Simptome!!! - 7

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Bubuleana se poate sa fie din cauza rinichilor. Ai avut pana acum pb cu rinichii. Eu acum 10 ani ani avut pb cu rinichiul stang. Durerea radiaza in fata si tb sa stau aplecata de durere cand s-au intensificat durerile. Am crezut ca am pb ginecologice si am fost la ginecolog dar nu mi-a gasit nimic. Am fost ulterior la un medic generalist care m-a tris sa-mi fac ecograf la rinichi unde mi s-a descoperit o piatra de 5mm.
Iti doresc sa nu fie asa si sa fie ceva mai usor!

miki-miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza13 spune:

Offff dar oare nu se poate sa fi gresit testul de sange? Eu inca mai sper!!! Poate totusi e prea devreme.... Offf...Ma incurajez singura!!! Si daca totusi nu imi vine nici sapt viitoare...sa imi mai fac un test??? Ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

miki: multumesc mult de raspuns; esti o dulce
nu am avut niciodata probl cu rinichii iar durerea nu e cine stie ce, adica e suportabila doar ca nu e prea confortabila si se muta ba mai sus prin abdomen ba prin partea stanga, chiar in mom asta a urcat mai sus in abdomen aproape de sani si este ca o gadilatura... nu mai inteleg nimik... ce ciudat! e ca si cum cineva si-ar baga un deget prin mine si s-ar plimba de sus in jos, dreapta - stanga: se vede chiar si cu ochiul liber cum se ridica ceva in mine si dupa aceea se lasa jos, urca iar prin alta parte... ufff... nu doare rau
a mai patit cineva asa ceva?????

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Bubulino esti haioasa! M-ai facut sa rad! Pai ce spui am auzit numai la in 4 luni cand danseaza prichindelul in burtica. Nu cumva ai un bb in burtica mai maricel si tu nu stii???

miki-miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

miki, scumpa, as fi vrut eu sa am BB

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Andreutza, pt ziua 36 nu are cum sa fie gresit testul de sange... testul din urina poate sa greseasca, dar cel din sange nu. Linisteste-te si trage aer in piept... luna viitoare poate va fi cea norocoasa!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetelor, mi-e mi-au venit "belelele"... asa ca, poate luna viitoare...

Compatimesc cu cele dezamagite... Poate luna care vine va fi cu noroc!

Pupici la toate!

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

quote:
Originally posted by lorena_andreianu

Fetelor, mi-e mi-au venit "belelele"... asa ca, poate luna viitoare...

Compatimesc cu cele dezamagite... Poate luna care vine va fi cu noroc!

Pupici la toate!

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Hai ca o fi cu noroc luna viitoare!!!!
Cum ai zis si tu, compatimesc si eu cu cele dezamagite....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Zozela: te si eu. Ai fost singurica de data asta la analize?

Lorena, Andreutza, Chiquitita: Nu avem voie sa ne lasam prada supararii. Nu avem timp pentru asa ceva. Trebuie sa punem la punct planul de bataie pt. luna viitoare. Sper ca m-ati inteles. Nu va suparati pe mine ca-s mai rea, dar am trecut acum cateva zile prin ceea ce treceti voi acum si stiu ca e important pt. psihicul vostru sa va reveniti cat mai repede, pentru a continua batalia. Va pup dulce si va doresc ca luna viitoare sa fie altfel decat a fost acum. si vreau 3 zambete, cat mai largi posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza13 spune:

Multumesc mult pentru incurajare, Tabitha!!! Doar ca la mine nu o sa fie posibil luna viitore, ca al meu pleaca din tara O sa fie abia peste 2 luni!!! In fine! Asta e! Oricum, sper sa fie mai bine atunci! Dar sincer, simt ca turbez cand ma gandesc ca o sa trebuiasca sa trec iar prin tot stresul asteptarii...Sper doar, ca la capatul acestei asteptari, sa fie si o mare bucurie! Va multumesc din suflet la toate pentru incurajari si pentru obtimismul vostru!!! Va pupic duuulce de tot pe toate si va urez sa aveti parte cat mai repede de vestea ca asteptati un bebe!

Mergi la inceput