Fetele din Austria(17)
Raspunsuri - Pagina 8
Babee spune:
quote:
Babee, iar faci pe viteaza? Nu ar trebui sa te menajezi?
Flavia si Bianca
Na ca mi-am luat-o pe cocoasa.Mi-e drag mai si mie, ce sa fac?Ca sa nu zic ca avui azi vreo doua contractii asa ...Dar daca numai io-s disponibila ce sa fac?
-----------------------------
Gabriela, Bebelina si Phillip(6.02.2004)
Flaflo spune:
La multi ani, Alina!!!
Flavia si Bianca
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos
Babee spune:
Pana sa postez eu mi-a luat-o Flavia inainte
La multi ani sanatosi Alina si nastere usoara
Eu am zile cand pot dormi ca trenu-n gara, si zile cand dupa juma de ora is fresh si apta de munca.Si ma oftic ca asta mic doarme si eu butonez
Bebelina e in plina activitate, cred ca-si pune rasaduri de flori ca si-asa veni pseudo primavara
carolada spune:
La Multi Ani Alinah!unde esti?
noroc de voi flaflo si babee ca eu habar n aveam cand e ziua Alinei,de fapt in afara de babee nu stiu ziua nimanui,ba mai stiu ca ziua barbatului alexei e in august (leu)ca si barbatul gabitei.chiar pe unde o fi alexa?stiti ceva de ea?
melutzicamersi mult de raspuns,am inteles eu cate ceva,mai ramane de pus in aplicarefelicitari pt.job,bravo!
si despre ce primavara vorbiti voi,ca pe aici ninge-ploua,de zici ca i toamna.
seara buna
www.camping-kasern-salzburg.com
Babee spune:
Caro bebelina ar trebui sa vina cam de ziua lui Vio, dar om trai si om vedea de n-o fi mai grabita.Aseara a citit si Vio mesajul tau si facuse ochii mari ca de unde stii tu cand e ziua lui.
Io-s insomniaca, am bantuit azi noapte 3 ore pe net, acum sa ma pun sa fac ceva ca e musai
Cu Alexandra am vorbit eu acum o luna, e cam ocupata.Sper s-apara mai des.
Melutica succes la noul job
melutzica spune:
Babee,mersic mult de tot,si tie sa vina bebelina cat mai repede pe lume si sanatate maxima
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
Babee spune:
Melutzica sa nu vina repede mai ci la timp(ca si-asa am eu stres cu prematurii).
Noi aseara am fost la un asa zis chef ,un coleg de-al lui Vio s-a casatorit cu o rusoaica frumusica foc si uite-asa ne-am "chefuit" 2 ore ca atat am avut invoire de la copil.De la fumul ala is ametita si sper sa-mi revin azi toata ziua.
Mamaaa si ce clatite bune am papat....
melutzica spune:
Babee,atunci sa vina la timp,sa fie sanatoasa,cuminte si frumoasa;iar tu ai grija de tine si nu mai sta in fum ca nu-i faci bine la bebelina
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
alinah spune:
Va multumesc de urari. Da' ce antene aveti :) Nu ma lasati sa-mi inec amarul celor trecuti 30 de ani
Eu am tras chiulul doua pagini, dupa cum vazui bine. Hai ca nu-i asa rau. Am facut ceva ordine prin casa, am scos lucrusoarele de bb mic si pitic ale lui Armin de la naftalina, le-am ordonat intr-un sifonier separat, ca ma apucase disperarea ca daca nasc, al meu sotz, habar n-are unde sunt lucrurile de nou-nascut si o sa il aducem pe bb2 in pielea goala acasa. Asa ca am fost vrednica nevoie mare, plus weekendul, mai pe ici pe colo, fatza-fatza pe la socri si plimbareala in jurul gradinii.
Am petrecut ieri iar la Kino, am mancat ca purcica de am intarziat si la film, iar apoi aveam motive sa-mi jelesc burta mare gravidoasa. (Caro, de data asta nu mi s-a mai facut rau dar nici pe sotz n-am sarit)
Melutzica, bafta si spor cu noul job. AM facut si eu ceva vreme fizioterapie, si internata si ambulatoriu, ce ma chinuiau cu sedintzele lor, cand eu vroiam sa dorm :) scularea ca la cazarma.
Caro, si eu stau ghebosata, mai ales pe scaun....stii cum imi corectez eu pozitia de "doamna", ca ma trezesc si pe strada ca merg ca o hoasca. Imi las o mana libera sa cada pe langa corp, ma rog, pozitia fireasca a mainii relaxate, si cu cealalta o prind, pe la spate, de incheietura cotului. Sa vezi ce tzapana stai :)
Ce te invidiez cu salsa si petrecerile tale braziliene :P vreau si ioooo sa imi fatzai kuru' pe ringul de dans. Deocamdata imi mut burta dintr-un pat intr-altul.
Gabi, cu Phillip, toata ziua teleleu, abia o mai prind la telefon. SI eu am vorbit cu alexa la telefon, e ca si altii, sluga la stapan mic si mofturos, toata ziua alearga dupa el, macar se tine in forma, nu ca altii lenesi. Asa astept sa ne facem gradina, sa punem gard sa-l pot lasa si eu pe gogu al meu sa zburde in voie, fara ca eu sa alerg dupa el si sa-mi fie rusine de istericalele lui, cand vreau sa-l iau de mana pe strada. Asa ca il scoate ta-su mai degraba la plimbare pe stradutzele asta, eu pe langa casa omului, m-am domesticit de tot.
La noi a nins chiar de ziua mea, am crezut ca am vedenii cand am vazut iar dealurile albe. Acum s-a topit, ca ma saturasem de atatia nameti.
Alexa, te astept, ori sa dai o fuga, ori o punem iar de o intalneala cu toatele (care vor si eu timp si spatiu), dar dupa ce scapam cateva de burti :)
Am tulit-o, ca s-a trezit galagie. Back to work.
Babee spune:
Paste fericit cui sarbatoreste maine si La multi ani Floriilor.
Am facut si eu ceva papa si pt sot asa surpriza ca deh e floricica o tarta cu piersici(sa vedeti ce-o sa dea din coada ca un catelus) si acum stau si ma odihnesc.M-a palit si o infectie urinara asa ca iau antibiotic
Week-end calduros tuturor