The best of aug-sept-oct 2004 (108)
Raspunsuri - Pagina 5
elyanne spune:
Sanatate multa celor bolnavi... sa treaca.
Of... imi parea asa rau sa aud despre bb lui Cali. Sper din tot sufletul sa fie ceva fff usor. Pufy asteptam sa ne spui mai multe cand o sa vorbesti cu ea... cand o sa poti.
CRISMIR sper sa treci repede peste perioada si sa nu mai ai parte de vesti rele
Anielas ma vazut pozele ... Abia astept sa mergem si noi...
pufymic spune:
Ana, Mirela ! Ma simt nasol ca tusesc aproape la fiecare respiratie, iar seara am accese de tuse asa nasoale ca imi vine sa vomit!
Ana gargara n-am incercat.....o sa incerc ca rau n-are ce sa-mi faca....
Mirela nu stiu nici sa ma tai unde si cum am racit asa rau....cert e ca de o sapt sunt vai de capul meu....!....si ma tot rog sa-mi treaca si sa nu-l afecteze pe bb mic....offff!
Cris Scumpa de tine!Ce rau imi pare!E bine ca iei antibiotic....sa vezi ca in 2 zile o sa iti treaca senzatiile nasoale de acum....dar sa faci trat. cat a zis medicul!Si felicitari pentru caninul nr. 3!!!!
Raluca de raspuns!
Eliana cred ca toate speram sa fie ceva malformatie usoara ....dar nu stim pana nu vb cu Cali sa vad ce imi zice ea.....de mi-ar veni odata vocea sa o pot suna!
Ania ce fascinata e Inutza scumpica de GO (animale)!
Pupici!
Ioana(12+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
NinaB spune:
am aterizat din intamplare, dupa 1000 de ani...nu stiu ce s-a mai intamplat si nici n-am timp sa trec in revista! deduc ca nu stiti nimic despre Timeea. sunt ok si ea si bb 2.
nu stiu ce e cu bb2 al lui Cali, dar daca e malformatie cardiaca pot vorbi si pentru ea cu cardioloaga de copii de la G Alex, si implicit cu echipa de italieni...cum am facut si pentru Mariuci! daca asta e o optiune viabila sa ia careva dintre cele care au tel sau mess-ul meu legatura cu mine, fiindca nu stiu daca si cand mai deschid aici!
toate bune la toata lumea si mai ales sanatate la pishcotzi
georgiana.david spune:
Cris si Pufi sanatate multa va doresc.
Eu despre dintii lui Dami nu v-am mai spus nimic de multisor, ei bine, Dami are tot adica dinti masele, canini.
Am pus niste poze noi la linkul 2, poze de ieri, cu copii, cu noi, acasa la noi, acasa la mama si la gratar la soacra mea.
elyanne spune:
quote:Deja toti dintii? Adica si molarii secundari? Te intreb din curiozitate... pt. stiu ca ies dupa doi ani... In total ar trebui sa aiba 20 de dinti: 8 incisivi, 4 canini si 8 molari...
Originally posted by georgiana.david
Cris si Pufi sanatate multa va doresc.
Eu despre dintii lui Dami nu v-am mai spus nimic de multisor, ei bine, Dami are tot adica dinti masele, canini.
Am pus niste poze noi la linkul 2, poze de ieri, cu copii, cu noi, acasa la noi, acasa la mama si la gratar la soacra mea.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
http://community.webshots.com/user/cristidavid70
Noi mai avem la capitolul dinti... si m-am saturat pt. ca atunci cand incepe sa manance ceva mai bine... iar o apuca si face grva foamei... din cauza de dinti... cum sa mai creasca...
georgiana.david spune:
elyanne acum Damian e la mama dar in seara asta cand il aduc acasa promit ca-l fac sa stea cu gura cascata si ii numar tot
mina spune:
salut
si eu in viteza, dupa saptamana petrecuta la birou in focuri a mai facut si vizi o viroza. Vineri seara in juma de ora a trecut de la vioi enervant si normal in aparenta la blana in pat cu febra 39. Dupa antitermic a mai si vomitat tot laptele, in vreo 3 ture, cu icnituri in jet si se vedea ca il doare burtica. Cei 2 doctori consultati (unul alopat si unul homeopat ) au fost de acord ca e o viroza si ca trebe trat cu antitermice si regim alimetar usor. S-a pus repede pe picioare, sambata deja a facut numa 37 cu 5(ceea ce nu e febra decat in mintea unei mame paranoice). De azi am trecut si pe regim alimentar normal ca e disperat dupa mancare - ceea ce e un semn bun.
