40 cu + sau - (cap.6)
Raspunsuri - Pagina 3
noemi marian spune:
O seara buna dragelor!
Am lipsit pt ca incep sa fiu depresiva din cauza de frig si umezeala care parca nu se mai termina!Tot we am stat in pat la tv si n-am facut nimic.Abia ieri,dupa lungi parlamentari cu al meu am tras un mesaj la fetele din Canada si inapoi in pat.Evident ca sint din nou racita si pt a nu ma plictisi au venit si nebunii aia de rushi sa ma chinuie.
Adrienne sper sa nu te superi ,dar eu ii urez azi fiului tau La Multi Ani!Dupe cum am zis n-am fost in stare de nimic pina acu.
Pe vremea lu ala impuscat fomeile aveau ori liber,ori program scurt urmat de chef.Si-acu e tot la fel:pe la altii..Eu de ex. am una din cele mai grele zile miine.Nici nu stiu cind voi scapa de la servici,iar dupa 10-12 ore de stat la computer nu-ti mai arde de nici un chef nici de ploua cu cirnati!Asa ca eu voi chefui simbata dupa ora 13 cind termin programul de munca.
Si tre sa recunosc,de cind au crescut copiii prietenilor nostri, nu am mai fost la o serbare de gradi.Asa ca eu vreau amanunte!Daca se poate,please.Mi-e dor de asa ceva.Gabi sper sa poti merge sa ne spui cum a fost.
In alta ordine vreau sa va spun ca joi dupa-amiaza ma duc si eu la eco sa-mi vad copilul pt prima data.Sper ca voi rezista pina atunci!Deja am inceput sa bat din picioare si sa-mi gasesc de lucru tot felul de timpenii.Ce m-oi face pina joi?Noroc ca ma pot ingropa in munca.Am destul .Nu pot zice ca ma voi plictisi!
Si-apoi vreau sa va mai cer povesti.Multe.Lu a-nceput,Nematics continua,poate va voi povesti si eu cite una alta daca se va deschide capitolul 'cupluri duse cu pluta'.Sintem mesteri in a ramine cu masina te miri pe unde.O singura rugaminte am la voi:rabdare pt ca ochelarii cei noi mi-s gata cel mai repede in 10 zile si-s chioara ca o cirtita.
Va pe toate si va urez o seara cit mai placuta,Noemi
monagan spune:
salutari fetelor,
nu pot sta ca sint cam obosita si ma dor ochii. am intrat sa va salut, ca mi-era dor de voi, dar de maine sint mai fresh....sper.
Roxane spune:
La multi ani! prietene dragi
poate ca o sa vi se para deplasat ce vreau sa va scriu dar nu ma pot abtine..azi am avut cea mai mare surpriza din viata mea (si nu exagerez), imi curg lacrimi de..fericire.
Azi de dimineata cand m-am trezit am gasit pe perna..un plic in care era o foita unde scria asa: "De 8 Martie. Draga mea mami, tu esti ca o floare, tu esti ca luna. Tu esti langa mine la bine si la rau. Iti doresc din tot sufletul meu sa fi sanatoasa sa poti avea grija de mine. La multi ani iti doreste fetita ta..Carla"
N-am cuvinte sa va spun ce-am simtit...nu stiu cand a pus plicul pt ca aseara la culcare nu era.
Fetita mea are 7 ani jumate si o cresc singura...poate si de-asta m-a impresionat asa de tare. Credeam ca a ajutat-o mamaie sa compuna scrisoarea dar...nu! a scris-o singura ieri.
Dragele mele....nu ma pot abtine..plang de fericire..
Va rog..sa nu zambiti...am simtit nevoia sa va spun si voua despre minunatul cadou ce l-am primit azi.
Pupici cu drag
Roxane
lu.more spune:
La multi ani, dragele mele!
Sa fiti frumoase, zambitoare, sa aveti incredere in voi si cei din jur sa va inconjoare cu multa dragoste!
Roxane, nu zambesc, e induiosator pana la lacrimi gestul fetitei tale!
Eu nici macar nu mi-am adus aminte pana adineauri ca e ziua noastra; Anca a plecat la scoala, dar cand vine o sa-i vorbesc despre aceasta zi si o sa ne rasfatam putin una pe cealalta.
Eu am de dat un test diseara, m-am inscris la un curs ca sa am dreptul sa fac traduceri autorizate. In mod normal traducatorii nu erau convocati si am aflat abia acum cateva zile ca e preferabil sa ne prezentam si noi, ca sa ne antrenam pentru testul "mare" din toamna.
Asa ca m-am apucat ieri de revizuit pe ici, pe colo, prin punctele esentiale, dar e materie multa si urata, nu stiu, zau cum oi face s-o dovedesc. Am exact 3 ore sa termin totul, pana la pranz cand plec la serviciu. Bine ca e chestionar - grila, ca daca de inteles inteleg eu cu ce se mananca, mai greu e sa povestesc de una singura. Sper ca diseara o sa stiu sa pun cruciulita in patratica cea buna....
Va pup si va doresc o zi minunata!
Lulu
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
monagan spune:
LA MULTI ANI!
sa aveti o primavara frumoasa, sa fiti fericite, iubite, sanatate si putere sa va cresteti copii asa cum va doriti fiecare.
Roxane, e miscator gestul fetitei tale si cred ca acele cuvinte au spus totul (n-am zambit...am lacrimat).
lu.more, cum stai cu testul?
tuturor si distractie placuta. Azi nu tre sa facem ninik, ca deh, e doar ziua noastra nu?
gabibarta spune:
La multi ani doamnelor si domisoarelor!
Deci azi am fost pana la 14 la serv., serbarea insa a fost ieri...
Bineinteles fiica mea nu a vrut sa se schimbe, a ramas in trening, degeaba avea doua rochite de gala in dulapior... A fost bine, au fost draguti, ne-am distrat foarte bine, asa e la grupa mica:))
Roxane, felicitari fiicei tale!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
nematics spune:
La multi ani!
Roxanne - ce frumos! Eu astept sa vad daca fimiu isi mai aduce sau nu aminte (am un baiat student in anul I undeva pe coasta de est) - mai am pina diseara!!!
Aici in Colorado ninge, cerul e gri, apasator...
Lu, dupa ce termini testul sa ne pui o poza frumoasa, cu mult soare si mare...
Ai fost vreodata in Nisa pe "Le chemin du Bellet" de la un capat la altul? Mi se pare si-acum dupa atitia ani, un drum de poveste. Incepe in Nisa undeva pe drumul care vine de la Entrevaux (?asa se cheama?), taie jumatate din oras pe coline cu privelisti de vis si se opreste in oraselul de linga Nisa, - parca Beaulieu sur Mer ii zice.
offf - ce vise... ce vremuri... ce locuri...
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
nematics spune:
hey, lume!
Mi-a trimis si baiatul meu email sa-mi spuna La multi ani! de 8 Martie!!!
e un dragutz, n-am de ce sa ma pling de el, dar si el e la virsta cind poate sa vina acasa cu doi adidasi de 2 culori!!!
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
Danna_36 spune:
Fetelor, La multi ani!
Nu am putere sa scriu mult la ora asta, dar ceva tot trebuie sa va spun: azi, pe cand mergeam si eu spre statia de autobuz, destul de vioaie, desi cu fata cea mica in brate, ce credeti? M-a depasit o baba!
Dar baba-baba, mica si garbovita! A trecut pe langa mine ca acceleratul, inca m-a si impins un pic in boscheti ca ma lafaiam pe toata latimea trotuarului (era si copila cea mare langa mine, nu va inchipuiti acum ca sunt chiar cat trotuarul si tre sa mentionez ca era si un trotuar mai ingust decat de obicei...)
Frumoase lucruri mai povestiti aici... si frumoase cadouri mai primiti de la puiuti...Pe maine, ca mi-au cazut deja ochii in gura si ma uit printre dinti...