Aspirante optimiste - 186

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pentru ca nu o sa fiu aici de 8 Martie..va zic de pe acummm..
..............."La multi ani!!"

Pentru ca se apropie cu repeziciune aceasta zi minunata , as dori sa felicit toate femeiele de pe pamant, pentru ca au avut, si bineinteles ca mai au putere sa faca asa incat sa existe miracole pe Terra !!! Iar aceasta zi minunata le este dedicata in special mamelor!!!..dar si noua toate care vom devenii cat de curand!!! N-as putea sa o uit pe mama mea care este si va fi pentru mine cea mai minunata mama !!!
!!!!!! VA IUBESC!!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna, fetelor!
N-am mai scris de vreo sapt, si vad o multime de fete noi! Le urez tuturor bun venit, o sedera placuta... dar scurta la noi!
Marinar, nu incepe sa te steresezi, te rog! A suficient timp... poate e doar o raceala!
Anca W , merci pt PM, o sa te tin la curent... deocamdata n-am luat nici o hotarare... Tu cum mai stai? Ti s-a mai reglat ciclul? Sper ca la serviciu sa-ti fie mai bine!
PamEla, nici nu stiu daca sa rad sau sa plang ( sa ma enervez ) citind ce ai patit!
Liana, distractie placuta!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

corinuk, simo: sa dea Domnul sa fiei insarcinate! Si felicitari !

Nadya: nu stiu cum sa interpretez valorile tale, poate ar fi fost bine sa fie o crestere mai mare dupa ovulatia, insa poate ca asa e corpul tau.
Eu nu prea mai am sanse pt. luna asta. O sa vedem luna viitoare ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Sa dea Domnul!Dar este prea frumos sa fie adevarat cu toate ca cumnata mea spune ca daca nu am TB mare nici o sansa sa fiu!Ea era gravida la 37,4!Mai am doua zile!Oare o sa dorm si eu un pic?

Nadya da-ne mai multe detalii te rugam!
MULT SUCCES TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

corinuk: da' de ce nu mai faci matalutza 1-2 teste diferite? te ajuta sa treaca cele 3 zile mai repede ;-) Cum ti-a iesit primul test? Eu zic ca esti
ti pup dulce si-ti doresc numai bine!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Tabitha unde tie optimismul soro, nu tu ziceai ca pina nu vezi rosu pe alb mai sunt sanse.

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Corinuk, Simo, fac si eu galerie!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Asa e, Nadya, trebuie sa ma reculeg si sa pun toate piesele la lco pentru a putea continua batalia si a putea spera. Eu ma tot chinui cu TB si cea axiala. Sper sa nu ajung la spitalul 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

tabitha

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

simo, mai mult ca sigur esti!!!!!!!!si la mine cand a fost saricna a doua liniutza se vedea vaaaaaaag de tot, DAR EXISTA, ERA REALA!!! ce test ai facut? sper ca nu femina, ca astea mai dau FALS POZITIVE..daca nu e femina...pregateste-te!!!!!!!greul de acum incepe!!!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput