40 cu + sau - (cap.6)
Raspunsuri - Pagina 15
ilincalif spune:
Ma primiti si pe mine pe linga voi ? Am 40 cu + - mai exact 41 impliniti si sint tare mindra de ei, si mai sint si mamica fericita de maimutica-trompetica Zamfiruca.
Salutari tuturor
si pupici, mici da'multi !
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
"Ne nastem uzi. goi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."
nematics spune:
Ilinca,
bine ai venit!!!
Adrienne, sifilisul se iat si prin saliva (sarut, pahar nespalat, tigara). Noemi - fii tare! Dar nu te enerva prea rau - pina la urma, daca ei nu vor sa o dea spre adoptie, mai bine rupi complet legatura, cred ca pe lunga durata e cel mai sanatos lucru de facut; chiar daca acum e atit de greu.
Lu, poate o sa trec citeva zile prin Nisa, in vara, iti dau un semn din vreme; in mai plec la Bucuresti si de acolo voi veni la Nisa (daca ma hotarasc)
cele bune
Iuliana
PS: ieri l-au ingropat pe cumnatul meu, in RO... nu va spun in ce stare sunt...
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
adrienne12 spune:
nematics draga mea, condoleantele mele cele mai sincere. Biata de tine... dupa toate prin cite ai trecut asta iti mai lipsea...
gabibarta spune:
Nematics, sincere condoleante
Ilincalif, bine ai venit! Daca vrei, da-mi data de nastere sa te trec pe lista!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
clauf1000 spune:
trebuie neaparat sa verifici de cand are sifilis si daca a facut vreun tratament. ca sa nu te trezesti ca te atasezi de copil si apoi sa fie prea tarziu.
Roxane spune:
Nematics, sincere condoleante!
Ilincalif, bine ai venit printre tinerici
Noemi, este o vorba.."tot raul spre bine"..adica se pare ca a fost mai bine asa ca a vrut sa-si pastreze copilul. Realizezi cam prin ce stari ai fi trecut daca luai bebele si aflai de chestia asta? daca asa ca n-ai facut-o si esti atat de furioasa. Imi dau si eu cu parerea..mai bine te-ai calma pentru ca nu-ti face bine deloc..pui prea mult suflet..te rog nu te supara ca zic asta
Roxane
lu.more spune:
'Neata!
Bine ati venit, Ilinca si Clau(dia?)!
Clau, si tu tot mai cu experienta, asa ca noi ? Ca vad ca tii secret (sau n-am vazut eu...)
Nematics, imi pare rau ca trebuie sa suferi. Sunt alaturi de tine Condoleante!
Bineinteles, daca treci pe la noi da-mi de stire, cred c-o sa fiu aici - anul asta nu cred ca plec in vacanta - si mi-ar face placere sa ne vedem.
Noemi, ce sa mai zic... vad ca surprizele nu s-au terminat pentru tine... cunosc si eu pe cineva in Romania, o idioata care a facut vreo 3 copii nu se stie cu cine. Pe primul l-a adoptat o familie de belgieni (i-au dat niste bani si cateva kile de ulei si de zahar lui ma-sa ca sa aiba acordul), al doilea a fost omorat in bataie de concubinul ma-sii iar al treilea - o fetita de aproape varsta Ancai - mananca pe unde apuca, prin vecini, se imbraca cu ce mai capata de la unii sau altii... Anca ii strange tot anul hainele care nu-i mai sunt bune, sa i le duca... la fel ghiozdan, creioane, stilouri, jucarii. Noi ii cumparam in fiecare an rechizite + caiete sa-i ajunga pentru tot anul scolar, si o scoatem "la oras" la cofetarie... In fine. Cand suntem acasa in Romania, sta cu noi de dimineata pana seara, si cand o intrebi ce face maica-sa, ori doarme, ori nu e acasa...
Si mie-mi vine s-o iau de par pe ma-sa, dar ce rezolv? Ca nu intelege nimic (e la limita deficientei mintale...).
Nu stiu cum se trateaza sifilisul, dar stiu si eu ca se transmite prin contact cu o persoana bolnava, prin saliva, asa ca ai grija pe unde pui mana cand te duci acolo! Si fa-o pe tampita sa inteleaga macar jumatate din ce-i explici tu! Dac-o fi in stare...
Pupici fetelor, pana dupa amiaza nu mai intru si mi-e deja dor de voi !
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
gabibarta spune:
Fetelor, deschid un capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72439" target="_blank">aici
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi