FIV - 64

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luci_miru spune:

Vai fetelor dar voi sunteti ca .Nu stati o clipa locului.Ce ma fac eu cu voi , in ritmul asta nu reusec nici sa citesc ce scrieti dar sa va mai si raspund.Va multumesc din suflet pentru urarile de La multi ani! Ma lasarati fara cuvinte.Cum va spuneam ieri (adica luni am repetat beta hcg-ul si a avut voluminoasa valoare 0).Sunt rea si sarcastica, stiu nu trebuie sa ma mai certati si voi.Acestea fiind spuse urez bun venit fetelor noi Mirela si Kiva si special vreau sa le urez fetelor care acum sunt prinse in protocol multa bafta (Saftoiu Gina si luli)
Imi pare nespus de rau pentru ce i s-a intimplat Iliutei sper sa gaseasca puterea(sau Dumnezeu sa-i dea puterea) sa treaca peste toate astea.Fetele care a-ti facut fiv in ian-feb. ce faceti? cum va simtiti?(Pis si Floran?)
Va pup pe toate si va doresc sa aveti un 8 Martie plin de surprize frumoase!
Miru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Fetelor eu am trecut pe aici sa va urez un 8 Martie cat mai frumos si mai fericit si cu reusite cat mai mari.
Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.
Va trimit si daca as putea si cate un la fiecare

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

LA MULTI ANI!

Multe flori frumoase ca voi si multi puiuti minunati.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Fete dragi,

Va doresc un 8 martie dupa sufletul vostru!

Faceti ceva nebunesc, iesiti la cumparaturi, la restaurant, surprindeti-va sotul cu ceva (sau lasati-va surprinse)..aveti voi imaginatie...

Va pup si multe reusite!

................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

LA MULTI ANI !!!
SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA SI SA VA BUCURATI DIN PLIN DE ZIUA FEMEIILOR (LA ANUL SIGUR VA FI SI A MAMICILOR DE PE ACEST "FIV")!!
Eu sunt in ziua 10 de la ET, de doua zile am greturi,dar nu dimineata ci dupa fiecare masa. Pana maine cand voi face Bhcg eu tot cred ca mi-am dereglat fierea,e prea devreme sa sper ca sunt .
Va pup pe toate si inca o data: LA MULTI ANI !!

http://photos.yahoo.com/verocika2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

pentru cele mai frumoase,curajoase si perseverente fete pe care le-am "intalnit".
Eu inca mai sufar dupa nereusita, altfel ca simt destul de bine fizic (totusi ma mai inteapa un san din cand in cand), au sunat si de la Medsana si dr.DP ca sa ma programez pt. consultatia de dupa...m-au programat pe 15 martie...
Sa stiti ca chiar daca nu am mai scris va urmaresc din umbra...incerc sa ma detasez putin de FIV si rezultatul lui.
Veronici tin pumnii stransi...
Luli multa bafta
Crinuta , Andicu multumesc pentru sustinere
Floran, Luci-Miru, Crisana, Lyty stiu ca pentru noi nu este un 8 Martie asa de fericit, dar va doresc sa vi se implineasca visul cat mai repede...

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

LA MULTI ANI va doresc sa aveti o zi frumoasa .Pentru toate fetele cite un buchet de flori

Luli multumesc de asemeni.

Veronici iti doresc sa fie cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata dragelor.

La multi ani pentru astazi tuturor fetelor frumoase, bune destepte si optimiste, fara de care nu pot trai, care-mi alina nelinistile si supararile, prietenelor si surorilor mele, sa va aduca anul acesta odata cu ziua de 8 Martie cea mai frumoasa floare !!!

Veronici, sa dea Domnul sa fie cu ockisori, ca dupa semne ai toate sansele !!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

LA MULTI ANI pt toate fetele curajoase si luptatoare!!!cate un buchet mare de pt fiecare ,astazi trebuie sa fie o zi deosebita pt fiecare femeie...indiferent daca este mamica sau nu...asa ca ...zambetul pe buze si fiti fericite!!!la anul pe vremea asta sigur vom avea cel mai frumos cadou ce il poate oferi un bb ....un zambet...un gangurit...!!!

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Va doresc un 8 martie minunat si sa aveti burtici si bb-lusi cat mai curand!
Veronici, eu sunt sigura ca esti gravi! Unde ai facut FIV si cu cine?

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput