Buna dimineata abia acu, ca acum isi face fata somnul de frumusete!![]()
LA MULTE LUNI! INAINTE SARBATORITILOR DE AZI! sA FITI SANATOSI, MANCACIOSI, VOIOSI!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
sunt mare...
Anis, multa sanatate micutei Ingrid! Offfff, cred ca-i tare greu sa o vezi in spital! Sper sa va intoarceti cat mai repede acasa! Sanatate multa!
Pupici,
sunt mare...
Multumim Corbioara, Ella ...
Ella - tabloul e la deruta, nu picteaza nimeni din casa...ne-am luat o masa cam ciudata cu pensule si ca sa se potriveasca am pus sevaletul si tabloul 
...asta pana ne trece de actualul aranjament...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos
Fetelor... va tineti de sotii... ntntntnt... ma bag si eu la top de... BALCOANE: 116 cm, acu, ca nu mai alaptez decat noaptea... Daca-l faceati acu 2 luni, cred ca luam premiu cu coronita, acu ma multumesc cu un loc mai modest...![]()
Pupici,
www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
Ioana mersi,dar sincer nu ne trebuie atatia ca o sa arate asa la 1 an
,uite despre avocado

de fetita
cu fundita
POVESTEA MINUNII
CONTINUAREA:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70557" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (76)
pentru mamica ce deschide capitolul urmator, avem si noi date noi de la 7 luni, dar n-am apucat sa va spunem: 7,900 kg si 66 cm. La inaltime vad ca stam cam rau, dar poate ne revenim luna asta...
Pupici,
www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...