Fetele din Austria(17)
Raspunsuri - Pagina 13
carolada spune:
flaflobravo,scutura ne bine eu sunt bine doar prea ocupata,am avut niste teste si compuneri la uni,musafiri peste musafiri si joi am fost la nunta la o prietena moldoveanca ,s a maritat cu un austriac.voi ati fost la vreo nunta aici in austria?
alexanu m am suparat,uneori vreau sa te sun dar crede ma ca n am timp nici pe sora mea s o sun
ingeras rebel(ce nick haios ti ai ales)bine ai venit!
alinahma bucur ca esti bine si mai ai puterea sa glumestieu cred c as fi terminata in locul tau
melutzicace ne mai zici?
simmyposucces la curs!
viktoriamersi pt.felicitari ,tu ce mai faci?
va pup si weekend placut
www.camping-kasern-salzburg.com
alinah spune:
Flavia si Ingeras, multumesc de incurajari si urarile de revenit acasa. Da' sa stiti ca era mai bine in spital. Nu, nu-s nebuna Bine, pe la sfarsit, cand nu ma mai deranja operatia....eram imparateasa, mancarica la pat, bebe si el, cand aveam chef de plimbare pana la cafenea il lasam pe bebe la asistente. Ce mai, boierie curata! Acum I'm back to hell . Nu e chiar asa negru, dar imi mai doream oleaca de leneveala.
Flavia, deocamdata imi dau seama ca inca e bine, ca am inca un (unul) neastamparat, cel mic inca doarme mult, mananca si mai schimbam pampersul cand ne amintim , mai ales cand ne doboara mirosul greu Am vazut pozicile, sunt dragalasi foc aliniati pe olite. Oricum, vad ca voi, mamicile v-ati protejat, i-ati pus in aer liber la "treaba". Ha ha, stii ce poti sa-i dai ariciului sa pape? Conserva pentru pisici sa vezi ce-i place si sa vezi ce plescaie. Au avut parintii lui heli o familie de arici, cu copii cu tot, sunt haiosi, numai ca ne jucam cu ei cu manusi d-alea de mecanic auto Si noi abia asteptam sa punem grillul in functiune mmmm. Eu nu ma omor dupa carne, dar la grill imi cam ploua in gura
Alexa, cum esti cu piciul, tot pe coclauri te tine? Noi abia asteptam sa punem gardul, sa poa' sa stea in voie si armin afara. Asa, doar la plimbari, ca parc public n-avem sa se joace
Viktoria, ne spui ca a ta Clara arata ca Bia a Flaviei, dar o tii ascunsa, nu ne-ai aratat poze nimic, sa admiram fetitele. Eu tot ma gandesc ca fetitele sunt mult mai dragalase ca baieteii, bebelasi si copii, apoi cred ca baietii isi scot parleala ca nu iti bati asa capul cu ei cu tot felul de agrafe, bentitze, truse machiaj, blugi cu sclipici, cu fluturasi cu dantelute samd. Sper ca astia doi flacai sa vrea numai tricouri si blugi siiiiii gata! Viktoria, babee are pe 6 august terminul, acum am citit mai bine, tu intrebasei de termin
Caro, da' ce silitoare esti! Mie imi trebuie mereu cineva cu biciul pe mine , sa-mi traga cate una pe cocoasa sa-mi reaminteasca de lectii. A inceput sa se umple campingul? Ca vara a cam sosit, te pun acusi italienii la treaba Da, eu am fost la cateva nunti aici, culmea, am fost si la a mea De ce? Cum a fost? Fain, sau te-au socat baietii?
Simmypo, sa stii ca te invidiez ca poti lasa copilul undeva in grija, iar bunicii sunt cu siguranta foarte grijulii si iubitori. Unde faci cursul de germana?
Melutzica, tot incantata de noul job? Intrebare, daca stii, se merita cursurile astea de beckenboden (mi le-a recomandat fizioterapeuta din spital, fiind la a doua cezariana)?
Ma intreb daca se merita banii sau sunt doar exercitii Kegel....
Ingeras, eu mai mult decat ti-a spus Flavia despre ce analize tb sa faci ca sa vina bb nu stiu sa-ti zic. Oricum, as incepe cu sotul, la ei e simpla consultatia si daca ar fi probleme la el nu mai stai sa faci tu analize destul de incomode, cum ar fi histerosalpinografia... Sper sa vina la voi, mai repede decat te astepti tu. Ingeras, te-am pus pe lista clubului, nu mai ai sanse de scapare :))
Ralucutza, cred ca a nascut, am tras cu ochiul la mamici de mai-iunie, unde e inscrisa, si acum vreo 2 zile parea ca incepe travaliul. Oricum are termin cam pe 25 mai, parca citisem tot la mamici. Sper sa fie bine.
babeeeeee, fa-ti muhere laptopul ala, la o vorba sa-ti mai scriu
Gata, m-am intins la vorba ca de obicei, ca o baba la scara blocului. Pic de somn!
Aici puteti vedea poze cu picii
alinah spune:
A nascut raalucutza.
Felcitari Raluca, refacere rapida, sa te bucuri de un bebe sanatos, papacios si cumintel!
A scis papadie la mamici de mai-iunie:
quote:
Originally posted by papadie
LUME, LUME a nascut ralucutzaa:)))
va dau mesaj de la sotul ei:
" sunt sotzul.am un baietzel sanatos si o mamica frumoasa si sanatoasa,dar care s-a chinuit si ma chinuit 19 ore si tot a trebuit folosit clopotul aspirant,dar ,totul este bine cand se termina cu bine"
simmypo spune:
cand am scris si eu un mesaj mai lung l-am pierdut
O sa incerc sa imi amintesc ce scrisesem...
La curs e super fain suntem 9 si fiecare din alta tara. la DeutschAkademie il fac. Ma tot gandesc daca sa fac si cursul urmator sa o mai las pe Jenny inca o luna in tara (acum is la cursu 2) ne da test in fiecare saptamana si gramatica cat incape...
Hei alinah intr-adevar e fain ca poate sta la mami dar e rau ca sa facut alintata... e super energica si numa in gradina vrea si cum eu nu am unde sa o llas cred ca va tanji cand o voi aduce inapoi Inger rebel iti doresc sa vina si la tine barza. E adevarat uneori ii greu si iti vine sa spui "oare ce mi-a trebuit mie bebe" dar apoi cand il vezi cat e de scumpic si cum zambeste si creste... te bucuri ca esti mamica
Ralucutza felicitari draguta ca ai rezistat dar vorba sotului "totul e bine cand se termina cu bine"
Flaflo Faine poze cu Bianca si olitele la rand .. si super fain ca ai gradina si o poti lasa se se joace toata ziulica... cred ca numai afara vrea
Va pupacesc si fug la invatat
clauf1000 spune:
buna diminata fetele...imi cer scuze ca aterizez si eu ca musca in lapte...dar am o mare rugaminte...daca aveti cateva secunde...pe www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html la pagina 10 este BOXI2 o fetita boxer de 11 luni care va roaga sa o ajutati sa devina vedeta...cum? daca o votati ZILNIC luna mai ...este gratuit si va ia doar cateva secunde...ea este mica si cuminte, dar dulaii cei mari vor sa o ia inainte...promite ca face cinste...cu laptic..ca altceva nu consuma...
carolada spune:
ralucutzasa va traiasca si sa va bucurati de el!
eu is inconjurata si aici numai de mamici in devenire am 2 prietene gravide.
simmypobafta la invatat, si noua ne da acu toata ziua de invatat
alinahpai is silitoare ca as vrea sa termin odata cu germana asta ca mi a scos peri albe,nu mi place si cu asta basta la camping e asa si asa ,italieni nu prea dar mai bine asa, ca mai am si eu timp de altelela nunta n a fost ca la noi cu chiote si chiuituri dar o sa faca nunta si in moldova, asa ca si scoate ea parleala acolo
flafloam vrut sa ti vad pozele dar nu putui .incerc mai incolo.transmite i salutari lui babee si zi i ca ne e dor de ea.faine pozele cu olitele in aer liber
alexaunde esti draga?ocupata cu voinicul?ce mai faci?
viktoriace ti fac fetitele?
va pup pe toate en gros
www.camping-kasern-salzburg.com
Flaflo spune:
Felicitari Raluca! Sa-ti traiasca si sa-ti revii repede dupa nastere! Abia asteptam sa ne aduci pozici, sa-ti vedem odorul!
Alinah, frumusel foc junioru'! Bine ca doarme inca mult si nu te streseaza chiar asa! Armin cum se comporta? Cum i se pare bb? Ariciul nostru nu s-a mai aratat de citeva zile, cred ca ne-a parasit!!!
Simmypo, Bianca e toata ziua afara, de cum se trezeste, direct la usa merge! Am ajuns sa si mincam afara, doar la dormit mai inram inauntru!
Flavia si Bianca
Bia si tati
Flaflo spune:
Caro, eu am fost aici la o nunta, se dau cadouri si nu bani ca la noi! Cei la care am fost eu au avut o lista la Lutz, si de acolo am cumparat! Mi se pare o chestie faina, ca nu te pomenesti cu ceva ce nu-ti place. Noi am cam luat-o in barba ca ne-am hotarit tirziu sa mergem si nu mai erau decit chestii foarte scumpe pe lista.....
Nu stiu de ce nu merg pozele....
Flavia si Bianca
Bia si tati
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Raluca felicitari si multa sanatate si sa ai numai bucurii de la ingeras.
Caro eu vin pe aici dar nu mai stiu ce sa v-a zic.Acum Alex doarme ,ca dupa amiaza nu a dormit si a adormit cu NEMO dupa cateva minute,sper sa mai doarma.
Am fost sa-mi caut sau mai bine zis sa ma interesez de un loc de munca sa-mi fac si eu o ideie daca sunt recunoscute studiile din rom si a fost totul ok,doar ca mai astept pana in toamna sa mai cresca piticul.In toamna am sa fac un curs de calculatoare si vara asta am sa revizuiesc talentele mele in limbi straine ca as putea sa lucrez la anul aici intr-un Nationalpark ca tranzlator,pentru ca am ideie de cateva limbi straine ,am invatat acasa, pe timpul ala aveam mai multe interese si mai mult chef si sper ca undeva sa reusesc.
Caro cum e la tine cu italiana,cat dureaza un curs si poti sa stuziezi mai multe limbi odata?
Cam atat,saptamana asta mi-am facut de cap,defapt de saptamana trecuta cand am fost sa-mi pun unghii false,nu am ce face.Vineri merg sa ma fac frumoasa si sper sa am o zi frumoasa ca e o suma rodunda.
As vrea sa merg acasa in iunie dar trebuie sa vad daca poate sa ne duna sotul acasa ca vine si sora din Spania si as vrea sa fim impreuna,desi cred ca nu prea sunt sanse ca avem o groaza de facut in iunie.Am sa va anunt.
Pupici dulci la toate.
alexandra si bebe Alexander(06.07.2004)
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
melutzica spune:
Va pup pe toate frumoaselor;eu sunt tare ocupata cu scarbiciul si sunt la fel de incantata ca si inainte;treburile meg tare tare bine si sunt f multumita.
Alinha,mda,este improtant sa faci recuperarea musculaturii perineale(bekenbodentarining),in primul rand pt a preintimpina o posibila inkontinenta urinara ,ce poate sa para mai tarziu.Studiile recenta arata ca,inkontinenta apare tot mai des si are ca si prima cauza,o musculatura deteriorata datorata si nasterilor,sarcinii sau cezariana.Deci te sfatuiesc sa urmezi aceste cursuri si sa faci exercitiile pe care ti le-a recomandata fizioterapeutul;te pup dulce si numai bine la familie
Flaflo,moama ce dulceta de fetita ai,m-am topit toata cand am vazut pozelee,te pusi si numai bine si tie
caro,tu cum mai esti??nimic nou??
Va doresc un weekend superrrrr
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos