Rahova sau apropiere - 12

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by aissa

Lexi si de ce nu m-ai facut atenta ? Am fost in piata si i-am luat lui Ale niste tenesi pentru casa si o palarie.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Pai...m-am intimidat Si oricum trecuserati deja...

13
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Data viitoare atunci!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mama ce ma enerveaza vantul asta! Bate prin toata casa.

Monica sanatate mamei si lui Alex. Tinem pumnii sa nu ia si Ruxita.

Cristina, du-te mama la dr. Sanatate multa!

Lexi, uite eu aici am facut gimnastica: http://www.b e belusultau.ro/cursuri_giulesti.php. Lipeste tu primele 2 litere, ca altfel nu ma lasa.

Vreau primavaraaaaa!!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Aissa, nu ii mai dau Alexei san de cand avea 3 luni, ii dau doar lapte praf , iar cineva ma sfatuit sa incep sa-i dau si branzica, dar eu as vrea sa mai asteptam putin, de-asta va-m intrebat si pe voi cum ati procedat si de la ce varsta ati inceput sa le dati copiilor branzica

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/dory232002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Am uitat sa va spun ca Tudor are 2 dintisori. Al doilea a iesit samabata.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Neata fetelor!
Felicitari pentru dintisori Tudor!
Dory, asa cum spuneam, in conditiile in care Alexandra mea a mancat numai lapte praf, pe la 4 luni am bagat in el cereale si la 4luni jumatate i-am dat supica (fortata de imprejurari). Mai stai cu branzica o perioada, laptele praf contine tot ce are ea nevoie acum. Incerci peste o luna-o luna jumatate.
Vio iar ai disparut?
Anculina citeam ca vrei sa mergi la gimnastica. Eu zic sa incerci ceva f.usor, nu stiu, poate banda la o viteza mica, poat bicicleta daca nu opune prea muta rezistenta in pedale. E totusi devreme dupa operatie. Nu stiu cum e, ca nu am trecut prin asa ceva, dar mi se pare curand. Sanatate multa!
Monica cum sunt ai tai?

Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Aissa, merci pt. raspuns , asa am sa fac, am sa ascutl sfatul celui care a trecut prin asa ceva

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/dory232002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Neata vecinele!

Oare ne pregatim de craciun?
cand ma gandesc ca se anunta scaderea temperaturilor, lapovita si ninsoare pentru toata saptamana nu-mi vine s acred ca eu imi fac probleme ca nu am pantofi. Poate sar direct la sandale....

O zi buna!!!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Uite ca n-am disparut.
Da vremea minunata de afara imi strica netul.Cu aia de la firma degeaba ma cert...ca in contract scrie ca nu sunt responsabili de defectiunile cauzate de conditiile meteo (sau ceva asemanator)....
Asa ca ma trezesc ca scriu un mesaj si nu mai pot as il trimit sau ca imi ia un sfert de ora sa deschid o pagina....si uneori renunt.
Eu azi sunt fericita,bya a mincat nesperat de bine si ma rog sa o tina asa toata ziua.
In rest lenevim,iar eu incerc sa termin o rochita pe care am inceput sa o fac pentru bya (modelul kiwi ) acum vreo 2 saptamini.
Dory si eu zic la fel ca Aissa.Mai stai.Bya pina la 5 luni a apapat mai mult titzi + suc fructe/legume odata pe zi.Abia dupa 5 luni am trecut la chiestii mai grele.Da acum...eu nu sunt chiar un model le urmat avind in vedere ca la noi e sarbatoare daca maninca bya ceva.In principiu faci cum crezi tu ca e mai bine pentru puiuta.
Andre_ea,felicitari la iepurasi pentru dintisori.
Lexi poti sa o "agati" linistita pe Aissa.Si eu am facut la fel anul trecut si ce bine mi=-a prins.
Monica,sanatate la bonlaviori
CristinaT cam asa ma gindeam si eu dimineata cind am vazut ...numai alb.OFFFFF si eu care pling dupa primavara ....
la mamici si copilasi.

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca

BIANCA Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Vio si la noi face fite netul.
Cat despre vreme....nu mai avem ce zice. Nici nu stim ce anotimp e. Azi am scos-o pe Ale in 2 reprize scurte, fara sa o pun pe jos. M-am saturat.

Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput