Aspirante optimiste - 186
Raspunsuri - Pagina 11

Elise spune:
Liana...Austrie placuta si LA MULTI ANI!
Tabitha, haide, fii optimista, daca tu devii pentru o amarata de temperatura, eu ce sa mai zic, ca io n-am un bb in burtika... nici pomeneala?
Vrei sa incepem sa jelim amindoua ?!
Elise

Tabitha spune:
Elise: Doamne fereste, nu jelim deloc. Ne punem zambetul pe buze si mergem mai departe. Nu m-am suparat pt. temperatura, ci eram nedumerita daca este normala o diferenta de 1,1 grade intre temp. masurata intravaginal si ce axiala. Atata tot. Am inteles insa ca e normal, asa ca totul e ok. astept confirmarea: ori e alba ori e alba!
Multumesc, Elise!!!

nusy spune:
Vreau si eu pe lista!!!Numele meu de botez este Marinela.Va iubesc pe toate si va tin pumnii.
nusy

simo29 spune:
Multumesc pentru toate incurajarile!!!!!!!!!!!
Tabitha,bubuleana
,megbeng
,Liana
,Felicia
Nadiasi toate care v-ati gandit la mine
Sper sa treaca cat mai repede astea doua zile!
Sotului inca nu-i vine sa creada. Miercuri am chef la servici apoi pe la ora 6 seara mergem la doctor.
Am emotii dar cu incurajarile de la voi trec marea
Apropo, am luat primul test ce mi s-a oferit - cella - test de sarcina banda-n-am avut rabdare sa intreb de altele.
Va multumesc inca o data si la

PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
SimoFELICITAAAAAARRRRI!!!!!!!!!!!!! esti sigur insarcinata,si eu am patit la fel cand eram.am mers la farmacie si tot drumul tot aveam impresia ca-mi vine si ma tot pipaiam,ma tot miscam sa vad daca sa mai cumpar sau nu test.cand am ajuns acasa simteam ca explodez de nervi fiindca eram absolut sigura ca testul avea sa iasa negativ si imi spuneam in gand:"Tot sper si sper si oricum nu e bebe"
am facut testul,am vazut ca initial o singura liniuta,am zis ca gata,nu mai fac teste de acum in colo,nu mai planuiesc nimic,ce va fi,va fi!si in drum spre cosul de gunoi mi se pare ca vad ceva.am zis ca imposibil,oi fi inebunit eu si cand ma duc la geam,foarte vag se vedea liniuta,dar se vedea!!m-am cam intins,dar vreau sa te asigur ca ESTI
Tabithace e cu pesimismul asta??
Lianacalatorie placuta chiar daca cred ca deja ai plecat si LA MULTI ANI!!!!
Eu astept in continuare rusii,vad ca nici gand sa vina,sper totusi sa apara CURAND!!!!
Va pup!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

corinuk spune:
Fetelor va iubesc!Nici nu stiti cat ma bucur ca am nimerit printre voi!
Simo felicitari!
Si apropo de teste,am facut 3 de joi incoace!Am luat Barza si Femina toate negative!Ma gandesc la faptul ca in curand va trebui sa dorm si eu ca toata lumea dar nu o sa pot!Si mai am o intrebare:credeti ca ce mi-a zis medicul azi este o.k?Eu care m-am dus la el sa ma linistesc si mi-a dat o ceata si mai mare!Nu-i corect!
Nusy bun venit intre noi,ai nimerit cum nu se putea mai bine!Va pup pe toate!

PamELLA spune:
eram pe pag.2!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

corinuk spune:
Tabitha ce este cu tine?Be strong!Asa ceva aici nu-ti dam voi!exista speranta!
Multe imbratisari si pupici

NADYA spune:
NUSY bine ai venit
si fugutza repejor la
SIMO sa ne dai si noua sa bem dupa tine sau stranuta in directzia noastra sau ceva si pe burticutza
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Nadia

Anutza_26 spune:
fetelooor.. uite si io pe aici mai muncesc cate putin mai trag un ochi pe forum.. si ce vad...
simo felicitari.. ai in burtik !!!!!!!!!!!!!!
nadya eu zic ca si la tine e bebe ca prea s-au tinut ridicate temperaturile alea! haideti fugiti repede la gravidute ca poate vin si eu intr-o zi!
corinuk.. mie la eco sambata mi-a zis doctorita ca a avut pacienta cu sarcina de 2 luni jumate si cu test negativ facut in dimineata respectiva.. eu zic sa astepti sa vezi ce zice doctorul
sa fiti fericite sanatoase si sa aveti sarcini usoare si fara greturi!!