Fetele din Austria(17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

adjadyn,eu nu am auzit asa ceva!!si nu cred sa fie adevarat!mare pacat insa ca se interseaza lumea inca de avort;eu de aproape un an incerc sa raman gravi si nu reusesc desi suntem amandoi ok iar altii...nu judec pe nimeni departe de mine asemenea ganduri..numai ma gandeam ce ti-e si cu viatza asta

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

eu merg la un curs de germana aici in austria pentru integrare, unde am cunoscut o femeie de aproape 35 de ani care a venit aici sa munceasca.E aici de aproape 2 luni , are grija de niste copii la o famile, si ete foarte necajita fiindca nu are pe nimeni, nici limba nu o stapaneste, este insarcinata in 3 luni si doreste sa avorteze fiinnda nu are o situatie, salariul ei fiind de 400 de euro pe luna, si nu stie cat e un a vort.Ea spune ca crede ca pana in 1000 de euro..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

adyadyn,intamplare face ca eu chiar lucrez in sanatate,insa nu am auzit ca un avort sa coste asa de mult;este adevarat insa, ca nu se prea face la cerere!!deja doamna aceasta daca spui ca este in 3 luni gravi,trebuie sa fie peste 12 saptamani,iar aici avortul este admis pana in 12 saptamani!deci,daca nu doreste copilul,cel mai bine ar fi sa duca sarcina la termen si sa dea copilul spre adoptie;aceasta este parerea mea;eu ii urez numai bine si sa dea Dumnezeu sa ia o decizie inteleapta

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Adjadyn, in Viena, la majoritatea spitalelor costa 285 Euro si se face pina in saptamina a 12-a. Insa, cum a spus melutzica, de ce nu duca sarcina pina la capat si sa dea copilul spre adoptie? Aici se asteapta de la 5 la 7 ani pentru un bb!

Flavia si Bianca

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simmypo spune:

HALLOOOOO!
Revin si eu.. nici nu mai stiu de cand nu am mai intrat da oricum de mult tare... Si asta nu ca nu am avut net dar am mai intrat si era asa liniste ca ma lenevii si eu de tot...
Intre timp s-au intamplat ff multe: Fetita mea a implinit un an (13aprilie) si merge in picioare inca de la 9 luni, deci la un an ii place sa fugim dupa ea. de pastele catolic am fost in RO si ne-am intors fara Jenny Oricum ma bucura ca ii place mult... vrea numai afara in gradina si la catel si ii place ca e super alintata, mama si surorile mele (2) le place de ea ca e jucausa si vesela mereu, daca se supara ii trece repede. Noi am stat 2 zile dar deja se adaptase... la cate persoane a cunoscut in tara..... Inca mai sugea cand am mers in tara si mai am si acum laptic nu stiu cand are de gand sa se termine secretia asta...... In fine am dus-o de fapt ca sa pot face cursul de germana si din 8 Mai incep si tine o luna in fiecare zi inafara de vineri la DeutschAkademie in Karlsplatz... astea ar fi cele mai noi vesti...
Dar vad ca si pe forum is multe ca nici nu am apucat sa citesc tot
Spun si eu un "BUN VENIT" lui melutzica
si vad ca am pierdut inca o intalnire sau doua cu "Fetele din Austria"
pentru noile burtici (eu inca nu am curaj de un nou bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

simmypobine ai revenit.La multi ani fetitei!e bine ca s a adaptat asa repede in ro si i place.succes la germana
eu s terminata,am avut examene ,plus ca am avut niste dureri de cap groaznice,plus ca vremea e oribila, plouadimineata abia m am urnit din pat.
in ro nu eram asa meteosensibila ,dar aici da, ploua sunt indispusa daca i vreme frumoasa sunt obosita s.a.m.d.

hai va pup

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Bine ai revenit, simmypo, chiar ma intrebam ce-i cu tine de nu mai intri! Mult succes la cursul de germana! Cit o lasati pe Jenny in Romania?
Caro, nici eu nu eram deloc meteosensibila in Romania, dar acum e jale.....poate-i batrinetea......
In rest nu ma pot "lauda" cu nimic, Biancai i-au iesit in 2 saptamini 4 masele si e inca miorlaita si nu-i convine nimic! Da' vine azi gagiul ei (Phillip) si sper s-o mai imbuneze!
Va pup si va doresc o zi buna!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna fetelor,revin si eu in club dupa o absenta semnificativa.
Sper ca sunteti bine,sanatoase si bebelusi sunt mari si voiosi!
Babee,felicitari pt burtica,sper ca te simti bine si nu ai probleme.
Va pup!
Violeta,Stefan scolaru`si Maira

Mergi la inceput

Bine ai (re)venit Violeta!
Mai fetelor, ce ne facem cu ploile astea? Starea mea psihica e de la morocanoasa in jos (cu tendinte de inrautatire)......
Bianca a fost toata ziua cuminte si binedispusa (cit a stat cu tat-su), iar de cind am luat-o eu in primire au inceput mofturile. Nu stiu daca mai sint inca dintii sau a ramas cu naravul! Flo s-a dus la un chef, iar eu am ramas acasa, ca bunicii sint plecati in concediu 2 saptamini, asa ca nu am avut unde s-o lasam pe Bianca.
Va pupicesc

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

hallo austriecelor
la noi e soare ,pasarelele canta,copacii sunt infloriti,eu sunt in verva,am luat la examene la germana f.bine si la spaniola bine
violeta nicolaebine ai revenit .zi ne ce mai faci
flaflocum te mai simti tot morocanoasa?mai ai probleme cu spatele?
babeeunde esti draga,ti se simte lipsa pe aici ;de alinahnu mai zic ,presupun ca are stres
melutzicami e cam greu sa nu mananc dupa 5-6 dupa masa,de obicei incerc sa nu mananc dupa 6,30-7.
hai va pup

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput