Rahova sau apropiere - 12
Raspunsuri - Pagina 11
Anculina spune:
Buna fetelor!
Mie mi-a cazut netul de tot de cand cu vremea asta...Abia acum am reusit sa-l restabilim.
Andre_ea ( si alte fete daca vor! ) poti citi articolele mele pe www.ele.ro
La sectiunea LIDERI cauti Anca Iliescu si acolo gasesti toate articolele mele.
Alexandra ia-ti INHALANT. E natural, din plante, se pun cateva picaturi intr-un vas de apa care fierbe si faci infuzie.Am folosit si eu cand am fost insarcinata si m-a scapat de raceala.
Aissa , o sa-l sun pe dr meu care m-a operat sa il intreb.Pt bicicleta fitness ( de care am acasa ) si-a dat consimtamantul de cand mi-am scos firele . Mai vedem .
Pup.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
anangel_lexi spune:
De ieri seara pana azi la pranz n-am avut net.
Andre_ea multumesc mult pt. link, nici nu stii de cand cautam date despre gimnastica la Giulesti!
Anculina, multumesc mult pt sfat!!
13+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
Anculina spune:
Andre_ea pana la urma mergeti in Grecia anul asta ( ti-am vazut subiectul la Calatoriile sufletului ). Noi n-am iesit afara cu asta mica, dar am fost la noi la mare de 2 ori anul trecut o data cand avea 1 an si 1 luna si nu mergea si o data cand avea 1 an si 3 luni si mergea, daca iti pot fi de folos cu ceva sfaturi...intreaba-ma...
In ce perioada ( te-am mai intrebat, nici nu mai stiu...)? Noi in a doua jumatate a lunii iunie.
Pup fetele !
CristinaT spune:
Anculina, eu ma apuc de citit pana ma ia somnul... cel cu spitalul mi-a placut. Curat ghinion. Le citesc si pe celelalte. Voiam sa invat in seara asta. Ma apuc de maine....
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
aissa spune:
Neata. Eu nu am avut de lucru si m-am programat la dr si azi si maine (ca sa profit cat mai e Tony in concediu si sa imi vad si de mine putinel). Asa ca o sa fiu mai mult pa.
Vroiam sa va intreb daca aveti idee cu ce pot ajunge de pe la noi la spitalul militar (intrarea din plevnei). Maine trebuie sa fiu la 7 jumate la dr mea de familie si nu stiu cum ce sa plec asa devreme. Tony zice ca e un maxi 596 de la capat care merge la gara. Stiti si voi de el? Ca nu ma vad bantuind pe la 6 pe strazi.
Si acum ma pregatesc, ma duc la endocrinolog, la asta stiu sa ajung (cred ). Uf ce nu-mi place....
Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete
Anculina spune:
Alexandra - cu placere. Sper sa iti foloseasca. Mie mi-a fost f util.
Cristina, succes la invatat !Si la citit articole !
Aissa, succes la doctor !
CristinaT spune:
aissa, bafta astazi la doctor. Unde te duceai pe Plevnei la Spitalul Militar??? Daca stiam mergeam impreuna si eu am avut drum pe acolo.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Dory232002 spune:
Buna dimineta !
Aissa, bafta la doctor, sa ne spui ce ai facut.
Cristina, spor la invatat!
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/dory232002/my_photos
aissa spune:
Cristina maine ma duc pe Plevnei (chiar in Spitalul Militar am treaba), azi am fost la policlinica pe Cobalcescu. Dar eu plec devreme ca m-a programat dr.la 7 jumate.
Nu am facut mare lucru azi ca nu aveam ce. Mi-a dat trimitere sa fac dozarile hormonale in ziua 3 (acum astept sa imi vina sa vedem cand ma intep) si pentru ecografie (numai ca era o coada f.mare si a zis aia cu nu ma poate primi azi).
Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete
Anculina spune:
Buna fetelor!
Ce faceti ? V-ascundeti de vremea asta " superba " ?
Haideti pe prima pagina!