Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-112
Raspunsuri - Pagina 14

Cristinna spune:
Amely scumpa, tocmai i-am zis bubulinei ca in ultimul timp din cauza stimularilor ciclul meu a cam variat de la o luna la alta.
Acum ce=o fi o fi..in 8 martie, voi fi ori la bal ori foarte aproape de butoi
Cristinna

Amely spune:
Cristinna, eu sunt aproape sigura ca ai ovulat in ziua 11 Oricum ar fi, sa stii ca iti tin pumnii stransi sa se fi lasat cu okisori
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

bubuleana spune:
Cristinna: atunci se pare ca totul indica ovulatia in Z11; oricum faptul ca TB a crescut constant e un semn foarteeeeeee bun!!! de-abia astept s ane dai si tu vestea cea mare!!! Eu zic sa fii optimista, s ate relaxezi si vei vedea ca totul va fi bine.
bubuleana

Liana30 spune:
gataaaaaaaa acum chiar plec
daca nu in seara asta maine diminetza cu sigurantza..sper sa nu imi mai ofere grasu alte surprize...asa ca melule...pazeaaaaaaaaa ca vinnnnnnn
!!!!
moldoveancoooo io sunt langa tine indiferent ce'o fi..te pup...
fetelor va pupacesc pe toate o sa'mi fie tareee dor de voi...
"Nimic nu-i imposibil!"

Cristinna spune:
fetelor va multumesc pt raspunsuri. Sa stiti ca sperante nu imi fac prea mari, mai ales ca eu mai patit-o cu intrazierea si am trecut de la extaz direct la agonie
. Nici nu prea tind sa inclin spre o posibila sarcina pt ca nu am nici un fel de simptom fie el cat de mic...deci..acum astept sa mai treaca vreo 3 zile si sa vedem ce plan de bataie imi fac inainte de laparo, care va fi sigur in a-a saptamana a lui aprilie.
Cristinna

felicia_ spune:
Tabi,, ce rau imi pare... nici nu stiu ce sa-ti spun... Fii tare, nu te lasa descurajata...
Fetelor, vreau sa va intreb ceva: mi mi-a spus dr ca e posibil sa raman insarcinata si in luna in care ovulez pe partea stanga, acolo unde trompa e infundata... Voi ati auzit asa ceva/????/
Poze1Poze2

bubuleana spune:
Tabi: faci ceva pentru mine, plzzzz? relaxeaza-te si vei vedea ca totul va fi bine! iar petele maronii pot fi semn de sarcina!!! o prietena a mea tocmai a ramas insarcinata si mi-a povestit ca s-a confruntat in primele 4 saptamani cu mici scurgeri maronii, chiar roshioare, in cantitati mici; asa ca nu e vorba neaparat de buzdugan!
noi suntem toate aici, alaturi de tine, iti tinem pumnii, dar te rugam sa te relaxezi, nu mai stresa pe BB inainte sa vezi roshu (complet!) in fatza ochilor!!!
bubuleana

Tabitha spune:
felicia: Nu ma las eu asa usor. Am mai auzit ca trompa de pe stanga sa absoarba ovulul de pe dreapta si invers, deci se poate sa ramai, chiar daca ovulezi pe partea unde trompa e infundata. Ideea este sa stai la momentul ovulatiei pe partea unde trompa este buna, ca ovulul sa fie atras de acea trompa.
bubuleana: eu ma relaxez, cel putin acum au trecut starile de incordare. Multumesc mult