Bebelusi de iulie-august 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna dimineata abia acu, ca acum isi face fata somnul de frumusete!

LA MULTE LUNI! INAINTE SARBATORITILOR DE AZI! sA FITI SANATOSI, MANCACIOSI, VOIOSI!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

sunt mare...

Mergi la inceput

Anis, multa sanatate micutei Ingrid! Offfff, cred ca-i tare greu sa o vezi in spital! Sper sa va intoarceti cat mai repede acasa! Sanatate multa!

Pupici,

sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Multumim Corbioara, Ella ...

Ella - tabloul e la deruta, nu picteaza nimeni din casa...ne-am luat o masa cam ciudata cu pensule si ca sa se potriveasca am pus sevaletul si tabloul ...asta pana ne trece de actualul aranjament...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput

Fetelor... va tineti de sotii... ntntntnt... ma bag si eu la top de... BALCOANE: 116 cm, acu, ca nu mai alaptez decat noaptea... Daca-l faceati acu 2 luni, cred ca luam premiu cu coronita, acu ma multumesc cu un loc mai modest...

Pupici,

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Ioana mersi,dar sincer nu ne trebuie atatia ca o sa arate asa la 1 an,uite despre avocado

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

CONTINUAREA:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70557" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (76)

Mergi la inceput

pentru mamica ce deschide capitolul urmator, avem si noi date noi de la 7 luni, dar n-am apucat sa va spunem: 7,900 kg si 66 cm. La inaltime vad ca stam cam rau, dar poate ne revenim luna asta...

Pupici,

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput