Mamici din Arad...???(43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna fetelor.

Magda, frumoasa tinuta Biancai si dragut cutu.

Ioana sper ca te simti din ce in ce mai bine. Alesio cum e?

Eu sunt ok. M-am cantarit ieri si am descopreit ca am 2 kg in plus. Mai am 3 perechi de pantaloni pe care tot ii port si cred ca in curand trec pe aia ce i-am primit pt gravi. Mi-a mai cumpara si soramea o pereche.
Deseara avem musafiri, vin prietenii nostrii la noi, maine mergem la ziua unui prieten si duminica imi vine familionul in vizita.

LA MULTI ANI CLAUDIU! Sa fiti mereu fericiti Clau.

Am scris azi pt ca eu nu intru inn weekend si sa nu fiu mereu in intarziere.

Va doresc un weekend placut la toate.

14+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!

Flavia, ce week-end incarcat aveti!

Ioana, ti-a revenit vocea?

Magda, tu stii ca mie si de Cate mi frica, dar de ala asa mare! Sper ca nu-l tineti si in casa!

Am o gramada de haine de calcat, dar mi cam groaza sa ma incep, mai ales ca Dragos e acasa si trebuie sa fiu atenta la el, tot sare pe-aici si mi frica sa nu traga masa de calcat pe el.

Alina (13+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ceau fetelor, am revenit printre voi !mi-ati urat "bine ai venit" prin vara si de atunci nu am mai dat pe aici .In fine am vazut in oferta noului hipermarket timisorean Real o suuuuuuuuuuuupeeeeroferta la carucior sport de calitate, evident identic cu a meu luat cu bani grei(17o RON),numai cu 100 RON.Poate intereseaza pe cineva....

Melania (14.01.2005) si mama

www.photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Claudiu la multi ani!!!
Clauditzo sa-ti traiasca sotziorul!!!
Melania14 sa-ti traiasca fetita,e draguta,m-am uitat pe poze,ce bine stai cu nerviiiiii!!!!Cand am vazut cati mutzunaci au fost la ziua ei m-a luat cu stare de rau .As muri sa am atatia mutzunaci deodata in casa
Alinush tu stii ca nu s-a nascut animalul care sa stea cu mine in casa .Ma tot gandesc ca poate la inceput vreo 2 sapt va trebui sa-l bag noaptea in casa,nu stiu dar il leg de calorifer ca doar nu-l las sa se plimbe prin toata casa .
pupici la toate

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Claudiu! Claudelu sa-ti traiasca sotiorul!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (29+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Maggda multumesc frumos si iti intorc complimentul.Cat despre nervi toti mutzunachii au fost insotiti, inclusiv al meu , eu numai la poza am fost pe post de insotitor ! Culmea e ca nici nu au facut deranj , cu exceptia unui pahar de suc varsat la sfarsit pe parchet( nici macar pe covor) a fost totul OK. Incurajator nu?ma gandesc ca dezastrele incep de la onomasticile urmatoare....

Melania (14.01.2005) si mama N

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetelor!

Clau nu maine e ziua lui Claudiu?....sau m-am "dereglat" eu?.Hmmmm.........

Alinush da, mi-a revenit vocea, dar inca sunt ragusita rau....astept sa-mi treaca de tot....

Melania eu nu reusesc sa-ti vad pozele!

Magda tu cum le-ai vazut?

In sfarsit incepe sa-mi creasca si mie burtica!!!! Deja incep sa nu mai suport nimic pe burta(pantaloni)....!Sper doar sa fie bine bb mic....

Pupici!

Ioana(12+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Mai, da ce v-ati grabit sa-l felicitati pe Claudiu!!!!!
Clau, arata-i la Claudiu ce de felicitari a primit,chiar inainte de ziua lui.
Hai sa nu raman eu ultima.
LA MULTI ANI CLAUDIU!
Multa fericire si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi,de Clau si Raul.

Melania, am vazut si eu pozele tale, e tare scumpa fetita ta.

Noi azi am lenevit in casa, cu trebuirile casnice si am dormit un pic. Nu am iesit deloc, Calin e plecat si ajunge tarziu.

Alina (14+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Pufymic chiar aveti mutrita de bb scump si mic !!! Oare de ce nu reusesti sa le vezi ? nu cred ca intri direct in albume din mesaj mai trebuie sa dai clic o data unde vezi adresa si apoi de abia ajungi.Daca ai facut asa si nu a mers chiar nu stiu ce sa spun .
Alina de abia astept si eu un 8 Martie cu un cadou pt mine de la Bblasa. Dragos e scumpic , ca si toti copiii de pe aici !
Voi doua ati facut concurs cine face prima pe BB nr 2? Oricum felicitari si sper ca peste 1-2 ani sa va urmez exemplul !

Melania (14.01.2005) si mama N

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Melania, nici eu nu pot sa vad pozele tale, imi zice incorect url...
Am vazut si eu oferta de la Real si au preturi bune...
Ioana, bine ca ti-ai mai revenit.
Magda, fain cateii!
Alina, ai imbracat fain papusa!
Fetele mele sunt la mami, asa ca e liniste...
La multi ani, Claudiu! Sa fii fericit alaturi de Clau si Raul!

Pupici,
Cristina si gemenutele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput