The best of aug-sept-oct 2004 (108)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Geo am vazut mandretea de Dami care a crescut maaaare si duuulce si o sa franga inimile fetelor in curand Intrebare: chiar asa se cere iertare de Lasata Secului? Si Ioana e o scumpa si o talentta fotomodeala
Ca tot ziceati de cazaturi, pup dulce cucuiele si vanataile impricinatilor!!!!!! Noi avem o ditamai vanataia de alaltaieri, a cazut impiedicandu-se de marginea mochetei si astazi acum 3 ore surpriza exact cand sa iesim afara in valtoarea avantului si a alergarii poc cu capul de usa de la intrare.. metalica.... fix!!! in locul de alaltaiei din frunte dreapta. acum suntem si vinete si albastre

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

quote:
Originally posted by pufymic
Tot asa rau ma simt

Of mai Pufulet mic, pai tr sa dai neaparat e doctorsul ala ca sa vezi ce e mai bien sa iei.... imii pare rau ca ai avut asa o aniversare si sper sa recuperati distractia cat de curand!!!!!

Ania voi cum va detrabalati azi? Au venit musafirii?

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Ania, La multi ani din partea mea, o viata linistita si multa sanatate alaturi de tati al vostru si minunea de fetitza!!!

Timea, Cali, felicitari fetelor pentru printese!Timea am vazut pozele cu micutza minune!E dragalasa foc si nu pot sa nu mentionez ca Mara e o dulceeee!Pupa fetele frumoase si pentru tine refacere grabnica!!!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Multumesc mult fetelor pentru urari...ati facut ca am o zi mai frumoasa decat se intrevedea...eram cu moralul la pamant de dimineatza...dar acum m-am mobilizat si gata cu melancolia...va iubesc mult de tot si v atrimit cate un pupic pt fiecare Andora, Aissa, Mina, Mada, Eliana, Lorena, Ioana, Zfcristina, Geo, Naty, Daniela.Musafirii inca nu au venit..asa ca va invit sa papam impreuna o feliutza de tortulet si sa ciocnim un pahar impreuna
Mii de pupici si multa sanatate tuturor

Editez -ca sa o invit si pe Ana_a la petrecerea noastra si sa-i spun lui Geo ca Dami e scumpic foc

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! Anielas-dragalas sa fii sanatoasa alaturi de printesuca ta si al tau sot si sa aveti viata frumoasa, linistita si plina de soare

Vreau si eu la petrecerea virtuala

Timea felicitari pentru frumoasa Iza, sa fie sanatoasa si cumintica, iar tu sa te refaci repede sa ai grija de printese :)

Pufy mai stii ceva de Cali? Imi pare rau de fetita, sper totusi sa se rezolve cu bine

Elyanne azi e si baba mea si a lui taica-miu si a fetei si a bunica-mii Nu stiu cum e in Ro, dar aici e o zi super frumoasa, si calda :)

Geo am vazut frumosii tai copilasi, sa-ti traiasca!

Andora draga cum ai scris tu numai cu mouse-ul :)

Nu mai pot sta, trage mandra de mine...

Va si va doresc o zi frumoasa! Sanatate multa!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI ANIA!!! si toate visele sa ti se implineasca alaturi de cei dragi!

TIMEA - FELICITARI!!! ma bucur mult ca totul e bine si normal acum; iti doresc crestere usoara si refacere rapida!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 12 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Putin mai inainte am primit un nou SMS de la Cali.Citez:
"buna Ioana, diagn e generic malformatie cord, dar nu e sigur,doar la eco se poate vedea, si aici la Medgidia nu se face nu stim inca dc asta e, fetita suge".
Iar ieri mi-a scris asa: "Multumesc tuturod, starea fetitei s-a stabilizat, e tot la reanimare, dar e mai bine, o sa merg la buc cu ea dupa ce iesim de aici, salut fetele de pe DC!"

Deci se pare ca medicii din Medgidia, de unde a nascut Cali , banuiesc(fara vreo confirmare clinica) ca fetita ar avea malformatie de cord.....eu sper inca sa nu se adevereasca supozitiile lor....
Acum trebuie sa se refaca si Cali(ca a nascut prin cezariana) si apoi cand le vor externa vor merge la buc.
Ieri i-am dat numarul de tel. al NineiB, dar nu a sunat-o....probabil va suna cand va ajunge cu fetita in Buc.

Eu inca nu am voce sa o pot suna sa vorbesc clar cu ea, sa ma lamuresc mai bine, asa ca astept sa-mi revina vocea......

Ania ce tortic era cel din care ne-ai dat si noua , sa stiu pentru ce ma ling pe buze!

Pupici!

Ioana(12+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by Andreea_si_Doru

Elyanne azi e si baba mea si a lui taica-miu si a fetei si a bunica-mii Nu stiu cum e in Ro, dar aici e o zi super frumoasa, si calda :)

In Bucuresti a nins azi-noapte... si azi e frig in innorat ...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Multumim tuturor de aprecieri.

Andora , asa se zice ca de Lasata secului se cere iertare parintiilor si nasiilor pentru eventualele greseli de peste an iar Cristi al meu ai vazut ce artist e!!!!!! A intrat la mama in casa in genunchi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

La Multi Ani Ania! Iti doresc din suflet sa fii sanatoasa, fericita, sa te bucuri de toti cei dragi tie si cel mai mult de Ina!Ma bucur tare ca au nascut Timea si Cali.Ma rog ca presupunerea medicilor de la Medgidia sa fie falsa si fetita lui Cali sa fie bine merci.
Pufy: multa, multa sanatate.Nu gasesti al medic ORL?

Cristiana mami de Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi

Mergi la inceput