gradi zona 1 mai
buna tuturor,
caut si eu o gradinita serioasa in zona turda,1mai.fetita mea are 3 ANIsi a fost al gradi pana acum dar am vrea sa schimbam nu pt ca nu ar fi bine acum unde este ci din cauza pretului pe care nu ni-l mai putem permite.
de preferinta ar fi tot una particulara unde sunt mai putin copii in grupa si care are un pret mai accesibil pt programul prelungit adica max 200 euro, dar si o gradinitA DE stat mai aerisita, daca cunoasteti as merge sa vad.
astept sfaturile sin parerile voastre
multumesc
oana
Raspunsuri
cgaby spune:
buna.
stefan merge la gradinita Little One, pretul la program prelungit e 160E (8-18). eu sunt foarte multumita de aceasta gradinita. este pe str. soveja 106 (piata chibrit).
daca vrei mai multe info poti intra pe site-ul lor...sau poti sa-mi dai PM.
succes in cautari.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Ela76 spune:
Oana - eu am dat-o pe Cristina mea la "LittleOne"-gradinita particulara din zona Chibrit, str. Soveja. Pretul la programul prelungit e de 160 euro (8-18).
In alte gradinite din zona nu am intrat, dar stiu ca mai este una pe str. Petre Cretu (~zona Domenii), parca Harry Junior (despre care mi se pare ca s-a discutat intr-un subiect pe aici, scuze daca gresesc), una de stat in capatul strazii Zablovschi, parca; inca una particulara, "Luminita" pe Calea Grivitei, f. aproape de podul Grant... Apoi mai e cea de langa Arcul de Triumf (parca 232?). Nu stiu sa-ti spun mai multe despre ele. Depinde si pe unde stati voi exact si cat de departe vreti sa fie gradinita de voi.
Mult succes!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Ela76 spune:
(Haha, Gaby, am scris in acelasi timp! Oana, deci noi suntem doua mamici multumite de aceasta gradinita )
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Luluta spune:
Buna,
Mai este o gradinita buna de stat pe str. Ing Zablovschi. Este foarte curata. Merita sa mergi sa o vezi.
simkat spune:
Luluta, spune-mi si mie, te rog, mai multe detalii despre gradinita din Zablovschi: pret, optionale, cati copii sunt in grupa si daca primesc si copii mai mici de 3 ani, cum este mancarea si in special, cum sunt educatoarele?
cu