Imi place de copilu meu ca pica brusc si se scoala repede. Ca ma-sa.
Pufy,sper sa iti revii repede, baga ceai de soc cu miere si lamaie pana nu mai poti.
Va pup ca s-a prins o anumita persoana ca stau la comp. revin.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
timea spune:
Va salut si eu dupa ceva timp si evenimente majore:)
Am nascut martea trecuta o fetita (binenteles) superba, cuminte si mancacioasa. A avut 3.7kg, 52 cm... foarte bine, un pic cu pielea deshidratata dupa atata stat in burtica... nasterea n-a fost foarte usoara chiar mi-a parut un pic mai greu decat la Mara, au folosit ventuza pentru ca bataile inimii scazusera dramatic, cred ca am impins max 5 minute ...eu simteam ca nu mai exist, aproape ca lesinasem... important ca totul este bine acum:) Si saptaman care a trecut n-a fost din cele mai usoare, eu nu ma-m simtit foarte bine, m-a obosit foarte tare nasterea. Ma asteptasem sa fie mult mai usor, parca asa povesteste toata lumea cu a doaua nastere:)
Cu suptul totul intra in normal, laptele este din abundenta, e trage de parca nu mai primeste alta data, mi-a facut niste crevase de toata "adancimea", incepe sa se regleze si asta... doarme cate 3-4 ore in sir mai ales noaptea asa ca ne lasa sa ne prindem firea... e cuminte si dragalasa:) Pot sa va zic ca-s tare fericita cand le vad pe amndoua, Mara ne ajuta imi da crema sa o dau, scutec sa o schimb si imi artage atentia cand si-a pierdut suzeta... dimineata se uita mai intai daca sora-sa s-a trezit e o scumpa... am senzatia ca s-a "maturizat" dintr-o data.
Cam asta despre noi deocamdata, va pup pe toate, sanatate maxima:)
http://community.webshots.com/user/iza2006
Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 19 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004
andora spune:
Ei, am revenit si eu cu tastatura functionala in sfarsit. la tzanc sa sar cu felicitarile>
ANIA LA MULTI ANI!!!Sa fii sanatoasa, frumoasa si Inushu' sa-ti lumineze meeu viata cu dragalasenia ei!
si
TIMEA FELICITARI, SA FITI SANATOASE TOATE TREI FETELE FRUMOASELE (v-am vazut in poze, nu zic in van)
Am vazut ca nu toata lumea e ok cu sanatatea asa ca doresc tuturor ca "Cele bune sa se-adune \ Cele rele sa se spele".
Aissa, of cred c-ai tras o sperietura, bine ca e spre bine cistita asta urata....
Pufy, ce mai face vocea ta? Daca vorbesti cu Cali transmite-i neaparat ca poate conta pe sprijjinul nostru de orice fel, poate Nina o poate ajuta, stau ca pe ghimpi chiar daca n-am cunoscut-o asa bine, abia astept vesti bune despre ele...
Ania cum petreceti azi? Ce mai face Inushu;, sunteti bine?
Mina bine ca trecu si la voi beleaua cu febra, bai eu nu stiu ce se petrece, extrem de multi bebei in perioada asta cu febra, si finutu nostru a avut o saptamana aproape febra, alergii, minuni.. offf. Cu bona ce mai e>?
Eu nu m-am uitat imnca la poze, doar la cele ale Timeei dar ercuperez.... Tastatura asta a luat-o Miti cu picioarele, are insemnate caracterele romanesti si nu mai gasesc nimic in engl pe ea...deci scuzati haosul.
Pup dulce ca s-a sculat mandra
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
aissa spune:
La multi ani Anielas!
Sa fiti sanatosi, toti 3, sa fiti fericiti si sa petreceti frumos!
Timea felicitari pentru fetita, sa iti traiasca si sa fie sanatoasa!
In legatura cu dinti/masele, si eu stiu ca urmatorul rand de masele apar dupa 2 ani, dar nu e imposibil sa fi iesit la cineva, eu una abia astept sa scap, mai avem un canin si maselele astea de care vorbim....
Cristina si Ale (30.09.2004)