tinere, suflet de mama, etc) colectie de povesti adevarate culese de pe teritoril statelor unite de un grup de autori...Ei bine putine mi-au ramas tiparite in minte, cu toate ca erau sensibile si pline de invataminte...O povestioara insa mi-a ramas adanc intiparita...Nu te voi plictisi...In esenta era vorba de un cuplu caruia i se intamplase ceva negativ...Si din cei doi sotul este cel ce reactioneaza in sensul de suparare si deznadejde...Si primeste replica de la sotie, ceva de genul ca oricum li s-a intamplat ceva rau si poate alege sa fie suparat sau poate sa aleaga sa nu fie...Mai ales cand nu avea cum sa remedieze ce se intamplase...
Asa ca fruntea si barbia sus...Fara sa-ti mai faci rau- acum asta e - treci peste...Pollyana sa te cheme... Mereu optimista si cu incredere in Dumnezeu...Pentru ca El nu ne lasa...Niciodata...Te pupic si te sustin......Si pentru ca vreau sa te inveselesc iti trimit un link...Mie mi-a placut tare mult...intri pe site si dai view presentation...

http://www.theinterviewwithgod.com/

Te pup,
RamonaAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ramonaau multumim e minunat!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Tabi: uite ca si io ma tin dupa tine!!! te pup dulce si-ti spun iar ca nu ai de ce-ti face griji; ai rabdare si totul va fi bine pt tine

Ramona: BINE AI VENIT!!! Sa te tina D-zeu cat mai putin la Aspirante si sa pleci repedeee la La tine cum se prezinta situatia? Cuma i CM? Faci tratament, ceva sau incerci natural?

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Ramona: multumesc

Bubuleana:

Mergi la inceput

Fetelor pentru toate un mare zambet...

Bubuleana: Eu am hipertiroidie autoimuna Basedow Graves si pana la a ma gandi la bebe trebuie sa ma echilibrez eu metabolic si sa ajung sa scad doza medicamentoasa pana la minim...Astfel incat sa fiu echilibrata pe o doza f mica si sa nu fie nevoie sa cresc doza , cel putin nu in primul trimestru de sarcina...Acum sunt sub tratament si sper sa reusesc sa fiu bine in cateva luni...:) Si apoi exista riscuri in sarcina...Ceva de genul avort spontan - risc ce persista si se accentueaza in luna mare 6-7 si de asemenea risc malformativ pentru bebe si risc de decompensare pentru mine...Dar eu sper ca prin ajutorul lui Dumnezeu sa nu mi se intample asta, sa fie totul bine si sa ma bucur de bebe mic si dulce...Doamne ajuta la toate si sa ne auzim de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Ramona: iti tin pumnii sa-ti fie bine si in curand sa ai BB sanatos si frumos. D-zeu are grija el de toate :-) O sa-ti fie bine si o sa reusesti sa-ti vezi visul cu ochii mai devreme sau mai tarziu
te pup dulce si mult succes cu tratamentul!!!
si sa nu uiti: nu esti singura!!! toate aici suntem alaturi de tine

bubuleana

Mergi la inceput

Bubuleana...

suportul psihic conteaza f mult...Si sunt fericita sa va am alaturi...Va pup dulce

RamonaAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

na ca v-am ajuns din urma....n-am eu conditie fizica sa fug dupa voi dar asa batraneste tot v-am ajuns...

RAMONA bine ai venit printre noi VETERANELEiti doresc ca problema ta de sanatate sa se rezolve si in curand sa te vedem la mamici!

TABITHA ce-i asta???parca ne-ai promis ceva!nu te mai stresa atat cu temperatura aia...poate ai luat-o gresit.....hai fruntea sus si curaj ca bebele e in drum.

pupici la toate

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput