FIV 63

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

miki,

nu exista nimeni care sa aiba numai bile albe sau numai negre: cred ca depinde foarte mult si de noroc, si ce comunicarea dr. - pacient.

Povestea mea oricum a fost atipica, si nu numai DP mi-a gresit diagnosticul - am fost pe la inca vreo 5 spitale, de ajunsesem la disperare, pina cind si-a dat seama cineva despre ce e vb.

Lucrurile variaza oricum de la caz la caz.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

tabitha,are cea mai mare dreptate.Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Salutare tuturor ,
Dupa ce am citit cele intamplate Iliutei vreau sa va spun ca sunt fara cuvinte.Este inadmisibil ca niste medici se pot juca asa cu viata ,cu banii si cu timpul pacientilor.
Mie macar , atunci cand le-am scris mi-au raspuns fara prea multe detalii ca nu fac si gata.(am avut noroc)
Iliuta eu iti doresc tot binele din lume si sa nu iti pierzi speranta.
Miki sper ca tu sa ai mai mult noroc cu DP.Daca ai decis sa mergi la ea si simti ca este OK nu are sens sa te lasi influentata
Lianasi sorry pt.test.Cred ca am facut confuzie.Nu stiu de ce aveam impresia ca trebuie sa faci un test de sarcina
Kla ,Tabi

Have a nice day!

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Dasha, stai linistita, ca Liana nu se supara! Garantez io!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Lucia: Multumesc. Cu atatea complimente o sa creada fetele de pe forum ca te platesc ca sa ma lauzi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Dasha: si eu te . avalon are mare dreptate in ceea ce o priveste pe Liana. Eu sper sa ajung sa fac un test pe 13 si ala sa fie pozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by iliuta

Pt ca dupa ce pierdusem singurul copilas din viata mea(din prima data cand am ramas insarcinata), nenorocita mi-a vazut chisturi, si la fel ca tipei din Bc. mi-a recomandat operatie pt. a mai putea avea copii. Zis si facut. Dupa operatie mi-a zis ca mi-a scos si ovarele ca erau infectate si dadeam in cancer.....
Din cate stiu eu( cu mintea mea aia proasta), o persoana care este suspecta de cancer, face tot felul de tratamente, de chimioterapii....eu nu am avut nici o problema niciodat, ciclu la 28 de zile, era prima data cand am incercat sa raman insatcinata si am si ramas fara nici o problema.....o persoana care ar fi avut ovarele infectate....nu stiu zau daca ii era asa usor sa ramana.
Si apoi daca era asa cum a zis ea, ar fi trebuit sa merg la multe controale dupa operatie, ca asa face o persoana ce a fost suspecta de cancer. Eu la toate controalele la cer am fost si la ecografe, mi s-a zis ca nici macar n-am urma de tesut chistic, si ca ce am avut au fost cheaguri de sange. Dati-va seama ce nenorocita.......
Si ea nici macar nu stie ca mi-a lasat o bucata din ovarul drept(dar din pacte e moarta)....ca si cum n-ar fi......asta e povestea mea, cu medicii astia de 2 bani.
Te duci la spital intreg, si vii...............

Mihaela

Iliuta, ce nenorocire!!!!

Eu am avut chisturi hematice de 8 mm, pe ambele ovare, si trompe, uter+ ovare "infectate" (am citat, ca nu cred ca asta e termenul....)
Si mie la Bucur au vrut sa imi scoata tot.

Si am plecat din spital dupa ditamai revolutia, pe semnatura, in pijama (ca pregatisera deja sala de op, fara sa ma anunte sau sa imi faca vreo analiza inainte - cica eram "urgenta")
Inainte sa plec m-au anuntat ca o sa mor in juma' de ora...

Asta, dupa ce alti dr. mi-au spus ca am neoplasm, altii m-au chiuretat aiurea, dupa 6 luni de Diane35 de la Medsana, dupa ce la MarieStopes mi-au zis ca avortez... si la SMC ca trebe sa imi scoata "doar" ovarul drept...etc.

Am ajuns la Giulesti, le-am prezentat vrafu' de analize - si deja nu-mi mai venea sa cred ca aici nu vor sa imi scoata nimic!!!
Credeam ca tot asta preconizeaza, dar in secret!!
Deja aveam cosmaruri...cu scosu'...

Cind m-am trezit dupa laparo m-am pipait pe burta si, copacel, am plecat prin spital sa-l gasesc pe dr. si sa imi spuna ATUNCI, noaptea, ca am toate componentele, n-am "pierdut" nici una!!!
Si daca mi-a scos ceva sa imi puna la loc!!

Cred ca m-a considerat obsedata, dar nu-mi mai iesea ideea asta din cap!

Pina la urma mi-a explicat pas cu pas ce mi-a facut, si mi-am si vazut ambele ovare la echo, si m-am linistit.
Dar mult timp dupa aceea "ma pipaiam dupa ovare", sa vad daca mai sint!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Hai Tabitha, hai Tabitha!
Hai ca acum n-o sa creada lumea ca ma platesti si pe mine...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Stiam eu ca am incurcat borcanele .Eu astept rezultatul pozitiv Tabitha si ma rog pana pe 13
Avalonsaru'mana pentru incurajare....nu ma asteptam io chiar la din partea Lianei stiind ca este o scumpica si mai inchide cate un ochi Si totusi nu stiu de ce aveam impresia sa si ea trebuie sa faca test de sarcina.Oi fi visat!Sau poate o fi vreo presimtire.Da Doamne!

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Tabitha nu sunt suparata nici tine si nici pe celelate fete. Sunt pur si simplu stupefiata de ce am citit si nu stiu incotro sa ma indrept. Pana in nov cand am fost la prima programare am citit numai lucruri frumoase despre DP. Acum cand am intrat sa aflu lucruri noi despre ea am ramas cu gura cascata. Cum se poate sa se incline balata asa de mult? Mi-am zis ca poate au scris numai fetele care au avut parte de nereusite si ca totusi este o dc buna.
Merg mai departe ! Si dc se impune vre-o operatie de extirpare sau mai stiu eu ce, voi cere si parerea altui dc. Important e sa incep de undeva.
Liana dracusorul meu blond, tu de ce te-ai plimbat pe la toti medicii? Munteanu,Tutunaru,R.. din Cv Paitici ,Vaduva si acum Moisa. Le-ai descoperit cate o bila neagra si ai plecat? Dar bila aia negra si-au castigat-o pe pielea ta?
Fetelorin concluzie nu sunt suparata pe nimeni, chiar ma bucur ca v-ati spus ofurile ca sa stiu ca tb sa cer si parerea altui dc.

miki-miki

Mergi la inceput